617

limors2

Well-known member
617../images/Emo58.gif

ממש אהבתי! אני לא מתה על ג'יידי ומעולם לא מתתי עליו, ופרק שלא מתרכז בו ושהוא בקושי נמצא בו היה כה מהנה
טד הוא דמות גאונית
והם צריכים להתרכז בו הרבה יותר. או לתת לו סדרה משלו
הדברים שממש הצחיקו אותי (הבודדים שאני זוכרת
) זה הדרך שבה טוב ממציא את ה"היי"ים שלו, והתגובה שלו לחלומות של ג'יידי
ההתחלה עם המחטים הטרידה אותי. קלסו שמח יותר מידי זה קצת מפחיד
ואחד מהדברים הכי טובים שהיה בפרק הייתה הכתובית שאמרה שבעוד 4 ימים הירוז חוזרת

steelwater

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

ליאורה, את בן אדם רע, פשוט בן אדם רע.
איך את יכולה לא לאהבו את ג'ידי?
חזק, ממש חזק! פרק ממש טוב. אהבתי אותו. היה ממש מעבצן שבקושי ראו את ג'ידי אררררר! לא סתם התוכנית היא שלו, אני זקוקה למנת זאק בראף שבועית הרבה יותר גדולה מזאת שהביאו לנו וזה היה מעצבן. אבל חו. מזה היה פרק ממש טוב. טד והטוד היו כל-כך גאוניים! הקולות הפנימיים שלהם היו אחד הדברים המצחיקים בסדרה הזאת. הם אמרו כל-כך הרבה דברים מצחיקים וגואניים. ממש נהינתי מזה. גם הקול הפנימי של ג'ורדן היה מאד מצחיק. ממש אהבתי איך השהם השלימו את המשפטים אחד של השני מידי פעם וגם ממש אהבתי את הסוף שפתאום כולם התחילו לדבר.
סנופ דוג אינטרן בסוף שאומר כזה "I wish that people would just call me Rymond" איך שזה לא הלך ושלא קוראים לו. חחח, זה ענק!
ג'ורדן חותכת את פרי וכל התחבושות והפלסטרים עליו חחח.
כשג'ידי מתחיל לדמיין והטוד יורד עליו ואז הוא כזה "It would take a lot of noams" jjj/
כשהטוד מדבר עם טרקThe Tod "Ok, hut listen to the last word his says and hi five that" Turk:"It's just unfair" The Tod:"Unfair five" חחחח!
אני ממש אוהבת אל לויד השליח. הוא ממש מצחיק חחח.
כשטד חושב "Ha, Kelso'd racisem" חחח! והגזעונות של קלסו כל-כך מצחיקה חחח.
השרת היה ענק חחח! זה שהוא עמד מתחת למנורת שיזוף והשתזף חחח! טוב היו עוד המון דברים אבל אני לא זוכתר עכשיו. פרק ענק.

Angelus

New member
617 ../images/Emo58.gif

היה פרק טוב, אבל מספיק עם אליוט וקית'. אז אין סיכוי שג'יי.די והיא יחזרו, הא? מי היה מאמין.. הסדרה שברה מוסכמות. ראיתם את האחות השחורה החדשה שדומה ללאוורן?
ג'ורדן היתה מצחיקה בטירוף, בייחוד הקטע שהיא והילדה שדומה לה רקדו

limors2

Well-known member
שכחתי מזה../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

התוכנית שלה הייתה עוד משהו שממש הצחיק אותי

mikmik000

New member
פרק ממש טוב D: ../images/Emo58.gif

הפתיע אותי שאהבתי פרק כזה שבקושי ראו בו את ג'יי דיי, אבל היה פרק ממש מעולה.. :] היו בו המון יציאות ממש מצחיקות שאשכרה צחקתי בהם בקול רם, מה שלא קרה הרבה בעונה הזו. הכי הצחיק אותי זה שטוד חשב כזה "אוי הנה הוא הולך לעולם הפנטזיה שלו שוב, עכשיו אני צריך לחכות עד שהוא יצא מזה עם איזו הערה לא קשורה" וג'יידיי כזה "זה יקח הרבה גמדים.." חחחחחח נקרעתי.
וגם כל הקטעים של טד, בעיקר כשהוא אמר בקול רם לקלסו מה שהוא התכוון לחשוב חחחח בקיצור היה פרק ממש מגניב, גם בעל מסר מעניין, וגם ממש מצחיק.
שירבו פרקים כאלה. :)

