610

limors2

Well-known member
610../images/Emo58.gif

פרק לא משהו, סתם נחמד הדבר היחיד שממש קרע אותי היה לאוורן והכנפיים

Angelus

New member
דווקא היו עוד כמה../images/Emo58.gif 610 ../images/Emo6.gif

שג'יי.די אמר על טרק משהו כמו he was such a beautiful black blur.
ובאמת באותו הקטע עם לאוורן, שג'יי.די אומר לה שקלסו הרגע הוציא את המכונית שלו משטיפה, והיא אומרת I'm on it והולכת לחרבן לו עליה.
שקית' ואליוט יסיימו כבר.
דווקא אהבתי את הפרק.. קליל.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif610 - My Therapeutic Month

חחח כמו שאמרתם, פרק קליל. אבל הוא הצחיק אותי, היה קולאז' בסוף, היה שיר טוב והייתה התעללות של הג'ניטור. זה מן פרק סקראבס קלאסי כזה. דבר ראשון, גילינו שלשליח, שהוא במקרה הבן של ד"ר בירדפייס קוראים לויד. וכשהוא התחיל לשמוע ספיד מטאל באוטו נקרעתי מצחוק. כמה לא סקראבסי חחחח הקטע של לאוורן והכנפיים חחחח וכמה שאני מכיר את סקראבס, ידעתי שכשג'יי.די. ראה את אן עם כנפיים היה שם באמת משהו חחח כשאליוט יצאה מקופסה כאילו אחרי סקס וקית' יצא מקופסה אחרת. הזקן של הג'ניטור לפני שהוא גדל חחחח, ואז ג'יי.די אמר לו שזה נראה כאילו אוגרים מתו לו על הפנים והוא ענה שזה כבר קרה. חחח כשטרק התחיל להזיז את הראש כמו ג'יי.די, יש מוזיקה של פסנתר ושומעים את המחשבות שלי. DUDE, THATS MY THING! אהבתי. קרלה בלי חולצה. P: זהו, פרק חביב.

DivineComedy

New member
פרק ממש טוב!!

מאוד אהבתי, אחד הטובים בעונה, קליל ובלי זיוני מוח, סקראבס אמיתי! קטעים שקרעו אותי המאורר בהתחלה הספיד מטאל (אהבתי! תמצאו את השיר!) המשקפיים של טורק!! הבוקס סקס Lupus: Does she live on second floor? Anti something somethig test LOOOOOL השיר של Travis בסוף (Turn) היה ממש במקום!

Kfozli

New member
שירי הספיד מטאל

הראשון Devil's Son - DevilDriver השני Driving Down the Darkness - DevilDriver

steelwater

New member
תודה רבה

אני אוריד אבל אני אל ידועת כמה אני אקשיב להם ויאהב אותם חחח. ניתן להם כמה צ'אנסים חחח.

DivineComedy

New member
לא לבעלי לב חלש

זה חביב, לא משהו שאני אשמע במשך שבועות באוטו אבל זה נחמד. לא הרבה אנשים יתחברו לזה לדעתי :)

