669

matangr

New member
669

שלום רב! הייתי בגיבוש חובלים(שהתחיל ב-17.9.06) וחתמתי ויתור ביום השני(הבנתי שאני ממש לא רוצה חובלים). אני יודע שבשביל לקבל גיבושון המשך ל-669 הייתי צריך לסיים את גיבוש חובלים, אני יודע. בכל מקרה, לפני הגיבוש, התקשרתי למדור סיירות לשאול האם אני זכאי לגיבושון המשך ל-669 ואמרו שאני לא זכאי לא לשלדג ולא ל-669, רק לצוללות. אני, בכל מקרה מעוניין מאוד לנסות ולהגיע ל-669. למישהו יש הצעה איך אני בכל זאת יכול לנסות ולהגיע ל-669? זה מאוד חשוב לי! המטרה שלי היא 669 ואני מוכן לעשות הכל בשביל להגיע לשם! תודה רבה על העזרה- אני מעריך זאת! יום טוב לכולם! מתן.

matangr

New member
אבל זה כבר לא נעשה

מה הלאה? התקשרתי למדור סיירות ויש לי גיבוש צנחנים דובדבן בדצמבר. בטוח יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנסות ולהגיע ל-669. רעיונות/הצעות?

tziont

New member
מדור סיירות הם סתם

מעאפנים תמיד אומרים לא.. קופים שם אחד אחד. בקיצור אם אתה באמת מוכן לעשות הכל אז בסוף אתה תגיע.. רק שזה יכול לקחת לך קצת זמן כי המחזור גיוס שלהם הוא בנובמבר ולזה אתה כבר כנראה לא תגיד אז זה רק בעוד שנה. אבל אם זה החלום שלך אז תחכה.. העיקר שבסוף תגיע לשם. הגיוס שלך הוא במרץ?

hakkinen

New member
מוכן לעשות הכל?

ידעת שאתה צריך לסיים את גיבוש חובלים בשביל 669 שזו המטרה שלך... לא עשית זאת! "דיבורים כמו חול ואין מה לאכול"

snail1

New member
אבל אמרו לו גם ככה במדור סיירות

שגם אם הוא יסיים גיבוש חובלים- הוא יהיה זכאי רק לצוללות, ולא ל669 או שלדג.

tziont

New member
חחח מה כואב לכם

הוא לא אמר שהוא ידע את זה אז הוא אמר שהוא יודע, יכול להיות שהוא התכוון שרק אחרי הגיבוש הוא ידע את זה. חוץ מזה אולי הוא עשה טעות ובכל זאת הוא רוצה להגיע לשם, מה התגובה שלך עוזרת לו.?!? וגם זה ששם את היד למעלה, מה אני לא מבין כאילו אתם מתעצבנים עליו מה זה עוזר לכם.. בקיצור אל תקשיב להם לך ל669 ותהיה שמח

snail1

New member
חחחח אלוהיםםם תקראו את ההודעה שלו

הוא אמר שלפני (!!!!) הגיבוש הוא שאל את מדור סיירות אם הוא יהיה רשאי לגיבוש המשך 669 !!!! הוא בא לגיבוש חובלים בידיעה שהכי הרבה שהוא יוכל להגיע עם גיבושי המשך זה צוללות! לכן הוא ויתר...

למעלה