?????

מופתAת

New member
?????

תאמינו לי הניק שלי לא סתם נכתב... כבר די הרבה זמן יש לי ידיד מאוד מאוד קרוב, שגר במרחק של שעתיים וחצי ממני. הקשר בינינו הוא של שיחת טלפון פעם בשבוע בממוצע, וכמובן על להיפגש אין מה לדבר (המרחק...) מזה כחצי שנה הוא יוצא עם מישהי ואני מפרגנת לו מכל הלב. לפני כשעה קיבלתי ממנו טלפון וככה תוך כדי הוא אומר לי שרק אם הייתי אומרת משהו הוא היה עוזב את מקום מגוריו, עבודתו, חייו המוכרים ועובר לגור קרוב אלי, יוצא איתי, מתחתן איתי אם ארצה ולא עוזב אותי לרגע. ואני, וואו, לא ציפיתי לזה. לפני שהוא התחיל לצאת עם החברה שלו ידעתי שיש לו משהו אלי, תמיד דאג להגיד לי כמה שאני מיוחדת ואם היינו גרים קרוב לא היה מהסס להיות איתי. אבל מאז שהתחיל לצאת איתה הבנתי שמצא את מקומו ושטוב לו, גם אם לפעמים סיפר לי על חריקות שיש ביניהם. והנה פתאום הוא אומר לי שהוא חושב עלי כל יום, והוא רוצה מאוד מאוד להיות איתי. ואיתה טוב לו, אבל הוא לא אוהב אותה והוא לא רואה את עצמו חי איתה. יריתי שאלות, בלי שום קשר אלי למה אתה נמצא איתה אם אתה לא אוהב אותה, ומה, אתה מוכן לעזוב את העבודה, הבית, החברים, הבן שלו גר קרוב אליו ואני מרגישה שזו חתיכת אחריות להפיל עלי, כי תכלס אני לא יודעת אם זה יצליח בינינו, אני לא יודעת אם אפתח אליו רגש כלשהו למרות שאני מחוברת אליו ויש בינינו כימיה נפלאה. הוא הרגיע אותי שאת בן שלו הוא יראה בסופי שבוע, עבודה הוא יעבוד בסביבה (יבקש העברה לסניף של החברה), ובסך הכל אם לא ננסה לא נדע. ואני...לא רק מופתעת אלא גם מבולבלת.

רקעים

New member
קוראים לזה

הדשא של השכן...הרי לא ממש חושבת שלפתע ראה את האור.

רות 2

New member
זה לא עניין של דשה...זה הרבה יותר

חקלאי מסתם דשה של שכן... פה זה עניין של הכנת הקרקע .. דישונו והזרעתו ... ובלי קשר למי יקצור מה.....

a n a t i 3 3

New member
הבטחות כמו חול ואין מה לאכול../images/Emo4.gif

נורא נחמד להצהיר הצהרות ולבנות בניינים באויר כשאתה בכלל לא בנאי! חושבת שדבריו מאוד נחמדים ואפילו מחמיאים.. רק שכדאי לקחת דברים בפורפורציות הנכונות כדי לא להתאכזב.

רצוי לבדוק מה עדיף לך ידיד או חבר

לי היה מצב דומה העדפתי להשאיר אותו בתור ידיד נפש קרוב ולמען האמת אנחנו שמחים שכך החלטנו ולא נגררנו חג שמח לך בהצלחה בכל מה שתחליטי

a n a t i 3 3

New member
אם הגבר היה נשוי... ../images/Emo38.gif

מעניין אותי לדעת אם גם אז התשובות שענו לך פה היו נירשמות
ח'ברה, לבחור יש חברה
מה ההבדל בין גבר לנשוי לגבר עם חברה? הנייר

Netta79

New member
אממממ......./images/Emo140.gif

יש הרבה במה שאת אומרת אבל יש הבדל בין סתם אחד שיש לו חברה ופתאום מתחיל איתך , אז את אומרת " פעם בוגד - תמיד בוגד" אבל כאן זה שונה , היא ידידה שלו ממזמן , הוא תמיד רצה אותה ומכיוון שהיא לא הראתה סימנים , הוא ניסה משהו אחר- פשרה עכשיו הוא התגבר על ה"פחד" שלו וניסה זה לא אותו דבר ... כל עוד הוא לא מנסה לנהל את החיים הללו במקביל הוא לא רוצה " לבדוק" איתה ואז להחליט מה לעשות עם החברה , הוא מוכן לעזוב ה-כ-ל למענם כמה חמודים כאלה יוצא להכיר בחיים האלה? אני אומרת - אם זה נראה לך נכון , אם הבחור הוא אדם טוב , כייף לכם יחד ואתם כבר חברים טובים , את נמשכת אליו ? מ-ת-נ-ה
לראש השנה הישר מבורא עולם (מאיפה הבאתי את זה ???
) ~נטע

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo140.gif

קוראת אותך מאז שנכנסת לפורום.. אוהבת את הסגנון שלך
את הפירגון לכולם
את הרוגע והשלווה

למעלה