:|

Sk8erJS

New member
מאוד מעניין אותי לדעת...

מה עבר לך בראש ששלחת את ההודעה הזאת?!

may90

New member
balata

פשוט

MayLuvsDoug

New member
LOOOOOLLLLL!!!!!111 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

BIG FAT LOL!!11 DON VITO LOL!!1 [כל הזכויות שמוורות ליייי.] חחחחחחחחחחחח בלטה בלטה בלטה -_- yes? בלטה!!!!1

¬_¬

דגכליגדמנגב. 'בסז. '/םןקוידSשד 321; O.O IDNSMXN [יש לי ריאיון חדש עם טום, שהוא מספר בו למה הם התפרקו!!!!!!12;2;#$@42]

l AdidAs l

New member
תמותי../images/Emo2.gif

!@#$%&*)(&Uר RTEB א נ אנI Eרה/ תני כבר קישור יא אוכלת שיבולת שועל [עם חסה?]!@#$%^W
כי מקוריות היא לא מילה גסה.

בארור שעם חסההה!!!!12;1;53

תרגמתי את זה לעצמי, אז קחו עיחךגכלחיחיךלחךליגכגכ בטח יש מלא טעויות כי תרגמתי את זה בלילה, וזה.. נו, נראלי.. האהעאהא. O.O אהה.. אמ.. זה ארוך. מאוד. זה לא נכנס. לשים חצי חצי?

זאת לא הכתבה שהתכוונתי אליה,

התכוונתי לזאת http://b182.com/interviews/kerrangTomOctober2005.htm מישהו העתיק את זה מכתבה במגזין.. ותירגמתי בגלל שאני משועממת O.O כשאתה ומארק הופעתם כ'בוקסקאר' בלי מארק, זה היה ההתחלה של הסוף של בלינק 182? "מארק לקח את זה לגמרי קשה. בחיים לא הייתה לי שום כוונה לעשות את 'בוקסקאר' עדיפה על בלינק, אבל זה ממש פגע בו. וזה חרא בגלל שמארק מתוק [סוויטהארט XD] ואני בחיים לא התכוונתי לפגוע בו. אבל הוא אף פעם לא התגבר על זה. למה הוא לא התגבר על זה? "מארק הוא אחד מהאנשים הכי אינטליגנטים שאני אי פעם הכרתי, אבל לפעמים הוא יותר מידי אינטליגנט בשביל הטובה שלו ותמיד הוא ינתח דברים יותר מידי. אבל הבעיה היחידה הייתה שהוא לא התגבר על בוקסקאר, אז בטח הייתי ממשיך עם זה יותר זמן." אז הבעיות בינכם לא היו התוצאה של בוקסקאר? [?!] "אני גם כתבתי שיר לראפר אחד בגלל שרציתי לעשות משהו שונה ואחרי זה, חברת ההקלטות שלנו הציעה לי להתחיל בקריירת סולו." רצית להתחיל בקריירת סולו? "הוחמאתי, אבל לא היה סיכוי בעולם שאי פעם הייתי עושה את זה. חשבתי שזה יהיה הדבר הכי דפוק, מתלהב, ורדוד לעשות. בכל מקרה, האימיילים האלה התחילו להתפרסם בין חברת ההקלטות והניהול, ומארק גילה את זה." איך מארק קיבל את זה? "הוא לא דיבר עם אף אחד במשך יומיים והיה מעוצבן על זה ועל בוקסקאר, מארק חשד. היו דברים שהוא חשב שקרו ובחיים לא קרו - כמו פגישות סודיות מאחורי הגב שלו - ולא יכולתי לשכנע אותו אחרת. אני חושב שאנשים חשבו שאני זומם לעשות דברים וזה היה כל כך לא נכון." זה בטח גרם לך להרגיש מאוד מנוכר. [?!?!!?] "זה היה אחד מהדברים שהכי התישו אותו בגלל שממש לא רציתי כלום חוץ מלהיות הלהקה הכי טובה ועוד בטח שלא לעשות את זה לחברים הכי טובים שלי. אני לא רציתי להתחיל להקה חדשה ולא רציתי לפתוח קריירת סולו." אז למרות כל זה, אתם עשיתם עוד אלבום של בלינק. "כן וזה היה כזה ריפוי טוב בשבילנו, אבל מארק לא שכח עדיין את מה שקרה עם בוקסקאר, דברים כבר לא היו אותו דבר. מצד שני טראביס, הפוקוס שלו היה ביותר מידי מקומות שונים. הוא רצה תמיד לצאת לסיורי הופעות, ניגן במיליון להקות ואז הוא התחיל את תוכנית הריאלטי שהוא בחיים לא סיפר לי עלייה." איך הרגשת לגבי זה שטראביס עשה את הריאלטי "מיט דה בארקרס"? "זה היה משהו שאני לא הסכמתי איתו, אבל תמכתי בו, למרות שלא אהבתי מצלמות-טלוויזיה סביבי והרגשתי שהביטחון העצמי שלי פלש [!?]. ואז בסיור ההופעות האירופאי האחרון שלנו [לקראת סוף 2004], הכול בערך נעצר." כמה רע דברים נהיו בסיור הופעות הזה? "הייתי סופר-מעוצבן בגלל שרציתי ללכת הביתה לראות את הבת שלי ואשתי. היינו מחוץ לבית כמעט שנתיים והייתי ממש לא שמח." עצבנה אותך העובדה שבגלל בלינק לא ראית את המשפחה שלך כל כך הרבה זמן? "לא, אבל הגעתי למסקנה שהמשפחה שלי לא יכולה להיות העדיפות הראשונה שלי ולא הייתי מוכן להעביר אותם ממקום למקום כל פעם שאני יוצא למסע הופעות. זה פשוט לא היה הוגן - הם היו צריכים קצת להתחשב." למארק וטראביס גם יש נשים וילדים. למה לך זה היה כל כך קשה? "ברור שהם אוהבים את המשפחות שלהם, אבל אני חושבת שהם השלימו עם הדרך שבה המשפחה שלהם צריכה לחיות בגלל שהם בלהקה יותר טוב ממני. המשפחה שלי הייתה צריכה אותי בבית וזה לא היה נראה שאני ישנה את העדיפות שלי בדרך שהם רצו שיהיה." לא יכולת פשוט לדבר איתם על זה? "לא הבנתי את זה. אני וטראביס לא יכולנו לדבר עם מארק יותר - כבר לא היינו החברים שהיינו. הדבר השני היה שאני קיבלתי כל כך הרבה חרא ממארק אחרי בוקסקאר, אבל אז כשהיינו בסיור האחרון, מארק וטראביס כבר הקימו את פלוס 44. אני אפילו לא ידעתי על זה עד שזה הודפס במגזין - ב"קראנג!" אני חושב." זה היה מתי שהחלטת להקים את "אנג'לס אנד איירוואיבס"? "לא, לגמרי לא, ואני רוצה שזה יהיה ברור לכולם. הייתה לי התגלות בסיור הזה שגרמה לי להרגיש שאני הולך לעשות משהו גדול, אבל לא היה לי מושג מה זה אמר. אני אפילו לא העלתי בדעתי להקים להקה חדשה עד שהתפרקנו, כשעבדתי על שירים חדשים לצעידה אחרונה. [?!]" אבל חייב להיות שמארק וטראביס ידעו שאתה לא שמח. "הם היו אומרים לי, "מה אתה רוצה? מה הבעיה שלך?" לא רציתי להגיד להם מה רציתי - הפסקה - בגלל שידעתי שהם לא יאהבו את זה. מארק בדר"כ היה שמח כשהוא היה במסע הופעות בגלל שהוא היה עם חברים שלו ועשה מה שהוא אוהב לעשות וטראביס רק רצה לנגן בתופים. אבל הייתי גורם לחורבן-עצמי אם לא הייתי עושה כמה שינויים." איזה שינויים כולכם הסכמתם לקיים? "החלטנו לקחת הפסקה של חצי שנה." איך הפסקת השש-חודשים הזאת פתאום הפכה ל"פירוק לא מיודע"? "הסיבה מספר אחת שלי להפסקה הייתה בגלל שהמשפחה שלי הייתה צריכה אותי אבל איך שהגענו הביתה, היינו צריכים להקליט את השיר בשביל התוכנית של טראביס ומארק רשם אותנו למלא הופעות צדקה של הצונאמי. אני חושב בגלל שהם הרגישו שאני ניסיתי לשלוט בלהקה כשגרמתי לנו לצאת להפסקה, הם חיפשו דברים בשבילנו לעשות."

ההמשך..

