:(

:(

היום בערב ישבתי וראיתי את החדשות של 8.... אני לא חושבת שאני צריכה לתאר מה ראיתי שם, כי בטח כל המדינה דבוקה למסך. אבל באיזשהו שלב פשוט לא יכלתי יותר.... סכר הדמעות נפתח ופשוט לא יכלתי לעצור אותם... רצתי לחדר, פתחתי ת`מגירה, הוצאתי דף ופשוט כתבתי מה שהיה לי על הלב: "אלוהים- למה אתה לא עושה משהו? למה אתה לא עוצר את ההרס הזה? עד הרגע האחרון באמת האמנתי, האמנו, שזה לא באמת יקרה. אבל זה קורה. ממש עכשיו מגרשים אנשים מהבית שלהם. ישבנו מול הטלוזיה ופשוט לא יכלתי לראות. זה כ"כ קורע לב. אנשים בוכים מחבקים חיילים בוכים. הראו מישהו שיצא מהחלון של בית הכנסת בקומה השניה, הוא עמד על מין מדרגה כזו על הקיר ופשוט בכה. החיילים בפנים ניסו לשכנע אותו לחזור, לפני שהוא יעשה משהו קיצוני... והוא אמר להם "למסגד לא נכנסים ככה!" וזה ממש נכון. למה הגענו למצב הזה? הא? למה הגענו למצב שאנשים מתל אביב שונאים אותי רק בגלל שאני גרה מחוץ לקו הירוק? למה אנחנו סובלים כ"כ? למה לא מגיע לנו לחיות בארץ שלנו, בבית שלנו, באדמה שלנו בשקט?! אלוהים- למה אתה גורם ליהודי לגרש יהודי? למה אתה גורם ליהודים כמוני לחשוב שאני פאנטית? לחשוב שאני הולכת מכות עם חיילים ומנקרת צמיגים של חברי כנסת, רק בגלל שהתקשורת מראה מה שבא לה? אנשים שאפילו לא מכירים אותי בטוחים שאני זבל! אז אלוהים- לא מספיק שעצוב לי שנותנים את הארץ שלי לשונאים שלי, ששנואים אותי, גם יהודים כמוני שונאים אותי! למה הכל כ"כ מעוות? אני רוצה להתעורר עכשיו ולדעת שכל החירבון הזה זה רק חלום. חלום מפחיד במיוחד. לדעת שלא שונאים אותי כ"כ. שלא מפקירים את הארץ שלי, אותי. אותנו! רק לדעת שהכל טוב, שאלוהים שומר עליי, ואין את כל הסבל הנוראי הזה. הלוואי שזה רק חלום..." אז יש אנשים שיגידו שאני רק בת 13 שלא יודעת מהחיים שלה... אבל קודם תראו מה מבוגרים יכולים לעשות...

cold whisper

New member
אין לך מושג כמה שאני מזדהה איתך

היום שראיתי את החדשות,ואת אותם תמונות שאת ראית כבר לא יכולתי לשלוט על עצמי וזלגו לי דמעות מהעינים.

feel6

New member
אסתר יקירתי..

אני מבינה לליבך ואף חושבת שאת הרבה יותר מכל אחר כאן!! אני יודעת שכואב לך לקרוא את כל מה שאנשים כתבו פה כי גם לי קשה לא האמנתי עד כמה לב של אנשים יכול להיות אטום אני רק רוצה שתביני שאנחנו לא שונאים אותך ולא אף מתיישב אחר להפך אנחנו רואים בכם כמלחי הארץ גיבוריה האמיתיים שנאבקים ונלחמים על כל פיסת אדמה בה בניגוד לאותם האנשים שמקללים פה ושמחים בעקירת ישובים אנחנו כולנו כואבים את כאבכם אני ועוד רבים לא יכולים להפסיק לבכות על המדינה שלנו... אל תדאגי יקירה את תראי שהכל לטובה בע"ה אנחנו מאמינים בקב"ה תסמכי רק עליו כי כפי שאת רואה "אין עוד מלבדו" בע"ה יבוא היום ואנחנו נקים מחדש את כל אותם ישובים הרי נשבענו כולנו לגוש קטיף שלעולם לא נשכח עקרו ישוב אנחנו נכפיל אותו האמיני ולעולם אל תפסיקי להתפלל!! האהבה שלנו לארץ הזאת האמונה והביטחון בקב"ה ינצחו את הכל! "כי את כל הארץ אשר אתה רואה לך אתננה ולזרעך עד עולם..." אל תשכחי משפט זה לעולם הרימי ראשך היי גאה במי שאת כולנו רואים בך אמיצה כלוחמת אני אישית וכל חבריי שקוראים הודעה זו מצדיעים לך אנחנו דור העתיד נדאג שהארץ הזאת תשוב ותפרח ולכם אנשים קרים השמחים על כאבם של אחר לא נותרו לי מילים באמת שלא נראה לי שאין לכם כלום מבפנים אתם פשוט רקים! עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה...

