>>

>>

אם שרון ימות- הפסטיגל ושיר נולד יבוטלו למשך שבוע. אמא של ידידה שלי עובדת בהפקה של הפסטיגל..ויש לה חברה שעובדת בהפקה של שיר נולד.. והחליטו בהפקות שם שאם שרון ימות לא יתקיימו הצגות למשך שבוע. הם טוענים בהפקה שאם הוא ימות, כל המדינה תהיה באבל.. והם לא יוכלו לגרום שמח בימים שאחרי ההלוויה וכו'.. לכן הם יבטלו את כל ההצגות בשבוע של ההלוויה שלו.. הכסף כמובן יוחזר למי שקנה כרטיס.

eynav16

New member
כן זה אולי צודק אבל

יהיו אחר"כ שוב הופעות??למי שקנה כרטיס ולא הספיק ללכת או משהו?! אגב נצל"ש העלו לא ממש העלו העתיקו לפורום של שרית חדד כתבה מעיתון של הקריות... וכתוב שם בלי קשר ששרית הייתה בקריון ושאגם גם הייתה... אני יעתיק לכם וזהו טוב אני חייבת ללכת אז אחר"כ

eynav16

New member
כן זה אולי צודק אבל

יהיו אחר"כ שוב הופעות??למי שקנה כרטיס ולא הספיק ללכת או משהו?! אגב נצל"ש העלו לא ממש העלו העתיקו לפורום של שרית חדד כתבה מעיתון של הקריות... וכתוב שם בלי קשר ששרית הייתה בקריון ושאגם גם הייתה... אני יעתיק לכם וזהו טוב אני חייבת ללכת אז אחר"כ

eynav16

New member
הנה זה

קבלו ציטוט מאתר האינטרנט קול הקריות: ים של כוכבים פוקדים את הצפון. אז חוץ מזה ששרית חדד הסתובבה לה בקריון יחד עם כמה צלמים שתיעדו אותה מסתובבת לה , גם אגם רודברג נראה בסטקיית הבוקרים לועסת לה להנאתה , רק שכיאה לסלב היא זוכה לשירות אדיב במיוחד , זה מסביר למה המלצרית לירז הפגינה שירות אדיב במיוחד.

אביחי 33

New member
לדעתי לא צריך לדבר על מוות:S../images/Emo60.gif

הכל יהיה טוב

החלטה נבונה../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

אבל לפי דעתי, לא היית צריכה לפתוח הודעה חדשה על זה, כי חס וחלילה ששרון ימות
בלב שלנו הוא לא ימות אף פעם
אנחנו מקווים רק לטוב ונהיה עצובים מאוד אם חס וחלילה תתקבל לנו הבשורה הרעהההה

אמממ כנסו../images/Emo26.gif

זה מעשה צודק.., אני לא חושבת שאם ראש המששלה ימות צריך להמשיך בהופעות (לפחות לא באבל) אבל למה להיות פסימים
? הוא יהיה בסדר אתם תראו

למעלה