6127: הכל מיום 30.12.1976

מצב
הנושא נעול.

יהוושע

New member
וואי, לא ידעתי שעוד יש איזטה נוסעת

בטח שאני זוכרת את האיזטה
מכונית חמודה, יצא לי לפגוש בה כמה פעמים, גן כאן אני צילמתי כשארגנו תערוכת מכוניות אספנות בתחנה המרכזית בת"א. גם את הוספה אני זוכרת, היו לה 3 גלגלים אם אני לא טועה והריקשות בטאאאח
יהוושע, שנינו ממונים על החלק הנוסטלגי של הפורום
אצל אספן - גדול!! מכונית מתוקה! מתי התקיימה התערוכה הזאת? שלושת הגלגלים היו אצל הריקשות, לווספה היו ארבעה.

הווספה (מכונית) נקראה

אצל אספן - גדול!! מכונית מתוקה! מתי התקיימה התערוכה הזאת? שלושת הגלגלים היו אצל הריקשות, לווספה היו ארבעה.
הווספה (מכונית) נקראה
בשם ווספה 400. היה לה גג גבוה בצורה יוצאת דופן. הופיעה באחד הפרקים של לימוד אנגלית scooterman. היה לה מועדון מעריצים בארץ בשנות ה-70 וה-80. היתה גם מכונית של ראלינט בעלת 3 גלגלים. היא מופיעה בחלק מן הפתיחות של הסדרה "מיסטר בין".

יהוושע

New member
אני זוכר את כל פרקי "סקוטרמן" ולא

הווספה (מכונית) נקראה
בשם ווספה 400. היה לה גג גבוה בצורה יוצאת דופן. הופיעה באחד הפרקים של לימוד אנגלית scooterman. היה לה מועדון מעריצים בארץ בשנות ה-70 וה-80. היתה גם מכונית של ראלינט בעלת 3 גלגלים. היא מופיעה בחלק מן הפתיחות של הסדרה "מיסטר בין".
אני זוכר את כל פרקי "סקוטרמן" ולא
זכור לי אף פרק שבו היא הופיעה. scooterman ו kickstand רכבו על קטנוע וספה אבל המכונית? תמהני.

צביקוש23

New member
את האיזטה ניתן לראות

את האיזטה ניתן לראות
בימי שישי בחניון של איצטדיון הדר יוסף בשעה חמש במיפגשי מועדון החמש.

נדמה לי שיש עוד אחת באדום לבן

את האיזטה ניתן לראות
בימי שישי בחניון של איצטדיון הדר יוסף בשעה חמש במיפגשי מועדון החמש.
התמונות כאן הם מתערוכה בתחנה המרכזית החדשה (המגעילה) שהיתה לפני שנתיים בדיוק (אוגוסט 2002), הנה שברולט 39 ואת ההנרי ג'י אתה זוכר

יהוושע

New member
זה כבר לא מתקופתי אלא עשור אחד

התמונות כאן הם מתערוכה בתחנה המרכזית החדשה (המגעילה) שהיתה לפני שנתיים בדיוק (אוגוסט 2002), הנה שברולט 39 ואת ההנרי ג'י אתה זוכר
זה כבר לא מתקופתי אלא עשור אחד
קודם.

איזטה

איזטה
רכב מתוצרת BMW, היו 2 דגמים ( שונים בנפח המנוע) במוזיאון הרכב ההסטורי בתל חי יש איזטה בתצוגה. הכניסה לרכב מדלת קדמית, שכאשר היא נפתחת, ההגה מתקפל. רכב נוסף מעניין הוא מסרשמידט. נבנה אחרי מלחמת העולם, מעודפים של מטוסים. הישיבה בתוך חופה של מטוס, זזה אחורה וקדימה. המיוחד ברכב זה, שיש לו מנוע 2 פעימות, וכשרוצים לנסוע רוורס, מכבים המנוע ומתניעים אותו הפוך. כך אפשר לנסוע 80 קמ"ש ברוורס....... יש מישהו בנתניה שיש לו 2 איזטות. הוא חבר במועדון עולמי של איזטות, מטעם BMW, וכל שנה הם מוזמנים ע"י המפעל לגרמניה. יש לו מדבקה מעניינת על החלון: its good to have a BMW, It's better to have an ISETTA !

אורי404

New member
אני אפילו זוכר אותן.

