69

iam11

New member
69

היא רוכנת עירומה מעלי, שפתייה הרכות נוגעות בלשוני השלוחה. טיפות עסיס מעטרות את החריץ הלח, הנפער לעומתי. מראה התוכן הורדרד והלח מטריף חושים. הריח הקרוב לאפי משודר בגלים לזקפתי הנתונה בפיה. שפתיה הרכות אופפות את מוט התענוגות וידיה מלטפות את הכדורים המלאים, את החריץ המוליך מהם אל החור האחורי. ידי מפשקות ברכות את עגבותיה, חריצה החלק והיפה נגלה לנגד עיני, פתחה האחורי מתכווץ בעינוגי תשוקת הכוס המלוקק. חש בשדיה הרכות מתחככות בבטני, פטמוןתיה משרטטות מעגלים חסרי צורה מוגדרת על עורי הרגיש למגעה. לשונה משרטטת מעגלי עונג על כיפת איברי הנתון עד למחציתו בפיה, ידיה מחוללות פלאים באשכי הטעונים, אצבעה מטריפה את פי הטבעת, פרק אחר פרק. מתמתח משכיבה לחצי ישיבה, כשלונה יורדת במורד האיבר התפוח, הכדורים המלאים לכיוון החור. מטריפה אותי במגע הלשון המלקקת סביב סביב את העור. לשוני שלי נשלחת בין ישבניה, מוצאת את אותה נקודה בדיוק, מחדד את הקצה ונועץ אותה פנימה ככל שניתן. אנקותיה נבלעות בין פלחי ישבני השרירי המוחזקים בידיה. כך, עינוג הדדי עד לסף התעלפות עונג בחור שמאחור... ידי נשלחת עם שתי אצבעות שובבות למעמקיה הרטובים, צוללת בים של מיץ משובח, הבוהן מחככת את הדגדגן המגורה. ידיה שלה עולות ויורדות על הזין המתוח, המבריק מרוק מציצתה הנהדרת. במין הרמוניה לא מתואמת כלל, אך נשמעת נהדר, אנו מאותתים זה לזו על הנאתנו הגוברת והולכת, מפיאנו עד קרצ'נדו אדיר של גמירה. התכווצויות הכוס גורמות לי למשוך אותה כלפי, להעביר את לשוני על הדגדגן הזקור ולהביאה אל שיא ממושך וחזק. ובמקביל, פיה מוצא את הזרג החם והקשה, למציצות אחרונות המזרימות את המטענים החמים עמוק לגרונה. אנו מתמוטטים זה על זו, מחוסרי יכולת לנשום או לומר מילה. מסתובבת כשפניה אלי, נושקת לי, טעמי בפיה נפלא משזכור לי, טעמיה בפי מסלקים את רתיעתה מטעמה שלה. זה לא "69" היא לוחשת, זה "6969". צודקת...

למעלה