....

....

מכרים את זה..שחוזרים מפגישה ויוצאים ממנה אחרת ממה שנכנסתם.. <משהו שקשור לעבודה>...נכנסת קצת מיואש..וחזרת עם אנרגיה טובה.. מכירים את זה..שכלכך רוצים לדבר עם מישהו...והוא לא ממש לידך.. מכירים את זה..ואת זה....ואת זה... ואז..שיחה על עינני עבודה..הופכת לשיחה אישית...והדמעות יוצאות.. ויש מי שמלטף..מרגיע... ואז..אתה נזכר באותו געגוע...של ליטוף...געגוע שאותו בדר"כ מדחיקה כדי לא סתם להכאיב.. געגוע של לשתף מישהו ולהיות עירומה נפשית.. סתם כי הוא לא לידי..והמדייה אולי תחליף..

יערית

New member
דגניה

נשארת אותה דגניה-המדייה היא לעולם לא תהיה תחליף לאדם קרוב במעמד עירום נפשי.{כי גם אם תהיי הכי ורטואלית שתירצי,זה עדיין יוצר אשלייה ואין אחיזה בזה למעט אחיזת עיניים}.

תגידי..

שנייה לפני שמזמינה לי ולילדים פיצה.. <לחגוג את זה שלא התפטרתי מהעבודה ..>.. איזה תוספת את אוהבת?

יערית

New member
../images/Emo9.gif

פטריות/אנשובי!אין על פיצה אמיתית{בדיוק חיסלתי חצי מגש מעדנות
} תגידי לדורון-הדודה המרוקאית מהמרכז מבקשת מישלוחה:)

שלי 9

New member
ערומה נפשית..את השתמשת בביטוי

ערומה נפשית.. מצד אחד זו הרגשה מזככת,משחררת,מחברת לפנימיות שבך באופן הכי עמוק שיש, מצד שני כשאת ערומה נפשית, את כ"כ חשופה ,כ"כ לא מוגנת.. זה שהחיים מורכבים כבר אמרתי..?

כשהיתי לא מחוברת..

אז השתמשתי במחברת..לתוכה כתבתי..היתי חיבת לכתוב..אחרת לא היתי יכולה לסגור יום ולתת ללילה להיכנס.. ובכל זאת..זה לא אותו דבר..כי אותה מחברת הוכנסה למגירה שידה ימנית ליד המיטה <השידה השמאלית כבר תפוסה>... מפליא איך מילים מבקשות לצאת..דוחקות החוצה לצאת .. אם תשאלי אותי מה זה הביטוי.."עירומה נפשית"..לא יודעת לענות בבירור.. כמו שלא יכולה להגיד.. מה גרמה יד של גבר ומבט אחד שלכמה רגעים הפך לאיש קשוב..ומקשיב לעשות.. ואת זה... נ.ב הפיצה עדיין לא הגיעה..

maof

New member
דגנית ../images/Emo39.gif

שום דבר לא ניראה ולא מרגיש כמו הדבר האמיתי. אין תחליף...אין כמו...ואין במקום... יש הסתפקות בדבר שניראה בכאילו אולי זה מה שיספק, רק שלדברים מסוימים אין באותו המקום. מעוף

למעלה