ליילנד, את זוכרת מכונית מיניאטורית
לשני נוסעים בשם "אִיזֶטָה"? ואת הווספה (המכונית, לא הקטנוע)? והרנו - 4, וה"ריקשות" של הדואר והצבא? איך מישהו תמיד אומר כאן: פעם היו לטוטובוסים חיים - אז פעם היו גם מכוניות עם אופי.
אני אפילו זוכר אותן.
אני זוכר את הוספות עם השלוש גלגלים. היו כאלה בצבא, במשטרה ובדואר. זה היה כלי נחמד. יש כאלה, עדיין בחו"ל. גם קטנוע או אופנוע עם "סירה" היה אלטרנטיבה למכונית, והיינו רואים לא מעט כאלה.

אורי404

New member
קבל קישור לכלים החדשים.

אני אפילו זוכר אותן.
אני זוכר את הוספות עם השלוש גלגלים. היו כאלה בצבא, במשטרה ובדואר. זה היה כלי נחמד. יש כאלה, עדיין בחו"ל. גם קטנוע או אופנוע עם "סירה" היה אלטרנטיבה למכונית, והיינו רואים לא מעט כאלה.
קבל קישור לכלים החדשים.

elians

New member
יש עדיין כאלו בצבא...

אני אפילו זוכר אותן.
יש עדיין כאלו בצבא...
בסיס חיל האויר חצור / תל נוף עדיין משתמשים בהם .. בדרך כלל כרכבי הבינוי והמינהל הטכני.

צביקוש23

New member
וספות צבאיות (ריקשות) 3 גלגלים

יש עדיין כאלו בצבא...
בסיס חיל האויר חצור / תל נוף עדיין משתמשים בהם .. בדרך כלל כרכבי הבינוי והמינהל הטכני.
שלמעשה מדובר אגב בפיאגו, צבאיות קיימות עדיין למעשה גם בבסיסים : שדה-דב, רמת דוד, תל נוף , חצור, עובדה, מצפה רמון, סירקין, במצ"א . בדרך כלל משמשות את מחלקת בינוי ואחזקה.

elians

New member
וואלה נכון פיאג'ו

שלמעשה מדובר אגב בפיאגו, צבאיות קיימות עדיין למעשה גם בבסיסים : שדה-דב, רמת דוד, תל נוף , חצור, עובדה, מצפה רמון, סירקין, במצ"א . בדרך כלל משמשות את מחלקת בינוי ואחזקה.
וואלה נכון פיאג'ו
אבל פדיחה לנסוע עליהם.. בצחוק לא הייתי עולה עליהם טרמפ...

../images/Emo6.gif עבדתי פעם בבינוי בתל-נוף

יש עדיין כאלו בצבא...
עבדתי פעם בבינוי בתל-נוף
לפני המון המון שנים, בזמן מלחמת יום כיפור

סליחה, אבל התאריך לא יכול להיות

6145: בית-צים. שימו לב למכוניות
בסוף 76'.
דצמבר שנת 76'. לגבי השנה יתכן ואתה צודק, לגבי החודש הלועזי יש לך טעות, וגדולה. כולם לבושים קצר וכן יש שלט של אבטיח על הסכין. בד"כ בדצמבר כמעט ואין כאלו שלובשים שרוולים קצרים ועוד פחות מכך יש כאלו שימכרו אבטיחים...

אין שום טעות. 30.12.1976 וזה היה

דצמבר שנת 76'. לגבי השנה יתכן ואתה צודק, לגבי החודש הלועזי יש לך טעות, וגדולה. כולם לבושים קצר וכן יש שלט של אבטיח על הסכין. בד"כ בדצמבר כמעט ואין כאלו שלובשים שרוולים קצרים ועוד פחות מכך יש כאלו שימכרו אבטיחים...
אין שום טעות. 30.12.1976 וזה היה
יום חמישי ט' בטבת תשל"ז. זה כתוב לי במחברת כולל שעות של צילומים - שעות מדוייקות. ככל הנראה חורף 76 היה חם מאוד. אני זוכר דווקא בצורת קשה באותה שנה ! כבר אז הייתי דייקן כמו גרמני אמיתי. אני נאלץ לנתק מחר את המחשב להרבה זמן עקב שיפוצים וניקיונות. נשוב לדבר על הכל בכיף בספטמבר. אני נוטל חופשה מהפורום אך אהיה בבית עם המשפץ ואשב לו על הראש שיסיים מהר. לילה טוב קובי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה