64 שנים...

תפנאוה

New member
64 שנים...

חשוב לי לציין שהיום מלאו 64 שנים לזכרם של יאנוש קורצ'אק סטפה וכל ילדי בית היתומים שנרצחו במלח"הע השנייה. ונסענו לשני הטקסים הרשמיים לזכרו, בהר הרוח, וביד ושם. אני ממש נהנתי, היה בעייני ממש מעניין.. ואני רוצה להגיד ממש ממש כל הכבוד לרעות גלון!! שהקריאה נאום ממש יפה בטקס ביד ושם!! יישר כח! :) ** ועוד הערה ממש לא קשורה, מחר חבר'ה עמוס מתגייס... :( אז לכל המעוניין לפרידה אחרונה חביבה, (למרות שבעיקרון הוא צפוי להגיע לחג תנועה..) הוא מתגייס בגבעת התחמושת מחר בשבע וחצי בבוקר..

Hbentzur

New member
../images/Emo175.gifבאמת היה מעולה.

הדיון על עניין הגבולות, המשמעת והאמונה בילד, ובמיוחד המשך השיחה שפנתה לכיוון של איך החינוך של קורצ'אק פוגש את החינוך של התנועה, מה דומה ומה שונה, עם מה מסכימים ועם מה לא, היה לי ממש מעניין. באמת שנהנתי היום. אכן כל הכבוד לרעות! (אני אשמח מאוד אם תעלי את הנאום לפורום בבקשה) "כאן זה החלק של המרד, אנחנו מדלגים... ואמממ חסידי אומות עולם, הופ אנחנו קופצים לשם! בואו נדלג... אז איפה היינו? כן. מבצע ריינהארד." **נאוה, מתי הפגישה הבאה של החג תנועה?

הדר יכול להיות....

שסיכמת כרגע את השואה בעזרת מילים כמו "הופ אנחנו מדלגים ו-וואהו אנחנו מקפצים ...מה כבר ביקשנו טיפת כבוד.... האם אין זה ראוי לבקש טיפת כבוד מנערה אשר יצאה למסע לפולין... בושי לך הדר לא נראה דבר כזה בכל ימי הר-אדר....

גלי234

New member
זזזזזזזזזנננננווווותתתתתתתתתת!!!!!!

מי מתגייס בגבעת התחמושת???????????????????????? נאוה אם התבלבלת אני רוצחת אותך ואת המכתב המדהים שסיימתי לכתוב לך@!@ אנחנו כבר תכננו שאנחנו נוסעות לשם וזה ואז הולכות לעיר וזה... עכשיו באיזה 2 בלילה אני רואה שזה בגבעת התחמושת ועוד דבר לא התקשרת אליי כשהגעת לצובה ורק שתדעי שהתחלתי לספר את אותו דבר לעדי וגם היא היתה אמורה להתקשר אלי כי נקטענו באמצע הסיפור והיא גם לא התקשרה... קומונרים... עם מייבש... שוב נאו, אם טעית- את מתה!!!!!!!!!!

Hbentzur

New member
עדי,

כמובן שאני לא מזלזלת לרגע בשואה. ולא סיכמתי את השואה במילים אלו, אלא את ההדרכה במוזיאון החדש ביד ושם. שהייתה על הפנים. באמת. למרות שהמוזיאון נפלא. דרך אגב- אתה יודע איך מדריכים שם?! המדריכה מסתובבת עם "מדונה" וכל הקבוצה מקבלת מעיין ווקמנים קטנים עם אוזניה אחת שבה שומעים את מה שהמדריכה מסבירה. כמה קר ומנוכר! מה קרה ללראות באדם כאדם? שכל אדם הוא עולם ומלואו? מה קרה לתקשורת בין אישית אני שואלת! הא?! נו עדי, יש לך תשובה??? דוגמא קלאסית ליחסי אני-לז. צא לסמינר פתיחה! מה אתה עושה פה בכלל?!

שנת שירות...

