...

שיר24

New member
...

אני רוצה לאהוב את עצמי, אני רוצה שיאהבו אותי, אני יודעת שאני צריכה לשנות, אבל זה קשה, כל כך קשה, בכל העולם הענק הזה אין אדם אחד שבאמת מכיר אותי, אני אוהבת את כולם, יש בי כל כך הרבה אהבה, אבל אהבה כלואה, לא למישהו מסויים, אלא לכולם, ואני לא יודעת איך לשחרר ממנה קצת החוצה, איך להפתח, איך באמת להאמין למישהו שאומר שהוא אוהב אותי, איך לחיות.

עננים.

New member
שיר ../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

שלעולם לא יחסר לך, כל מה שתבקשי ברוכה הבאה עננים בשמיים

יופיאל

New member
שיר היקרה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום... את אומרת שיש בך הרבה אהבה , ואת רוצה לתת אותה , אך כדי לתת אהבה לכולם קודם כל את צריכה לתת אותה ללא תנאי וללא גבול לעצמך... כדי להפתח את קודם כל צריכה להבין מה עוצר אותך. מה שורש הבעיה? אני ממליץ לך להתחיל להזכר אחורה , ממתי זה התחיל? האם זה מאז שהיית ילדה קטנה? מה אז גרם לך להתנהג ככה? כל התשובות נמצאות בתוכך , את רק צריכה את האמוץ להסתכל פנימה - בלי פחד ובלי שפיטה עצמית , ולראות את עצמך ולקבל את עצמך כמו שאת. ואז , כשאת רואה מי את , את יכולה לבחור לשנות את התבניות שכבר אין לך צורך בהם. הכי חשוב זה לוותר על הביקורת העצמית , לסלוח לעצמך על טעויות העבר , הרבה מהם לא יכלנו באותו זמן לעשות משהו אחר... באור ואהבה , יופיאל המלאך

מחייכת אלייך יופיאל המלאך ../images/Emo8.gif

כמה "פשוט" וכמה נכון. שא ברכה והפץ את אורך, גילי פרי מחייכת על הבוקר.

matilda

New member
לשיר

קודם כל ברוכה הבאה, גם אני הצטרפתי לא מזמן לפורום... דבר שני, אני מאד מזדהה איתך, גם אני נמצאת באותו מצב. התחלתי ללכת לקורס רייקי וזה מאד עזר לי. תנסי! וחוץ מזה תתחילי לחייך, ותראי איך העולם יתייחס אליך אחרת, זה עובד!

שיר 24 מתוקה שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

שיר 24 החמודה!!! את לא רוצה לאהוב את עצמך. את אוהבת את עצמך עכשיו ברגע זה את לא שיאהבו אותך. אנחנו מאד אוהבים אותך פה ועכשיו את לא צריכה להשתנות. את בסדר גמור. את מכירה את עצמך ואת יודעת בדיוק מה הדרך. פשוט למדי לקבל ישנם כל כך הרבה אנשים שאוהבים אותך ורוצים לתת לך אהבה, אז הסירי את התנגדותייך, היי פתוחה לאהבתם ולאהבה שהקוסמוס שולח לך. חשבי על אנשים מסביבך שזקוקים לאהבה שלך ופשוט שלחי במחשבתך אהבה אדירה כמה שאת יכולה. אז באורך פלא את תרגישי זרמים מדהימים שיוצאים ממך וזורמים אלייך. אהבתך בכלל לא כלואה. לך יש את המפתח לפתוח את הדלת ולשחררה ליקום. אל מי שצריך. המפתח הוא כח הרצון תרצי זה יקרה. שנית פשוט תאהבי את את עצמך כמו שיופיאל אמר, אבל באמת באמת תאהבי את עצמך ותפרגני את עצמך או אז תראי את העולם מחייך אלייך. הרבה אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול. מיכל

תודה לך חושבת ותוהה ../images/Emo24.gif

שלום לך חושבת ותוהה!!! שבת שלום לך! אני שמחה שאהבת את דברי גם עם ברחו להם כמה אותיות. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה