612

Roncha87

New member
612../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תגידו, מה לעזאזל קורה בעונה הזאת?! שבוע שעבר הפרק המגוחך עם הפלאשבקים, עכשיו הפרק הזה?! פרק שלם שהם נמצאים בחדר של בריאן דנסר וחופרים שעות על דברים לא מעניינים, לא קשורים, לא מצחיקים, אין רצף לעלילה, אין סצינות טובות, אפילו הקטע של אליוט בסוף עם בריאן היה כל כך מגוחך אלוהים, מה זה קשור עכשיו? ממתי יש להם קשר? ולאן לעזאזל נעלם קית'?? בפרק הזה רק טד וקוקס הצליחו להצחיק אותי אבל גם אז הכל היה כזה אההההה נתקע בגרון. בקיצור אני מאוכזבת [או בפאקציות- פייר, אני מה זה מאוכזבת!]. העונה הזאת לא הולכת ומשתפרת. היא נשארת שיטחית ולא מעניינת. הפרקים כל כך קווים ישרים, אין נקודות שיא מעניינות או קטעי הומור טובים כמו פעם, הפנטזיות על הפנים, [כאילו בסדר, טורק צריך להפליץ- מצחיק, מצחיק, אבל הפנטזיה על מה יקרה אם הוא יתאפק עוד קצת וישחרר הייתה הכי גרועה בעולם!! באמת רמה נמוכה], העונה הזאת זה לא מה שהיה פעם. אני מקווה שזה משתפר בעונה השביעית, תגידו לי שכן טוב? כי אחרת אני אכנס לדיכאון קליני

WhiteShadows

New member
באמת לא משהו...=/

הפרק של הפלאשבקים היה פשוט מטומטם! ובכלל לא קרה שומדבר עם המטופל, רק פלאשבקים עם קטעי קישור דיי גרועים... [למרות שאהבתי את הפלאשבק של הריקודים
] והפרק הזה...היה לו פוטנציאל להיות הרבה יותר טוב, אבל זה פשוט היה כזה תקוע. ממש עצבן אותי מה שעשו מהסיפור התאבדות של אליוט. זה גם לא היה מצחיק וגם לא היה מרגש. לא צחקתי בפרק הזה אפילו פעם אחת...ומה פתאום אליוט ובריאן? חשבתי שפספסתי איזה פרידה של קית' ואליוט אבל מסתבר שלא. מצד אחד זה היה במקום, אבל מצד שני אי אפשר פשוט להעלים את קית' פתאום. תחליטו מה אתם עושים! הדבר היחיד שהיה נחמד זה קטע עם טד, ומה שהיה בהתחלה עם התמונה של קלסו... אני חייבת לומר שאני נהנת הרבה יותר מהשידורים החוזרים של העונה הרביעית.... מקוה שהעונה הזו תתחיל להשתפר. ולמי שתהה מאיפה צצתי-הייתי ממש ממזמן כאן ואז נעלמתי..והחלטתי לחזור

steelwater

New member
קית' לא נעלם

הוא עדיין שם, אליוט לא עם בריאן דנסר היא פשוט ניקשה אותו כי הוא היה מבואס.

steelwater

New member
זה משתפר

זה אפילו משתפר לקראת סוף העונה השישית, אבל לא בהרבה, ממש לא בהרבה, אז אל תעלי את ציפיותך יותר מידי. בנתיים היו רק שני פרקים בעונה השביעית אבל אהבתי אותם, נראה שהם טיפה הבינו שאנשים לא ממש אהבו את העונה השישית. אני מסכימה איתך על הכל, היה חרא של פרק, פרק מעצבן. אם כבר לשים אותם בחדר של בריאן דנסר אז יכלו לעשות מזה משהו הרבה יותר טוב וממש פיקששו אם הרעיון הזה! חוץ מזה, נכון שבריאן דנסר היה כבר כמה פרקים, אבל למה שכל-כך יהיה איכפת לנו שהוא מנסה להתאבד? לא יודעת, הוא לא היה לי מספיק חשוב כדי שיעניין ויפתיע אותי פרק שבו הוא מנסה להתאבד. שזה מוזר, כי כן היה לי עצוב על בן כשהוא חלה ואז כשהו נפטר, ודווקא תמיד עיצבן אותי בסקראבס שמגיע שחקן לפרק אחד או שניים וכבר צריך להיות לנו איכפת ממנו כשקורה לו משהו וזה לא תמיד בהכרח ככה. אבל נראה לי זה פשוט כי האיכות בעונה הזאת לא הייתה משהו בכלל. בכל מקרה, הפרק היה גרוע, אבל השיר בסוף הפרק היה מ-מ-ש טוב חחחח! REM - Half a World Away. רציני אחד מהשירים שהכי אהבתי בעונה הזאת והיו הרבה שירים טובים בעונה הזאת.

jess r

New member
באופן מפתיע

דווקא חיבבתי את הפרק. אולי זה הפרק הנוראי בשבוע שעבר שגרם לפרק הזה להראות טוב. הקטע עם הדג ממש שיעשע אותי והמונולוג של אליוט היה נחמד. לא מיוחד, בטח שלא מיצה את הפוטנציאל שלו אבל הוא היה נחמד. ואוי, בסוף הפרק, בריאן נראה ממש רע. התיספורת הזאת... נראת כמו פאה. הנשיקה היתה מיותרת.

למעלה