מה היה הקש האחרון בשבילך? "לפני ההופעה הזאת [הופעת הצדקה לנפגעי הצונאמי] היה לנו איזה ויכוח גדול אחרי החזרה. זה היה ברור לי לגמרי שהדרך שהלהקה הולכת לפעול בה תיהיה שונה מזו שאני צריך, בגלל סוג בן המשפחה שרציתי להיות, בכל מקרה, כשנסעתי משם, שניהם התקשרו לסוכן שלנו וניסו לבטל את ההופעה בגלל שהם ממש כעסו עליי. הם היו כל כך כועסים שהם אמרו.. אני אפילו לא יודע מה הם אמרו." מתי הם רמזו שמשהו רע יכול לקרות? "לא היה שום איום אבל הם היו ממש מוזרים, שלא נאמר.. אני לא יודע מה אני הייתי אבל זה היה כל כך משונה. זה היה מתי שאמרתי למנהל שלי, 'אוקיי, זה הזמן לפירוק'." אז עזבת בלי שום בחירה אלא להתפרק? [שאלה קצת מוזרה O.O] "בבקשה תבין שההפסקה, או הפירוק, או איך שלא תרצה לקרוא לזה, בחיים לא היה הבחירה שלי. אני בחיים לא רציתי שזה יקרה. זה היה דבר נורא מדכא בשבילי." דיברת עם מארק או טראביס מאז? "לא. עשינו סיכום ענק של דיבור וזה למה לא דיברתי מאז בגלל שאמרתי כל מה שהייתי צריך להגיד להם." אתה חושב שהם הבינו למה היית צריך לעשות כמה שינויים לדרך שבלינק היו? "אני לא חושב שאפילו אחד משניהם אי פעם יאמין שעשיתי את זה בגלל שזה הכי טוב למשפחה שלי. אני חושב, עד היום שבו נמות הם ילכו לקבר בחשיבה שאני עשיתי את זה בגלל שהייתי לי תוכנית קטלנית להקים להקה חדשה ולעשות את זה לבדי בלעדיהם." זאת מחשבה עצובה לחשוב על חברים שלך. "אני עייף מלחשוב על איך הם חושבים. אני עייף מלדמיין איך יכולתי להגיד דברים יותר טוב. אמרתי להם. 'אני רוצה להיות הלהקה הכי גדולה בעולם. אני רוצה לאהוב את המשפחה שלי ואני רוצה להיות החבר הכי טוב שלכם, אבל אני צריך להיות הבעל והאבא הכי טוב קודם.' אבל אני לא חושב שהם באמת שמעו אותי. אני רק חושב שהיינו אנשים שונים בסוף." איך אתה מרגיש לגבי מארק וטראביס עכשיו? "אני מתגעגע אליהם. אני לא מרגיש 'לך תזדיין' כלפי הם בגלל שאני אוהב אותם. הם פאקינג אנשים מדהימים." לך ולמארק עדיין יש את החברות 'מקבט' ו'אטיקוס' ביחד, לא? "מסיבה על הקסם של כל הסיטואציה היא זאת שעדיין יש לנו את החברות האלה ביחד, מה שאומר שיום אחד נצטרך לבוא יחד ולבנות מחדש את החברות בינינו." זה מה שהולך לקרות? "זה מה שחייב לקרות." אתה הולך לגרום לזה לקרות? "זה לא הולך לקרות לבד. כשכל הדברים האלה שהיו לנו נהרסו,אני ידעתי שאני יצטרך לקחת נתיב שונה לאושר, אז אני לא מרגיש אשם לגבי זה, אבל יש צד כל כך גדול שלי שלא יכול לחכות שלא יכול לחכות לזמן שאני יחדש את החברות שלי איתם. לנגן איתם שוב זה משהו שאני חושב עליו כל יום, אבל אני יודע שזה פשוט לא הגיוני בשבילי עכשיו." חוץ מזה שאתם להקה זה ממש נראה שהייתם החברים הכי טובים. אתה חושב שמעריצים ירגישו מרומים כשהם יבינו מה שקרה? "היינו חברים. זה הדבר העצוב. עשינו מה שאהבנו ו, אני נשבע, כשהיינו על הבמה זה היה תמיד רגע קסום. אין שום דבר מוכתם בשם 'בלינק' כל עוד המוזיקה וההופעות הולכות, זה רק דבר שמוכתם בפרידה שלנו, של החברות שלנו. זה מעציב אותי כל כך לחשוב שהמעריצים שלנו לא יחשבו ככה."

Punk Rulz

New member
אויי.. זה עצוב :/

אני קראתי עכשיו את כל הראיון ואני פשוט בוכה.. באמת.. אני התחלתי לשמוע את בלינק לפני חצי שנה.. ממש בתקופה שהם הודיעו שהם מתפרקים.. זה נורא ביאס אותי אבל לא ממש הכרתי אותם ואמרתי לעצמי: "לא נורא.. העיקר שיהיה לי בקאזה כמה שירים שלהם ויאללה חפיף" אבל עכשיו יש לי כבר כמה דיסקים שלהם ואני רוצה את כל הדיסקים שלהם :) וגם יש לי מלא תמונות וכפתורים שלהם במחשב ואני לא מפסיקה לשמוע אותם! בלינק = ס-ג-י-ד-ה-! דרך אגב- אני חדשה פה אז סלחו לי אם אני נשמעת תקועה כזאת..

may90

New member
../images/Emo7.gif

פאק מטיטאניק\ארמגדון לא יודעת מה לא בכיתי ופה היו לי דמעות בעיניים

nachmi

New member
:(

תראו אותם.. http://img.photobucket.com/albums/v725/curbthetide/blink-182_06.jpg

l AdidAs l

New member
רק עכשיו קראתי את זה \=

אוח..כמה אי הבנות
אי הבנות שאי אפשר לתקן כבר..בע;[

COW COW

New member
לאאאאא......

זה אחד הדברים היותר גרועים שקרו לי בחיים (ברצינות). מצדי שיעיפו את טראוויס (למרות שהוא מצוין) כי נראה לי שהבעיות התחילו מאז שהוא הגיע. איזה טוב אם טום יפתח להקה (לא אימו) עם סקוט (למרות שאין מצב שזה יקרה.) מישהו יודע מה איתו בכלל?? הוא עובד במשהו או לא יודע??

למעלה