6DOIT

A Pig in a Cage

New member
6DOIT

מישהו יכול להסביר לי על מה בעצם החלק השני של הדיסק? ניסיתי ולא ממש הבנתי

A Pig in a Cage

New member
המשמעות

מין משפט שמסכם שיר שלם של רדיוהד (fitter happier, למי שמכיר), שמדבר בעיקר על השיעבוד לתרבות הבורגנית קפיטליסטית רובוטית. כן, offspringer זה בעמת כינוי עם משמעות עמוקה הרבה יותר

Scarred

New member
הנושא:

מאחר שאופספרינגר סטה מהשאלה והשתמש במוח המינימלי שלו... אז אני יאמר לך את הנושא: הכל קשור לבעיות נפשיות אני יסביר לך על כל חלק וחלק: קודם כל אני לא מומחה בניתוח שירים אבל הניתוח שלי הולך לפי המילים: overture- פתיח מוזיקלי ( עבודה מקסימה של ג´ורדן עליי לומר) About To Crash-סיפור על ילדה שהייתה בעצם ילדה מושלמת אך היא שמה על עצמה יותר מדי לחץ, בלימודים, בחיים, בהכל. והיא התדרדרה דרך זה לדיכאון נפשי War Inside My Head- מלחמה נפשית שמקיימת בתוך ראש של בן אדם, קולות שמבלבלים אותו בתוכו, אומרים לו מה לעשות ומה לחשוב The Test That Stumped Them All- בעצם מדבר על ילד שנמצא במוסד לחולי נפש והשיר זה כאילו המחשבות שלו והתיאור שלו של מה שקורה שם ויש שני חלקים שזה התיאור של מה שהפסיכיאטרים חושבים עליו. Goodnight Kiss- חוזר לתחילת הסיפור על הילדה, לפי מה שהבנתי, עוד דבר שהוביל לדיכאונה הוא מותה של אמא שהיא מתגעגעת כ"כ אליה. Solitary Shell-חוזרים לסיפור על הילד, גם לתחילתו ומספרים שם איך הכל התחיל, איך הכל היה נראה מבחוץ בסדר אבל בתוכו הוא היה בן אדם כואב ומתבודד. About To Crash( Reprise)- חוזרים לסיפור על הילדה, המצב השתפר, הכל יותר טוב והיא הבריאה. Losing Time/Grand Finale- סיכום כללי של כל הנושא ושל מצבה של הנערה בהווה. לדעתי הסיפור נורא יפה ולמנהל הפורום תוסיף את זה למאמרים או למשהו אם בא לך אם לעוד מישהו יבוא לדעת על האלבום

theriddler

New member
בערך

overture-כמו בכל אוברטורה בנוי מקטעים שונים מהיצירה...מדליי כזה about to crash- נראה לי ש scarredדיי קלע שם warinside my head-מספר על אדם שהיה בויאטנם והזוועות חוזרות אליו כל הזמן the test that stumped it all- אני חשוב scarred דיי קלע שם good night kiss- מספר על אם שהתינוקת שלה מתה בלידה slitary shell- מספר על ילד שמסתגר בתוך עצמו about to crash-אני חשוב scarred דיי קלע שם losing time אני לא זוכר כל כך את השיר הזה..מבחינת מלל..אז אני אוותר

NiGa

New member
כמה דברים:

קודם כל ל- SCARRED, כבר לפני שראיתי שאמרת חשבתי לשים את זה - ואני מבקש מכל אחד שיש ליי ריוויו או ביקורת על כל דיסק או משהו שיתן לי!! דבר שני תחליטו: יש ברים שאתם סותרים אחד את השני... תחליטו מה נכון ואז אני אשים...

Scarred

New member
אוקיי

בכל הדברים שרידלר אמר שהוא מסכים איתי תשאיר אותם ככה באוברטור תכתוב מה שרידלר אמר בסוליטרי של תכתוב מה שרידלר אמר בלוזינג טיים מה שאני אמרתי בקשר ל- war inside my head רידלר תשים לב טוב למילים: Napalm showers Showed the cowards We weren´t there to mess around Through heat exhaustion And mind distortion A military victory mounted on innocent ground Hearing voices from miles away Saying things never said Seeing shadows in the light of the day Waging a war inside my head Years and years of Bloodshed and warfare Our mission was only to get in and kill A free vacation Of palmtrees and shrapnel Trading innocence for permanent psychotic hell Hearing voices from miles away Saying things never said Seeing shadows in the light of the day Waging a war inside my head Feeling strangers staring my way Reading minds never read Tasting danger with each word I say Waging the war inside my head תחשוב על רוב המילים בתור מטאפורה לקולות בתוך ראש של בן אדם שמתעסקים במוחו שהורגות אותו מבפנים..... שים לב לרמזים על פראנויה בשיר אז ניגה, השיר בקיצור מדבר על: בן אדם שנכנע לקולות בתוך הראש שלו אשר הורגים אותו מבפנים ומכניסים אותו לגיהנום פסיכוטי ופראנויה בקיצור תכתוב את זה שם את הדברים שרידלר תיקן אותי חוץ מ-WIMY תשים והדברים שהוא הסכים איתי תשים

theriddler

New member
לא רוצה להיות בכיין אבל

פורטנוי אמר שזה הנושא.... אתה יודע מה בוא ננתח : Napalm showers Showed the cowards We weren´t there to mess around ב נאם( ככה אני קורא לזה....מותר לי ..הייתי שם) השתמשו בנפלאם כדי להראות לויאטקונג ש"לא יתעסקו איתנו ....(איך אתה יכול לקשר את זה לקרב דמיוני בראש?) Through heat exhaustion And mind distortion A military victory mounted on innocent ground נצחון על קרקע חפה מפשע (הם נלחמו בתוך כפרים עם אחזרים ווכו...וכו...וכו.)

A Pig in a Cage

New member
יפה מאוד!

מוח מינימלי אכן מצביע על טיפשות... אבל הוא התכוון אליך. בטח פעם הבאה תצליח

Scarred

New member
רידלר

אוקיי אני מסכים איתך...... אחרי הניתוח שנתת זה נראה נורא הגיוני

NiGa

New member
חחח... נו אז תסגרו

על רשימה ששניכם מסכימים שהיא נכונה ואני אשים... ד"א, אני פשוט מעתיק מה שאתם כותבים - אני לא לוקח את הרעיון ומפתח לבד... אז אם תכתבו חצי שורה - יהיה במאמר חצי שורה... תנסו להרחיב טיפה!

Scarred

New member
אוקיי ניגה אז חכה...

אני יכתוב את הכל בוורד ויעביר לפה

למעלה