...

One Echoe

New member
הבנתי.

אני מבין את הכאב של המתנחלים, עוד יותר עכשיו. אבל במה הואיל לנו להתיישב שם?

One Echoe

New member
אז מה עזר לך הנימוק?

אם הוא לא משכנע אותי? אני אשאל בשנית, מה עזרה לנו ההתיישבות שם?

רולדההה

New member
היה אדם חכם, שאמר שאידיאלים ../images/Emo98.gif

זה טוב, אבל זה לא זהב. כלומר, זה לא תרוץ לכלום. אני אידיאליסט, אז מותר לי לגנוב מקופת המדינה. זה נשמע כמו תירוץ שמניח את הדעת, לא כן? אני לא שופטת ציבור שלם. אני שופטת חארות שמעזים לירוק בפרוץ לילדים שמסרו את נפשם ואת חייהם למענם. לחיילים שראו חברים מתים, שאיבדו קרובי משפחה ושנפצאו. אני רואה את זה כיריקה בפרצוף לכל אימא שכולה, לכל אח שאיבד את אחיו, לכל חבר או חברה שחיכו בבית לבן זוג שלא ישוב. כן, יש הרבה מתנחלים מקסימים. יש גם חראות. למה את מסרבת להפנים את זה?

very dark girl

New member
יש אנשים רעים,

בכל ציבור. אני לא חושבת שאני מסרת להפנים, אני פשוט אומרת שיש מתנחלים רעים בדיוק כמו שיש שמאלנים רעים ובדיוק כמו שיש ערבים רעים. חבל שהחברה פשוט בוחרת להתמקד רק ברעים .

spoop

New member
אי הבנה קטנטנה,מצטערת.

לא שמתי לב שכתבת:פרצופם המכוער של חלק מהמתנחלים הבזויים הללו. ולגבי האם שכולה,ואח שאיבד את אחיו וכו'...הבאת דוגמא ממש לא טובה,כי המתנחלים מלאים בשכול. גם אני יכולה לומר:איך אפשר לגרש אנשים ששכלו בנים,ילדים שאבדו הורים,ואחים שאיבדו אחים?ועוד להוציא את המתים מקברם?!

רולדההה

New member
רצית שהמתים ישארו שם? ../images/Emo98.gif

ואז ערבים קיצונים היו באים ומוציאים אותם מהאדמה והיו מחללים את גופותיהם? לא עדיף שהצבא היה מוציא אותם ועורך להם קבורה נאותה, מכובדת?

spoop

New member
את סתם מתחמקת ממה שאמרתי

שגם המתנחלים שכלו המון,ומתייחסים אליהם זוועה. אבל בנוגע לזה שמוציאים את המתים. זה ממש טיפשי לשאול: מה עדיף היה להשאירם אותם שם? כאילו שהערבים כבשו את המקום ואנחנו מוציאים את המתים כדי להציל אותם. הממשלה החליטה שעוזבים את עזה,אז היא אחראית להוצאתם של המתים! אל תשחקו לי אותה מטומטמים...

One Echoe

New member
לא,

הממשלה אחראית להתנתקות מעזה, וכתוצאה מזה, לצערנו-להוציא את המתים משם. ועל כן השאלה, האם היית מעדיפה שנשאיר אותם שם.

One Echoe

New member
הוא שכח את כל השנים

שהחייל סיכן את עצמו בשביל להגן על התחת שלו, זבל.

k e l l y 1 8 1

New member
לי קרא דבר הפוך

אני ואחי חזרנו מירושלים ולקחנו טרמפ חייל והוא אחד מהמפנים בין היתר הוא סיפר לנו כמה זה היה לו קשה... ובאמת לרובם אם לא כולם היה ממש קשה הם לא עשו את זה מרצון בסופו של דבר החייל הזה (חילני אבל מה זה משנה) בא לשבת אצלנו (זה היה שבוע שעבר והוא אמר שהוא ממש נהנה... ) אבל מה שרציתי להגיד בכל זה שבסופו של דבר גם החיילים יצאו מזה מסכנים הם לא רצו לעשות את זה... אפשר להודות רק לראש הממשלה שלנו "תודה רבה..." שעשית גם את האזרחים שלך מסכנים וגם את החיילים... ולבנ"א אזה שזרק את החייל תתביש לך (ואם אתה מאמין בה' אז חילול ה' שעשיתה ענק ...)

יוטו

New member
רוב החיילים כן רצו לגרש, מי שלא

רצה , היו לו הרבה דרכים לצאת מזה . .

One Echoe

New member
תנופף בדגל הסירוב,

כשהוא לטובתך, לזה קוראים דיקטטורה וחוסר דמוקרטיה.

יוטו

New member
כול עודמי שמנהל את המדינה הוא

עבריין התושבים צריכים לעשות עבירות קלות כדי לא לגרום נזק (או לפחות להקטין אותו ).

יוטו

New member
שצריך לסרב לעשות פקודה שרוב

תושבי המדינה (היהודים לפחות) מתנגדים לה .

למעלה