7 חטאים

אייבורי

New member
7 חטאים

אומרים שישנם 7 חטאי מיתה אולי קצת התבלבלו וחשבו על חטאי מיטה
בכל מקרה אילו החטאים. גאווה קנאה זללנות תאווה כעס חמדנות עצלות איך אתם בנושאי החטאים ?

אייבורי

New member
ראשון מתור יא קאזה

גאווה - ברור אנחנו בפורום הזה או לא ? קנאה - היה לי פעם, לקחתי כדור וזה עבר זללנות - הפיינל פרונטיר, נריסה תסבירי להם בווקשה. תאווה - מוות לאייבורי תכף ומייד. כעס - לא מוכר הח הזה. חמדנות - חטאנו עווינו פשענו, ראאאאאאאאחחחחחחחםםםםםםםם עלינו עצלות - ביקרתי אצל הנמלה כבר.

nerissa

New member
יש לי מקום שמור

במדורה השלישית משמאל, שם למטה..

אייבורי

New member
קוצי קוצי קוצי

בואי הנה יש עוגת שוקולד מדהימה חשבתי שגם בתאווה תיפלי כמוני

אסתי69

New member
חוטאת בתאווה....

את הקנאה מיגרתי והשאר לא שלי כמעט לחלוטין :) }{

אייבורי

New member
אסתי שמת לב

ש...ח...מגיע בדיוק אבל בדיוק אחרי...ז חוש הומור של יהודים, בחיי

תבור.

New member
חטאנו ב 7 חטאים

לא חמדן ובד"כ לא עצלן נלחם מדי פעם בגאווה קנאה וכעס זללן במידה ולא שולט בתאווה.

../images/Emo108.gif !

טוב, אז בקשר אליי .. ממש *לא* חטאתי ב: 1.גאווה- אני יותר מידיי חסרת ביטחון בישביל זה . 2.קנאה- בכמויות מיזעריות, אני לא הטיפוס . 3.עצלנות- אל תתנו לאנימייה להטעות אתכם! אני היפרית בטירוף :) 4.חמדנות- לא ניראה לי, או שאוליי כן \= *כן* חטאתי ב: 1.זללנות- איך אפשר שלא ?! אני 'זללנית' גאה (<הופה, דאבל-ח ...) 2.כעס- עד כמה שהייתי רוצה לא להיות, אני דיי קריזיונרית *מסוכן*. לא נורא, בד"כ מספקים לי סיבות טובות להיות :) 3.תאווה- חחח אין לי מה לרשום . עד כאן להפעם, אני הולכת לזלול משהו ..

אייב.. מה זה השטויות האלו?

ליהודים אין חטאים כאלו, אלו רק חטאים של נוצרים. אצל יהודים: גאווה = אהבה עצמית קנאה = מוטיבציה זללנות = נו באמת, שמחה בלי אוכל? תאווה = מצוות פרו ורבו כעס = חוסך שבטו שונא שפחתו חמדנות = נו, וישים לכבוד הרב בכיס ח"י אלפי $ ושהרב לא ירגיש חלילה. עצלות = בשביל מה יש פועלים זרים? ואצלי? אני גאה מאד במה שהשגתי בחיים שלי, לא מקנאה באיש, לכל אחד הצרות שלו, נהנית מאד לזלול מדי פעם, על תאווה אני לא מדברת - רק תארו לכם כמעט שני מטר של שוקולד משובח בבית.. ועוד לא דיברתי על הרוחב. כעס? מפיתום, זה בזבוז אנרגיה. חמדנות? מסתפקת בשלי. עצלות? עכשיו מותר לי, אבל בדרך כלל יש לי זמנים לעצלות וזמנים לפעילות.

nerissa

New member
אמא'לה!

כמה שאני אוהבת את האישה הזו! איך לא, תגידו לי.. שני מטר???? לאן נעלמו 7 ס"מ??? בעצם.. אל תעני לי על זה! אני על סף ייבוש כאן!

נו אל תהיי קטנונית- 7 ס"מ שאלת?

הלבן של העיניים שלו, השיניים, הלשון, השפתיים, הציפורניים - כל זה לא עושה 7 ס"מ?

nerissa

New member
7 ס"מ לשון??????????????

איייייייייבבבבב תחזיר ת'מגב!!!

אוף../images/Emo70.gif

למה הודעות נעלמות לי???? אז צריך לקנות קונדומים.. נריסה, שתדעי מראש, אני לא לוקחת אחריות על שום הריון... מבייצת או לא. נקודה. וגם נקודת חן. (אם נכנסיםפ לכרטיסישי שלי - רואים שההודעה הזו נמצאת בין העשר האחרונות ובכל זאת, לא עלתה פה. נפלאות תפוז.

למעלה