הלב בוכה לנגד עם שנקרע

לראות את המבט של הילדים שבוכים את האבות שקרעו בגדים . הלב נקרע לי למה למה צריך לעשות דבר שכזה אני פשוט לא מבינה את זה. תאמינו לי אני לא דתיה אבל מכבדת אותם ואני נגד ההתנקתות . ואני אוהבת את החיילים ואת השוטרים ויודעת שכואב להם גם והם עושים זאת בלית ברירה. למה ראש הממשלה צריך לגרום להם לעשות מעשה שכזה. למה? למה? למה? אני אף פעם לא אדע.

יעל סתם

New member
אני אוהבת אותך.

אני אוהבת אותך. אני מזדהה עם הכאב שלך! את לא פנאטית ובטח ובטח שאת לא זבל. צריך להאמין שהכל הכל מאת ה´ והכל לטובה. את צריכה להיות גאה ושמחה שאת גרה ביש"ע ובעזרת ה´ את תמשיכי לגור שם.

תודה...

אני לא גרה בגוש... אני גרה בבנימין, ביישוב, ואני פשוט מבינה את הכאב, כי ביישוב כולם עם כולם, וזה לא סתם לעבור דירה... זה לעזוב את החברים, את הסביבה... את הנוף... אני מקווה שאותנו לא יפנו... באמת אני לא יודעת מה אני אעשה... :(

feel6

New member
וכמו שאמרתי קודם...

אל תדאגי אומנם ראש הממשלה חלש אופי מגרש יהודים מביתם אבל יש גבול מסוים והוא לא יעבור אותו... אני מציעה לכולכם לפתוח ערוץ 11 זה פשוט עצוב היה אדם מפונה ימית שאמר אני מוכן להתפנות אם אני יודע שזה יביא לשלום כמה מוזר זה שההיסטוריה פשוט חוזרת על עצמה...ולפי מה שאני רואה שלום לא היה...ותתפלאו לשמוע שגם לא יהיה בעוד הם שורפים את דגל ישראל ואומרים לעיני כולם שזאת רק ההתחלה ושהם לא יפסיקו עד שכל ישראל תוחזר להם...איפה אותם גיבורים שמוכנים לעשות הכל למען שלום??האם תוותרו גם על הארץ שלכם?? על ביתכם?? אני לא מאמינה בכל זאת עדיין לא מדובר בכם... אסתר אומנם לא כולם חושבים כמוני אבל יש רבבות אנשים שאיתנו במאבקנו אולי אפילו רובם... אני יודעת שהיית רוצה שכולם יחשבו כמוך וכמוני אבל זה בלתי אפשרי כל אחד ודעותיו הוא..את פשוט מדהימה!! לילה-טוב מותק!

תזכורת!!!

"...היה אדם מפונה ימית שאמר אני מוכן להתפנות אם אני יודע שזה יביא לשלום כמה מוזר זה שההיסטוריה פשוט חוזרת על עצמה...ולפי מה שאני רואה שלום לא היה..." ימית פונתה על רקע חתימת הסכם השלום עם מצריים - לא עם הפלשתינים. ואכן, השלום עם מצריים שריר וקיים כבר 28 שנים - מ- 1977. ולפני שתגידי "שלום קר" - אז כן, עדיף שלום קר על מלחמה חמה. מה שבטוח זה שאין מה להשוות את מספר הנופלים מירי מצרי 1977, עם המספר עד 1977 - כולל 5 מלחמות (מלחמת ההתשה כלולה בחשבון).

אני ראיתי את אבא שלי בוכה

הוא ממש בכה ולא הסתיר את זה. בהתחלה הייתי בטוח שמישהו מת, אין לכם מושג איזה פחד זה היה. אם מעניין אותכם אתם יכולים להכנס לבלוג שלי.

boy love08

New member
כל הכבוד!

כל המידנה מסכימה איתך.חוץ מהשמאלנים שהם המיעוט.את זמרי?

למעלה