steelwater

New member
610../images/Emo58.gif

פרק ענק!!! איזה כיף שלמרות שהתאכזבתי מהפרק של שבוע שעבר ופחדתי שגם הפרק הזה לא יהיה טוב, היה פרק מעולה! חחחח פרק קקקקקקורע מצחוק. רק חבל ששוב לא הייתה כמעט אינטרקציה בין ג'ידי לדר' קוקס. ג'ידי וטרק היו ענקיים בפרק הזה! ממש נהינתי לראות אותם ביחד בפרק הזה. הם היו משמ מצחיקים. משהו חשוב, האם אני מדמיינת או שלדר' קוקס היו שערות לבנות?! היייייייייי! זה ונורא ואיום חחח. השרת היה ענק כרגיל. באמת, הוא אחת הדמויות שתמיד היו ענקיות ולא היו לו כמעט נפילות, וגם בעונה הזאת שהרבה פעמים מאכזבת, הוא עדיין כל-כל מצחיק וכל-כך גדול. ניל פלין ענק. טוב,לא מצאתי סימן שמתאים לשם של הפרק אז בחרתי באוזן המן.
ג'ידי ולויד נוסעים ביחד. ענק! כל-כך כל-כך מצחיק חחח. כל הקטע היה ממש מצחיק. זה שלויד אומר שגם לו שללו את הרישון בגלל קראק ואז שהוא שאל את ג'ידי עם הוא אוהב ספיד מטאל ושם את זה את זה והתחיל להתשגע עם המוזיקה חחח.
כל הקטע של הפאות של השרת חחח. גם הפאות בהתחלה והקטע עם האוגרים וגם בסוף שיש לו פאות ארוכות וכולם מגדלים פאות וחוזרים על מה שהוא אומר חחח.
ג'ידי וטורק יושבים בבית שג'ידי רוצה לשכור ואוכלים את הביסקוטי חחח. כל הקטע הזה משקרלה מבקשת את החלב שלה ועד שהם בביה"ח וג'ידי אומר את המשפט "He was a beautiful black blur" היה ענק. המשפט הזה היה ממש מצחיק חחח! יו, ג'ידי צעק כמו נקבה שם כשהכפתור נפל חחח!
שג'ידי ישב עם לויד באוטו וניסה לצעוק את המחשבות שלו והנמיך את המוזיקה כדי לצעוק אותם ואז שלויד אמר לו לקחת את ההגה ולנהוג חחח.
שטורק כל הזמן התחיל לחשוב כמו ג'ידי ושג'ידי התעצבן עליו כי זה שלו חחח.
אליוט וקית' היו קורעים מצחוק. השולחן שהיה מלא בלכלוך מהכוסות חחח!
קרלה הייתה ממש חמודה! היא ממש סקסית. איך שהיא הביא לטורק את הקרטיב והוא שאל אותה למה אין לה חולצה והיא אמרה שאיזי ירקה עליה חחח.
לאברן הייתה ממש טובה חחח.
אני ממש אוהבת את החולה עם הפגיעה בראש. הוא ממש חמוד ומקסים. הייתי כל-כךגאה בו שהוא כתב את השם שלו! זה היה קטע מקסים. אפילו בכיתי קצת חחח.
שהשרת נושף לג'ידי באופנוע חחח.
ג'ידי שואל את הרופאה ההיא "papa smurf was the leader?" או משהו כזה חחח. היו עוד ה-מ-ו-ן קטעים מצחיקים! פרק מעולה ואני שמחה שהוא היה כזה וזה ממש שימח אותי.

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif

חח כן,הקטע שהוא צועק את המחשבות שלו באוטו באמת היה טוב.. ובאמת היה פרק מצחיק:) רק הרופאה החדשה הזאת מעצבנת חחח היא לא יכלה להגיד לו כן??

thewish

New member
פרק חלש מאוד (ספויילר)

באמת שהיו קטעים טובים, כמו לוורן ושרואים את קית ואליוט יוצאים מקופסאות שונות ( אז זה לא סקס טכנית O.O) אבל באמת שהפרק היה חלש ולא מצחיק בשבילי. לא יכולה לחכות שיעיפו את החבר של זאק (החולה) הוא מעיק ולוקח זמן מסך! בקושי היה זמן לקוקס ולשרת. וקלסו....הייתה לו סצנה אחת ! זה דיי עצוב. באמת, שאם לזה אתם קוראים פרק סקראבס קלאסי קליל וחסר זיוני שכל, זה מוציא לי את החשק לראות את המשך העונה. כל הפרק הכניסו לנו בראש איך קשה לחייל הפצוע הזה.... אוף! שימות או ישתחרר כבר ושיצא צהסקראס שלנו (אין לי בעיה אם האופציה ה-1 ) כל הקטע של ג'י די והבן של הקולונל, השליח היה מצחיק. חחחחח באמת צחקתי שהוא נתן לג'י די את ההגה. all in all - פרק יבש וחלש.

למעלה