618

maaian22

New member
618../images/Emo58.gif

בבקשה אם מישהו ראה לעדכן מה היה מישהו כתב שהיה עצוב...למה??..?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif מישהי.^^

היה ג'ס. הייתה פתיחה של גלריה/חנות ספרים/אמו של חברת הספרים שהוא עובד בה בפילדלפיה, גם לוק והבת שלו וגם רורי הגיעו בנפרד. רורי נתנה לג'ס את הרושם שהיא רווקה והוא... פעל לכיוון. ואז, אחרי שהוא נישק אותה (והיא נישקה אותו חזרה!!!), היא נזכרה להגיד לו שהיא עדיין עם לוגן. תראי את הפרק. גם לא ממש איכפת לי משאר מה שקרה בו.

o0Invisible0o

New member
אה, כן. אחד מקטעי הפתיחה

היותר מצחיקים שנעשו בסדרה.
לדעתי לפחות, אל תסקלו.><

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo11.gif אני לא מאמינה שאני

אומרת את זה..אבל אני אשכרה בעד ג'ס, הרבה יותר מאשר בעד לוגן, זה בטוח.
מה? מה מאוהבת בו? ככה נוהגים במישהו שאת אוהבת? גאד. בלה. נו איכס לוגן והחברים העשירים-אלכוהוליסטים-מפונקים שלו. [טוב נו, פין שולט.
אבל חוצ ממנו.
נו איכס לוגן.><] כן, באמת היה עצוב עם רורי וג'ס.
נו מה את אומרת, יחזירו אותו לסדרה? [אויש את בטח באמת יודעת, אז אל תגידי לי באמת.><><] ומה לא אכפת לך מהשאר? אמילי וריצ'ארד?
לוק שמעצבן אותי.
לא מוכן להגיד "היי, זאת רורי..היא הבת של לורליי! האמא החורגת העתידית שלך אולי"??!?!
טוב אין לי כוח להגיב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

כל הליטרטיז נסערים מדי מכל הקטע של רורי וג'ס כדי שיהיה להם איכפת משאר הפרק.
אבל כן, היו דברים משעשעים.
חחח, כשאפריל ורורי נפגשו אני כזה, "לוק. Dude. הן הולכות להיות אחיות חורגות. אתה טיפש. תדבר כבר."
ואמ אמ השמלה של מיסיס קים.
ויופי!
יש הרבה תגובות חיוביות על ג'ס העונה, הרבה מבקרי טלוויזיה כותבים שהם "נשמות תאומות" ודברים כאלה, שהם הכי מתאימים אחד לשני. בקשר לזה אם יחזירו אותו... יכול להיות שהוא יקפוץ לכמה פרקים בעתיד, שום דבר עוד לא סגור, אבל להצטרף קבוע הוא לא יצטרף, הוא עסוק מדי.
וזה לא הורס, אל תדאגי, זה לא לפה ולא לשם.
אני רוצה סוף של ג'ס/רורי.
וגם אם לא, לפחות שלא תהיה עם לוגן. הוא מעצבן. למרות שרורי מעצבנת אז מגיע לה.

MiriOrit

New member
אני לא מאמינה שעדיין לא ראיתי ../images/Emo7.gif

אני אצל ההורים בפסח... קפצתי הבייתה בשביל לצרוב את הפרק ולראות אצלהם והצורב התקלקל
אז עכשיו אני צריכה לחכות - ואני אוכל לראות את זה רק אחרי פסח... יש עוד 3 ימים!! זה נצח..

Alaithlos

New member
יש לי את הפרק עכשיו, אבל..../images/Emo15.gif

אמא החליטה שיא מעירה אותי וגוררת אותי לקנות לי מיטה וחצי לבית שלה. סעמק. חיכיתי לזה כל הלילה.

Alaithlos

New member
ראיתי! ראיתי!../images/Emo58.gif../images/Emo15.gif

איכככככככככ. ג'ס כזה מכוער! אלוהים! איפה השיער שלו?! מזה הזקן הזה?! למה גם כשהוא כזה עקום פשוט בא לי לעשות לו ילד?! 8-O בכל מקרה, ההתחלה הייתה גאונית. כל הקטע של החלום היה פשוט מדהים. ומצחיק. וכ"כ שיחת לורל-רורי שכזו. ריצ'ארד ואמילי -למה היא לא אומרת להם שהיא יודעת?1 למה היא לא עושה שום דבר באמת?? וכל הקטע עם הילדה ההיא, איזה גאוני. וקירק סתום. ו.. אני עדיין שונאת את לוגן, אבל רורי ממש גועלית אליו. כאילו, בחיאת. ועד זה שכל פעם שהיא רואה את ג'ס היא מתנשקת איתו. כל פעם. למען השם, או שתחזרו או ש.. די! ולור כזו עצובה. כל הקטע עם אפריל אוכל אותה לגמרי. אוף. היה פרק מעולה. זה הכל.

למעלה