6Z הקצנה! לפחות עד יום שבת בצהריים האפיק התקרב אלינו ( בהשוואה ל 0Z )
1 1אברהם New member 27/12/05 #1 6Z הקצנה! לפחות עד יום שבת בצהריים האפיק התקרב אלינו ( בהשוואה ל 0Z )
1 1אברהם New member 27/12/05 #10 הבעיה שהאפיק לא מדרים מספיק והאיזותרמה 15- עוברת בנגב ( במערכת האחרונה האיזותרמה 25- עברה מדרום לאילת )
הבעיה שהאפיק לא מדרים מספיק והאיזותרמה 15- עוברת בנגב ( במערכת האחרונה האיזותרמה 25- עברה מדרום לאילת )
א אריאל5 New member 27/12/05 #9 שיחזור מדויק של ברקנל מאתמול בערב אני רוצה לראות כזה דבר בעדכון 12 או 00.
א אריאל5 New member 27/12/05 #13 ההמשך לא הגיוני זה נראה כמו אפיק שבמקום לרדת מלמעלה למטה הוא זז ממערב למזרח.
נ נָדָב New member 27/12/05 #11 יפה, נחמד, אירועי גשם קטנים עם הפסקות. אני מחכה במיוחד לראות האם הפוטנציאל הגדול יחסית למערכת בשבוע-שבועיים הראשונים של ינואר תתממש.
יפה, נחמד, אירועי גשם קטנים עם הפסקות. אני מחכה במיוחד לראות האם הפוטנציאל הגדול יחסית למערכת בשבוע-שבועיים הראשונים של ינואר תתממש.
א אריאל5 New member 27/12/05 #14 סוף הטווח כמובן יותר טוב. יש התחברות של אפיק והיא קורת בדיוק צפונית לנו השאלה היא כמה האפיקיות תירד. כי זה נראה מתכון מעולה לשלג כמובן בהסתייגות ענקית שזה עדכון אחד לטווח ארוך ועוד עדכון 6.
סוף הטווח כמובן יותר טוב. יש התחברות של אפיק והיא קורת בדיוק צפונית לנו השאלה היא כמה האפיקיות תירד. כי זה נראה מתכון מעולה לשלג כמובן בהסתייגות ענקית שזה עדכון אחד לטווח ארוך ועוד עדכון 6.
א אריאל5 New member 27/12/05 #15 לסיכום עדכון 6 זה נראה כמו.. הפוגה בסערות אבל לא עם יובש מוחלט. שבוע הבא כמה אירועי גשם קצרים ופחות משמעותיים מהשבוע ובשבוע אחרי סימנים מובהקים לחזרת מערכות קיצוניות לאזור.
לסיכום עדכון 6 זה נראה כמו.. הפוגה בסערות אבל לא עם יובש מוחלט. שבוע הבא כמה אירועי גשם קצרים ופחות משמעותיים מהשבוע ובשבוע אחרי סימנים מובהקים לחזרת מערכות קיצוניות לאזור.
א אריאל5 New member 27/12/05 #23 4-5 כרגע לא רואים משהוא רציני אבל לפני גשם ואחרי רואים משהוא רציני מתקרב שעדיין לא ברור אם יגיע או לא יגיע.
4-5 כרגע לא רואים משהוא רציני אבל לפני גשם ואחרי רואים משהוא רציני מתקרב שעדיין לא ברור אם יגיע או לא יגיע.