...

the mnm factor

New member
איך אתה מעז להשוות?

איך אתה מעז להשוות פקודה לרצוח מול פקודה לפנות מתיישבים בלתי חוקיים או אפילו מתיישבים כן חוקיים... או בכלל לפנות? איך אתה מעז? חתיכת בהמה גסה- אתה מזמן היית צריך לעוף מהפורום הזה בשל השוואת יהודים כלשהם לנאצים... חתיכת כלומניק שחושב שהוא יודע הכל- לך תקרא קצת על השואה, אין לך מושג מה עבר שם ואתה כבר משווה פקודת פינוי של 7,000 איש לפקודות לרצוח לפחות 10,000,000 בני אדם חפים מפשע.

יוטו

New member
אני לא משווה , פה זה יותר גרוע ,

הסיכוי היחידי למחוק את מדינת ישראל\העם היהודי הוא ע"י "יהודי " . הנאצים לא הצליחו המצרים לא הצליחו , הסורים, הפלסטינאצים , הירדנים אף אחד לא הצליח . היחידי שמצליח להרוס את המדינה - הוא שרון וחבורת השמאלנים .

One Echoe

New member
זבל.

אתה שונא את היהודים יותר מאשר היטלר שנא אותם. אידיוט. צריך לחסום אותך.

יוטו

New member
יהודי שרוצה לחסל את הדת

היהודית , את הארץ של היהודים , את שאר היהודים - זו מצווה לשנוא .

One Echoe

New member
יהודי לא מגרש יהודי,

אבל מותר לו לשנוא אותו. זו אפילו מצווה.

One Echoe

New member
אני לא יורד לרמה שלו.

פשוט, אם הוא משווה את השואה להתנתקות, זה מראה כמה הוא שונא את היהודים ומזלזל בהם.

the mnm factor

New member
אתה משוגע

"הסיכוי היחידי למחוק את מדינת ישראל\העם היהודי הוא ע"י "יהודי "" הצחקת אותי... העם היהודי מונה 13 מליון איש בקירוב... כל מדינה בינונית בעולם יכולה למחוק אותנו מעל פני האדמה בקלילות יוצאת דופן... שלא נדבר על משהו כמו 800 מליון (אני עושה חסד עם 200 הנותרים) מוסלמים שמחונכים מבית לשנוא כל יהודי (בערך כמו שאתה מחונך מבית לשנוא כל מוסלמי) שהם בוודאי ובוודאי יכולים למחוק אותנו מעל פני האדמה בהינף יד.

יוטו

New member
טמבל , אז למה הם לא עושים את

זה ? מה מונע מה800 מיליון "למחוק " אותנו ? חח בגלל זה גם "הפסדנו " בכול המילחמות שהיו לנו עד עכשיו ..

the mnm factor

New member
בהחלט הפסדנו במלחמות...

הפסדנו חיים של אנשים חיים מפשע... הפסדנו תמימות... הפסדנו את הכפיים הנקיות שלנו... וכמו בכל מלחמה- הפסדנו צדק. אבל מה אני בכל מבזבז עליך אמרות כאלה? אתה לא תבין מאומה כי אתה רודף דם ומלחמה... מה מונע מהם למחוק אותנו? ארצות הברית ומרחק פיזי.

יוטו

New member
חחח איזה שטויות אתה מדבר .

בוש הזה שכול שני וחמישי נופלים לו מסוקים מגן על ישראל ? חח

יוטו

New member
אנחנו מספקים להם טכנולוגיה

שבלעדינו לא הייתה להם אותה . (במיוחד בתחום המזלטים ) לשמחתי אנחנו לא מגנים עליהם .

the mnm factor

New member
גם לסין... אל תשאל

אנחנו אחת המעצמות הכי חזקות בעולם... בקלות היינו מביסים את כל העולם הערבי... אנחנו שישה מליון... אבל כל אחד מאתנו סופרמן- כי אנחנו עם סגולה! יש לנו כוחות על כמו לריידן ממורטאל קומבט!

למעלה