לאחר המון התלבטויות ולאחר ששיניתי את דעתי לפחות 10 פעמיים ביומיים האחרונים החלטתיי שאני לא יוצא לשנת שירות. אני מודע לכולם על האוזן הקשבת ועל העצות הנפלאות. אני יודע שחלקכם מאוכזבים מההחלטה אבל אני באמת חושב שזו הייתה ההחלטה הטובה ביותר עבורי. ומילה ליב' תצאו לסמינרים השכבתיים והגרעינים. אני מקווה שבסופו של דבר תקבלו את ההחלטה שתהיה הנכונה ביותר עבורכם.. והדר... אכן הדרכה קרה ומנוכרת...

Hbentzur

New member
אני קרה ומנוכרת?../images/Emo12.gif

לא ידעתי! תודה שהארת את עייני, אקח לתשומת ליבי.
עדי, אני גאה בך שהחלטת עכשיו. ולמרות הדעות ששמעת והעצות שקיבלת ידעת להחליט באמת לפי מה שמתאים לך.

עדי היקר!

למרות שזה מאכזב אותי טיפה, אני שמחה שקיבלת את ההחלטה מתוך מחשבה עצמית ולא מהלחץ שלנו... כי בסופו של דבר כמה שנתיימר לדעת הכל ולתת לך עצות מכל הכיוונים רק אתה יודע באמת אם טוב לך בגרעין ואם בא לך בכלל ואם אתה מרגיש שזה נחוץ לך... אז אחרי הפילצון הארוך הזה אני מאחלת לך כבר עכשיו הצלחה בשירותך הצבאי :) ויום טוב!

תודה על התמיכה ...

אני מקווה שלכם יהי טוב בגרעין ותצאו לשנת שירות כי זה באמת דבר חשוב זהו אני יעשה בקרוב את הפרידה הרשמית שלי ממחנה הר-אדר ואז נצא לחיים חדשים "החיים שאחרי המחנה..." מוהההאאאא

גלי234

New member
לללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא

עדי מתי אתה כבר עוזב?

Hbentzur

New member
אתה לא יודע שאין חיים אחרי המחנה?

זהו. מפה זה רק ימשיך ויתדרדר. כמו כדור שלג... אתה יודע איך זה, יום אחד אתה בצוות ט' ובדיוק סיימת מסכם נפלא, המשוב האחרון עדיין טרי בזיכרונך. ויום אחרי זה אתה ברחוב, עם עין עצלה ואלרגיה לכורכום, גונב סנדוויץ' טונה מילדים קטנים. והילדים של היום! איזה ילדים! (זאת אומרת- הילדים מחוץ למחנה) כאלו חסרי ערכים, בלי משמעת, לא שמעו על בובר ועל יצחק כפכפי, אוכלים במבה ונסטי פעם בשנה, הולכים עם קרוקס! לא יאמן- איזו אופנה מכוערת. אלוהים ישמור. אוי גוועלט! עדי, אל דאגה, יש לנו עוד זמן יחד. החג תנועה בפתח! יש לך זמן להכין את הנאום ולגהץ את הטוקסידו. אנחנו נדאג לבמבה ונסטי.

גלי234

New member
אולי

שזאת הנעל הכי מכוערת שאי פעם נבראה בתולדות האנושות?

תודה הדר ...

עכשיו אני פשוט נרגש לצאת לדרך החדשה.. מי לא היה רוצה כדור שלג??וסנוויץ טונה יש ליוסי אז אני לא צריך לגנוב לילדים קטנים יששששששששששש הסתדרתי בחיים

Ofer Tal

New member
יא דביל אחד

הסנוויץ טונה אצל יוסי עולה איזה 20 יורו שזה גם המחיר שעלה לי לתקן את האופניים ביוון!

שימו לב....

עופר טל נסע לשבוע לחול וכבר הוא מדבר ביורו. מה קרה עופר? שקל כבר לא מספיק טוב?

Hbentzur

New member
עופר, דונט בי אה פרייאר!

20 יורו לתיקון אופניים?! זה כמו שלוקחים מתייר 80 שקלים לנסיעה מרחוב יפו לתחנה המרכזית! ותמיד זה אותו איום: "להפעיל מונה? חבל... זה יעלה לך יותר..." די לשלטון הטרור של נהגי המוניות! מהיום- "אדוני תכבה בבקשה את הסיגריה" "כן תפעיל מונה" "אני לא מסכים שכל עצירה תעלה לי עוד 10 שקלים" "לא, אי אפשר ממרכז העיר לעבור שניה דרך גילה כדי להגיע להר-אדר!"

למעלה