הנושא:
מאחר שאופספרינגר סטה מהשאלה והשתמש במוח המינימלי שלו... אז אני יאמר לך את הנושא: הכל קשור לבעיות נפשיות אני יסביר לך על כל חלק וחלק: קודם כל אני לא מומחה בניתוח שירים אבל הניתוח שלי הולך לפי המילים: overture- פתיח מוזיקלי ( עבודה מקסימה של ג´ורדן עליי לומר) About To Crash-סיפור על ילדה שהייתה בעצם ילדה מושלמת אך היא שמה על עצמה יותר מדי לחץ, בלימודים, בחיים, בהכל. והיא התדרדרה דרך זה לדיכאון נפשי War Inside My Head- מלחמה נפשית שמקיימת בתוך ראש של בן אדם, קולות שמבלבלים אותו בתוכו, אומרים לו מה לעשות ומה לחשוב The Test That Stumped Them All- בעצם מדבר על ילד שנמצא במוסד לחולי נפש והשיר זה כאילו המחשבות שלו והתיאור שלו של מה שקורה שם ויש שני חלקים שזה התיאור של מה שהפסיכיאטרים חושבים עליו. Goodnight Kiss- חוזר לתחילת הסיפור על הילדה, לפי מה שהבנתי, עוד דבר שהוביל לדיכאונה הוא מותה של אמא שהיא מתגעגעת כ"כ אליה. Solitary Shell-חוזרים לסיפור על הילד, גם לתחילתו ומספרים שם איך הכל התחיל, איך הכל היה נראה מבחוץ בסדר אבל בתוכו הוא היה בן אדם כואב ומתבודד. About To Crash( Reprise)- חוזרים לסיפור על הילדה, המצב השתפר, הכל יותר טוב והיא הבריאה. Losing Time/Grand Finale- סיכום כללי של כל הנושא ושל מצבה של הנערה בהווה. לדעתי הסיפור נורא יפה ולמנהל הפורום תוסיף את זה למאמרים או למשהו אם בא לך אם לעוד מישהו יבוא לדעת על האלבום