666 זה הפורום של השטן (המבין יבין)
K Kingsley Shacklebolt New member 13/12/04 #2 מה../images/Emo35.gif אני לא מבין... מישעו יכול לעסביר לי
A As I Am New member 13/12/04 #5 אז רגע, שאני אבין... ../images/Emo103.gif אם אני מנהלת את הפורום, זה אומר שאני השטן? o.o גאד, הבורות של אנשים כאן. בת האלוהים, כאילו?
אז רגע, שאני אבין... ../images/Emo103.gif אם אני מנהלת את הפורום, זה אומר שאני השטן? o.o גאד, הבורות של אנשים כאן. בת האלוהים, כאילו?
B bnayal New member 13/12/04 #6 ../images/Emo6.gif סתם הייתי חייב להגיד את זה בפורום 666 הייתי חייב להוציא את זה
A As I Am New member 13/12/04 #7 תמיד שמחים לעזור. ../images/Emo103.gif אה... רגע, בעצם לא. אבל נחרוג מהנורמה למענך. יום טוב.
ה הגברת האפורה New member 14/12/04 #10 נו, השטן היה בן האלוהים... ../images/Emo57.gif וקראו לו לוציפר. "כוכב השחר". ואז עשו אנזים וקראו לו לוציפרז כי לוציפר זה הזוהר מכולם. מרתק, נכון?
נו, השטן היה בן האלוהים... ../images/Emo57.gif וקראו לו לוציפר. "כוכב השחר". ואז עשו אנזים וקראו לו לוציפרז כי לוציפר זה הזוהר מכולם. מרתק, נכון?
מ מKה אפורה New member 16/12/04 #25 חייבת להתערב לרגע. :< [אז מה אם אני לא קשורה.:|] לפי מה שאני יודעת השטן לא היה בן האלוהים.. השטן הוא למעשה בן אנוש - נבוכדנאצר מלך בבל שסרב להאמין לכך שיד אלוהים מעורבת בניצחונותיו ו..אכל אותה על כך, או משהו. :|
חייבת להתערב לרגע. :< [אז מה אם אני לא קשורה.:|] לפי מה שאני יודעת השטן לא היה בן האלוהים.. השטן הוא למעשה בן אנוש - נבוכדנאצר מלך בבל שסרב להאמין לכך שיד אלוהים מעורבת בניצחונותיו ו..אכל אותה על כך, או משהו. :|
ה הגברת האפורה New member 17/12/04 #38 אני הולכת לפי הברית החדשה, Baby... בתה"ך השטן הוא אחד המלאכים, בלי כל העניין של המרד וכו' (אני לומדת עכשיו את איוב. trust me, I know >_<)
אני הולכת לפי הברית החדשה, Baby... בתה"ך השטן הוא אחד המלאכים, בלי כל העניין של המרד וכו' (אני לומדת עכשיו את איוב. trust me, I know >_<)
B bnayal New member 14/12/04 #12 פתאום שאני קורא את ההודעות בפורום חשבתי שאני נמצא שוב פעם בפורום 553 (אוף-טופיק), "הארי פוטר" לא נכתב פה אפילו לא פעם.
פתאום שאני קורא את ההודעות בפורום חשבתי שאני נמצא שוב פעם בפורום 553 (אוף-טופיק), "הארי פוטר" לא נכתב פה אפילו לא פעם.