!!!!

אילנוש14

New member
!!!!

אני רציתי להגיד כמה דברים לגבי אנשים שחושבים שכל בן ברוקד בלט הוא הומו.. קודם כל כל מי שאורמ את זה היה בת לרקוד כמו נגיד אלמוג או אור .. יש להם המון פונטציאל והרבה יותר ממכם ואם אתם חושבים הפוך אז תשמרו את זה בלב כי זה נורא מרגיז.. וזה שבנים רוקדים בלט זה ממש לא כמו שאתם אומרים הומואים או קוקסינלים אז דיי!

אילנוש14

New member
תיקון להודעה הקודמת שלי

**********תיקון להודעה הקודמת*********** אני רציתי להגיד כמה דברים לגבי אנשים שחושבים שכל בן שרוקד בלט הוא הומו.. קודם כל כל מי שאומר את זה היה מת לרקוד כמו נגיד אלמוג או אור .. יש להם המון המון מה שאין לאחרים. והרבה יותר ממכם ואם אתם חושבים הפוך אז תשמרו את זה בלב כי זה נורא מרגיז.. וזה שבנים רוקדים בלט זה ממש לא כמו שאתם אומרים הומואים או קוקסינלים אז דיי! יש לכם העיה אם זה אל תסתכלו אבל זה מרגיז.. זהו! ואני מקווה שאף אחד לא יעלה עלי עכשיו כי אמרתי את הדברים הנכונים

כרמל248

New member
צודקת!

מסכימה איתך לגמרה. וגם אם אחד מהם הומו - SO FUCKING WHAT !?! למי שיש בעיה עם הומואים - שישמור את זה לעצמו. לי אישית אין בעיה עם הומואים וכל אחד והאהבה שלו. למרות שבמקרה הזה אף אחד מבין שניהם [אור או אלמוג] לא הומו.

danshk

New member
תשמעי חמודה, לא רוצה לאכזב אותך

אבל, אחד מהם הומו, ואני אומר את זה לא לפי מה שאמרו לי, אלא פשוט בגלל שהלילה האחרון היה מדהים!

falcore1

New member
למה להעלות את הדיון הזה בכלל?

ולמה לעשות אאוטינג למישהו סתם ככה?

סופרגל

New member
מה אתה מזיין במוח

יטמבל מה שאני יכול להגיד לך שאלמוג בן חורין הוא ממש לא הומו והוא גם לא יגע בבנים בחיים שלו הוא חבר שלי ממחוהל ואני מכיר אותו מספיק טוב שביל להגיד לך את זה ולגבי אור כחלון רואים עליו שאין לו שום סימן לכך שהוא הומו ולמה נראה לך שההודעהה שלך בכלל מעניינת הלילה האחרון היה מדהים בטח יאללה שקט ומי שרוצה לפתוח על זה שיחה מוזמן לדבר על זה עם עצמו בלב או עם החברים שלו ולא לפתוח על זה דיון ביי גל

עם כל הכבוד

בגיל 13 הדבר האחרון שאפשר לקבוע זה אם מישהו הומו או לא הומו. שניהם מתנהגים כמו נשים, תכלס. זה לא רע, יש אנשים עם צד נשי יותר חזק.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifדי.

1. זה ממש, אבל ממש לא המקום לדיון על זה. 2. וזה גם ממש, אבל ממש לא המקום לניבולי פה. תודה.

Photo Fairy

New member
Um... Yeah... Sure... ../images/Emo178.gif

מה יש מאמי? חסר לך קצת צומי? יאללה, עוף מפה עם השטויות שלך.

A l o n 1 2 4

New member
תגובה.

זה לא סוד שרוב הרקדנים הם הומואים, אני מניח שרוב הרקדנים בנולד לרקוד הם הומואים, כולל את אור כחלון ואלמוג, הם נשיים גם לגמריי... כאילו אין בזה שום דבר פסול- להיפך זה סבבה לגמריי ומאגניב..חיחי הומואים הם דווקא חמודים לאללה.ו...למרות שהגבתי על זה, אני באמת לא חושב שזה ממש המקום לדבר על המיניות של הרקדנים..\=

זה הכי מעצבן אותי

אלה שחושבים שבנים צריכים רק לשחק כדורגל וכדורסל וריקוד זה רק לבנות ממש מחשבה מגעילה..ריקוד זה שפה עולמית לכל העולמות המינים הדתות זה משהו שיכול לקשר בין כולם ונגיד אור ליאור ואלמוג ממש לא הומואים הם פשוט כישרונות שנולדו לרקוד

בן רוקד הוא לא הומו כל עוד הוא רוקד

עם בת,,,

למעלה