61 ק``ג אני דובה

lmerav

New member
61 ק``ג אני דובה

לפי הנתונים שרשומים על גבי המשקל בחדרי, לבחורה בגובה של 165 סמ צריכה לשקול 57 ולגבר עם אותו גובה ישקול 61.5 אם אשקול 57 אני פשוט אחשב דובההההה ענקית. אני משתדלת לשמור על משקלי הנוכחי (53) אבל זה לא פשוט {כמו שאתם בטח יודעים} התדמית של היפה היא רזה פשוט היתה הכוונה לאנורקסית האופנה לא מבינה שזה הורג אותנו ? למה יפה לא יכול להיות היום קצת שמן ומלא ? מירב {שמתקרבת להיות דובה }

nivn

New member
זהירות!!!

המרחק בינך לבין המשקל המינימלי לגובה שלך (מטר שישים וחמש ) הוא קילו וחצי מתחת למשקל זה חלק מהתהליכים בגופך יפגעו הדבר אומר שאורך החיים שלך יפחת. הבחורות בערוץ האופנה הן אנורקסיות ומשום מה אף אחד מחברי אינו מגדיר אותן כאידיאל היופי שלו.

eh

New member
זה לא נורא

מירב,חמודה! אני מבינה אותך לגמרי ושותפה לדעתך שרזון קיצוני הוא לא דבר יפה.איני מבינה מדוע את כל כך נלחצת מהמשקל שלך.להיות מעט מלאה זה יפה וגם נשי(למרות שיופי הוא עניין של טעם) וחבל להרוס את הבריאות עם דיאטות מטורפות.מנסיון אישי אני אומרת לך שאפשר להגיע למצבים שקשה לצאת מהם כגון:אנורקסיה,בולמיה וכד``.לכן תנסי לקבל את עצמך כמו שאת ואל תחשבי כ``כ הרבה על דיאטות (כך גם תרזי בלי שתשימי לב ,לאט ובטוח) בהצלחה!

נו, באמת.............

את לא דובה תפסיקי. עשיתי מלא דיאטות בחיים שלי, ואני עדיין עושה ולא בשביל האופנה ושטויות כאלה . מתישהוא פשוט האופנה של האנורקסיות תיגמר, ואני לא אומרת שצריך להתחיל לעשות אופנה של ממש שמנות, אלא אופנה לאנשים רגילים 99% מהעולם לא נראה כמו הגבעוליות האלה בערוץ האופנה שחיות על מים וחסה...(ואולי גם דיאט קולה)

למעלה