זאת לא הכתבה שהתכוונתי אליה,
התכוונתי לזאת http://b182.com/interviews/kerrangTomOctober2005.htm מישהו העתיק את זה מכתבה במגזין.. ותירגמתי בגלל שאני משועממת O.O כשאתה ומארק הופעתם כ'בוקסקאר' בלי מארק, זה היה ההתחלה של הסוף של בלינק 182? "מארק לקח את זה לגמרי קשה. בחיים לא הייתה לי שום כוונה לעשות את 'בוקסקאר' עדיפה על בלינק, אבל זה ממש פגע בו. וזה חרא בגלל שמארק מתוק [סוויטהארט XD] ואני בחיים לא התכוונתי לפגוע בו. אבל הוא אף פעם לא התגבר על זה. למה הוא לא התגבר על זה? "מארק הוא אחד מהאנשים הכי אינטליגנטים שאני אי פעם הכרתי, אבל לפעמים הוא יותר מידי אינטליגנט בשביל הטובה שלו ותמיד הוא ינתח דברים יותר מידי. אבל הבעיה היחידה הייתה שהוא לא התגבר על בוקסקאר, אז בטח הייתי ממשיך עם זה יותר זמן." אז הבעיות בינכם לא היו התוצאה של בוקסקאר? [?!] "אני גם כתבתי שיר לראפר אחד בגלל שרציתי לעשות משהו שונה ואחרי זה, חברת ההקלטות שלנו הציעה לי להתחיל בקריירת סולו." רצית להתחיל בקריירת סולו? "הוחמאתי, אבל לא היה סיכוי בעולם שאי פעם הייתי עושה את זה. חשבתי שזה יהיה הדבר הכי דפוק, מתלהב, ורדוד לעשות. בכל מקרה, האימיילים האלה התחילו להתפרסם בין חברת ההקלטות והניהול, ומארק גילה את זה." איך מארק קיבל את זה? "הוא לא דיבר עם אף אחד במשך יומיים והיה מעוצבן על זה ועל בוקסקאר, מארק חשד. היו דברים שהוא חשב שקרו ובחיים לא קרו - כמו פגישות סודיות מאחורי הגב שלו - ולא יכולתי לשכנע אותו אחרת. אני חושב שאנשים חשבו שאני זומם לעשות דברים וזה היה כל כך לא נכון." זה בטח גרם לך להרגיש מאוד מנוכר. [?!?!!?] "זה היה אחד מהדברים שהכי התישו אותו בגלל שממש לא רציתי כלום חוץ מלהיות הלהקה הכי טובה ועוד בטח שלא לעשות את זה לחברים הכי טובים שלי. אני לא רציתי להתחיל להקה חדשה ולא רציתי לפתוח קריירת סולו." אז למרות כל זה, אתם עשיתם עוד אלבום של בלינק. "כן וזה היה כזה ריפוי טוב בשבילנו, אבל מארק לא שכח עדיין את מה שקרה עם בוקסקאר, דברים כבר לא היו אותו דבר. מצד שני טראביס, הפוקוס שלו היה ביותר מידי מקומות שונים. הוא רצה תמיד לצאת לסיורי הופעות, ניגן במיליון להקות ואז הוא התחיל את תוכנית הריאלטי שהוא בחיים לא סיפר לי עלייה." איך הרגשת לגבי זה שטראביס עשה את הריאלטי "מיט דה בארקרס"? "זה היה משהו שאני לא הסכמתי איתו, אבל תמכתי בו, למרות שלא אהבתי מצלמות-טלוויזיה סביבי והרגשתי שהביטחון העצמי שלי פלש [!?]. ואז בסיור ההופעות האירופאי האחרון שלנו [לקראת סוף 2004], הכול בערך נעצר." כמה רע דברים נהיו בסיור הופעות הזה? "הייתי סופר-מעוצבן בגלל שרציתי ללכת הביתה לראות את הבת שלי ואשתי. היינו מחוץ לבית כמעט שנתיים והייתי ממש לא שמח." עצבנה אותך העובדה שבגלל בלינק לא ראית את המשפחה שלך כל כך הרבה זמן? "לא, אבל הגעתי למסקנה שהמשפחה שלי לא יכולה להיות העדיפות הראשונה שלי ולא הייתי מוכן להעביר אותם ממקום למקום כל פעם שאני יוצא למסע הופעות. זה פשוט לא היה הוגן - הם היו צריכים קצת להתחשב." למארק וטראביס גם יש נשים וילדים. למה לך זה היה כל כך קשה? "ברור שהם אוהבים את המשפחות שלהם, אבל אני חושבת שהם השלימו עם הדרך שבה המשפחה שלהם צריכה לחיות בגלל שהם בלהקה יותר טוב ממני. המשפחה שלי הייתה צריכה אותי בבית וזה לא היה נראה שאני ישנה את העדיפות שלי בדרך שהם רצו שיהיה." לא יכולת פשוט לדבר איתם על זה? "לא הבנתי את זה. אני וטראביס לא יכולנו לדבר עם מארק יותר - כבר לא היינו החברים שהיינו. הדבר השני היה שאני קיבלתי כל כך הרבה חרא ממארק אחרי בוקסקאר, אבל אז כשהיינו בסיור האחרון, מארק וטראביס כבר הקימו את פלוס 44. אני אפילו לא ידעתי על זה עד שזה הודפס במגזין - ב"קראנג!" אני חושב." זה היה מתי שהחלטת להקים את "אנג'לס אנד איירוואיבס"? "לא, לגמרי לא, ואני רוצה שזה יהיה ברור לכולם. הייתה לי התגלות בסיור הזה שגרמה לי להרגיש שאני הולך לעשות משהו גדול, אבל לא היה לי מושג מה זה אמר. אני אפילו לא העלתי בדעתי להקים להקה חדשה עד שהתפרקנו, כשעבדתי על שירים חדשים לצעידה אחרונה. [?!]" אבל חייב להיות שמארק וטראביס ידעו שאתה לא שמח. "הם היו אומרים לי, "מה אתה רוצה? מה הבעיה שלך?" לא רציתי להגיד להם מה רציתי - הפסקה - בגלל שידעתי שהם לא יאהבו את זה. מארק בדר"כ היה שמח כשהוא היה במסע הופעות בגלל שהוא היה עם חברים שלו ועשה מה שהוא אוהב לעשות וטראביס רק רצה לנגן בתופים. אבל הייתי גורם לחורבן-עצמי אם לא הייתי עושה כמה שינויים." איזה שינויים כולכם הסכמתם לקיים? "החלטנו לקחת הפסקה של חצי שנה." איך הפסקת השש-חודשים הזאת פתאום הפכה ל"פירוק לא מיודע"? "הסיבה מספר אחת שלי להפסקה הייתה בגלל שהמשפחה שלי הייתה צריכה אותי אבל איך שהגענו הביתה, היינו צריכים להקליט את השיר בשביל התוכנית של טראביס ומארק רשם אותנו למלא הופעות צדקה של הצונאמי. אני חושב בגלל שהם הרגישו שאני ניסיתי לשלוט בלהקה כשגרמתי לנו לצאת להפסקה, הם חיפשו דברים בשבילנו לעשות."