סנגי

New member
מישהו זיהה את השיר בסוף../images/Emo168.gif

היי פרק יפה ולא רגיל בסופו השמיעו שיר מישהו מכיר את הלהקה ושם השיר?

סנגי

New member
תודה צדקת הורדתי אותו../images/Emo13.gif

The Magic Numbers - Forever Lost

hodown

New member
לא ממש אהבתי...../images/Emo58.gif

אני הייחידה שהתגעגעתי משמעותית לקוקס ולג'יי די? וג'יי די קוקס? אבל ג'ורדן, אחחח ג'ורדן שתהיי בריאה ותחיי לנצח. טוד וטד עיצבנו אותי בפרק הזה. העלילה הייתה ככה ניחא.

steelwater

New member
../images/Emo58.gifאת ממש לא היחידה

אי כן ממש אהבתי את הפרק, אבל אני ממש מסכימה איתך בעניין הזה. תקשורת בין ג'ידי לדר' קוקס ממש חסרה לי בעונה הזאת. אני אפילו לא יודעת מה יותר גרוע, קים שהרסה את הסדרה אם ההריון המטופש הזה, או זה שבמשך כבר יותר מחצי עונה אין כמעט שום איטרקציה ושום דבר באמת מעניין בין דר' קוקס לג'ידי. איפה כל הבדיחות על זה שג'ידי נשי? איפה השיחות המרגשות בניהם? איפה בכלל סצינות איתם? היו בקושי כל הסדרה הזאת בעיקר עומדת על מערכת היחסים של גידי ודר' קוקס, ובקושי היה בניהם אינטרקציה בעונה הזאת.

hodown

New member
מסכימה לגמרי! נעלם לי הסימן של ה../images/Emo58.gif

(חוץ מזה שהפרק יפה, כי אני לא ממש אהבתי אותו). ואני עדיין נמנית בין החולמים האלה שג'יי די ואליוט יהיו ביחד! אני קוראת לכם חברי הפורום לחתום על העצומה הסוף לקית' ולתינוקות המיותרים! חדל קשקשת! (הרבה סימני קריאה).

steelwater

New member
חחחחחחחחחחח!../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif../images/Emo58.gif

"הסוף לתינוקות המיותרים" חחחחחחחחחחחחחחחח!!!
הרגת אותי מצחוק עכשיו חחחחח. אני אל כיולה להסכים יותר חחח.

lordavi

New member
מישהו יודע?

איך מסיגים את הפרק? הוא לא יורד באימיול (והגירסה שכן יורדת דפוקה)

hodown

New member
תגובה חצי יבשה לפניך:

אין לדון באופן הורדה שאינו חוקי (פיראטי) בצורה זו או אחרת בפורום. החצי הרטוב: הרבה ישמחו לענות לך על זה אם רק תפנה אליהם במסרים. אני לא אחת מהם, מצטערת :)

hodown

New member
חחח רק שלאוורן לא תשמע את זה ../images/Emo58.gif

בגן עדן. שמחה שהצחקתי קצת אבל זה מעציב אותי. אני שונאת את קית' וקים, וגם את ליטל בייבי קימג'יידי.

steelwater

New member
בלה../images/Emo58.gif

אוי, אל תזכירו אות או את קים. אני מנסה לההתנהג כאילו הם לא קיממים ואף פעם הם לא היו, עד שהכותבים המעצבנים יחזירו אותם ובתקווה הם לא יחזירו אותם. חחח

למעלה