6x21\22 ביקורת.

Angelus

New member
6x21\22 ביקורת. ../images/Emo58.gif

טוב, אז לפני שעה בדיוק סיימתי לראות את הפרקים המדוברים.. אז בואו נאמר שהם עמדו בציפיותיי אך מנגד.. היו כמה פאשלות לטעמי. אז ככה אחריי שווילו הורגת את וורן היא נמצאת בדרכה לבית כלא שבו ג´ונתן ואנדרו נמצאים במעצר, ובאותו הזמן באפי בדרכה לשם לעצור אותה. אז ווילו מגיעה לשם, מחוללת בלאגן בבית כלא ( שכולל פריקת הבניין, מכות רצח לשוטרים וכו´ ). ואז באפי הגיעה, ראתה את ההרס שווילו עשתה, ומייד נכנסה לבית כלא ההרוס על מנת להציל את ג´ונתן ואת אנדרו. ווילו סיימה להרוס את המבנה של הבית כלא, ועפה לכיוון התא של אנדרו וג´ונתן, וכשהיא מגיעה היא רואה את הפלדה של הדלת המנעה מהם לברוח עקומה והיא ידעה כי באפי עשתה זאת. בנתיים היא הולכת איתם ל Magic Box בשביל לחפש כשפים הייגנו על ג´ונתן ואנדרו, וווילו מופיעה לפתע.. באפי ניסתה לדבר איתה אך ווילו הכניסה לה מכות רצח, לבסוף באפי התעצבנה ונכנסה לעימות עם ווילו שלא נמשך זמן רב כי ווילו חזקה מדיי לבאפי.. ברגע שווילו ניסתה להרוג את ג´ונתן ואת אנדרו באפי קפצה עלייה ובנתיים הם ברחו עם זאנדר ודאון. אנייה בצד מחפשת כשפים היעזרו להם נגדה. ווילו מקבלת כריזה, דפקה לבאפי איזה יריית אנרגיה והעיפה אותה. כך נגמר פרק 21. בפרק 22 ווילו התעוררה וגם באפי, ולפתע נכנס דרך הדלת ג´ילס! כן, ג´ילס.. הוא התחיל לדבר עם ווילו, והיא התחילה לרדת עליו ובאה לכסח אותו גם, אך ג´ילס בא מוכן, והיה לו קסמים, הוא שיתק את ווילו לזמן מה.. בנתיים באפי דיברה איתו, סיפרה לו על כל המצב.. כולל הסקס הפרוע עם ספייק, הגנבות של דאון, הקטע של זאנדר ואניה (שנפרדו), העבודה שלה, הכסף שחסר וכו´. ווילו שהייתה כלואה במעגל האנרגייה שג´ילס הלביש עלייה השתלטה על המוח של אניה וגרמה לה לשחרר אותה ממנו. אניה שיחררה אותה, ובזמן שג´ילס ובאפי דיברו ווילו הופיעה עם אניה ( מעולפת בידה, למרות שחשבו שהיא מתה ). באפי התחילה להילחם בווילו שוב, אך ווילו העיפה אותה. ווילו החלה להילחם בג´ילס, שהתחילו להיגמר לו הכשפים שמקור מסויים הלווה לו, והוא וווילו נפגעו ועפו. ווילו יצרה כדור אש ושלחה אותו להרוג את ג´ונתן ואנדרו וכל מי שנמצא איתם ( זאנדר.. דאון ).. ובאפי רצה אחר זה במטרה להציל אותם לפניי שייפגעו. בנתיים, ווילו מענה את ג´ילס, והחלה לדבר איתו ולרדת עליו ( שאת זה היא עשתה גם לבאפי, דאון זאנדר וכו´ ).. בזמן שהיא מענה אותו.. בנתיים הכדור אש הגיע למקום שבו אנדרו, ג´ונתן, זאנדר ודאון נמצאים ובא לפגוע בהם אך באפי בדיוק קפצה בזמן והצילה אותם אך היא ודאון נפלו אל תוך המכתש שהכדור אש יצר. ווילו שהשתעממה מלענות את ג´ילס, הכניסה לו יד ללב עם אנרגיה ושאבה לו את כוחותיו הקסומים המולווים, והתחזקה מאוד.. **מאוד** היא חשה הכל בעולם.. היא החליטה שזה הזמן להרוס את העולם.. ואת ההמשך רק אם תרצו אני אכתוב.. אני אשאיר אותכם בנתיים פה :) מי שיירצה יותר אני אמשיך.

Angelus

New member
יש לי שאלה דחופה :))../images/Emo163.gif

אממ, מישהו יודע מתיי העונה השביעית תשודר?? או מתי היא בכלל תתחיל לצולם?:)

Idomania

New member
איך לעזאזל כבר ראית את זה??..

אתה גר בארה"ב??? וגם לפי מה שאני יודע עכשיו בארץ 23:26 ושם זה 7 פחות ככה שם 16:00 פלוס מינוס... ככה שיש זמן עד הפרק בכלל ישודר!!!! או שהורדת את זה מאיפשהו?????

Angelus

New member
חח,כישרון. סתם סתם הנה כתוב פה איך.

מממ בואי נגיד שהשגתי את זה איכשהו ואני גר בישראל.. באזור השרון. כן, התלהבתי גם אני שהשגתי מוקדם כל כך.. בכל מקרה אסור לפרסם פה מאיפה כי ישעו אותי אז מי שרוצה שייכנס אליי למספר באיי סי קיו ואני אשלח לו. המספר הוא 140825561 . את זה מותר להגיד? אם לא תמחקו..

Goodboy26

New member
ואוווווו סוף עונה 6 מדהים!!!!!

הפינל בהחלט מפצה על הפרקים היותר חלשים שהיו בעונה הזאת...הכל התחבר...להכל התיחסו....צוחקים, מתרגשים, בוכים ...באפי הסדרה הכי מעולה בגלקסיה!!!!

Angelus

New member
טוב, אז הנה פירוט לגבי הכל.. ../images/Emo58.gif

אממ, ווילו השיגה את הכוחות שלה לאחר שטארה מתה. היא שאבה כוחות מספרי קסמים חשוכים וחזקים. ווילו לא מתה בסוף, אל דאגה.. אף אחד לא מת אחריי טארה :) ורק שתדעו שזאנדר הוכיח בפרקים אלו שהוא גם יכול להציל את העולם :] ווילו הרגה את וורן, זה יישנה אותה לתמיד, אבל בנתיים בסוף הפרקים האלו היא רק בכתה עם זאנדר ובאפי הייתה עם דאון ( שעזרה לבאפי להילחם סוף סוף ).. ואניה וג´ילס ישבו ב Magic Box בנתיים ספייק נמצא באפריקה במסע אחר נשמתו, שאת זה אנחנו לא אמורים לדעת עד סוף הפרק שהוא מקבל אותה.. זה נראה כי הוא רצה שיורידו לו את השבב או משהו, אך הוא רצה להחזיר לבאפי ( אהבהההההה ) ואז הוא עבר סדרת מבחנים, וקיבל את נשמתו.

Gilmore Fan

New member
אפשר לדעת מה ../images/Emo58.gif

לעזעזל קרה לווילו?? אני מצטערת, אבל אני עוד בתחילת העונה החמישית מבחינת ידע (חוץ מכמה ספויילרי דון). אני יודעת שטארה מתה, אבל ממתי ווילו כל כך חזקה?? ממתי היא מצליחה לכסח לבאפי את הצורה?? אנא ספר!!

למעלה