606 - אחרי 12 צפיות

DivineComedy

New member
606 - אחרי 12 צפיות

(כן אני עדיין חולה ויש לי מלא זמן, ספוילרים על הפרק למטה!!) כמה אבחנות 1. דאג פשוט קורע אותי מצחוק. אם JD לא ימשיך, הוא יכול להחליף אותו...והוא גם נפטר מהתסרוקת הגרועה. 2. קלסו שר ממש טוב...אחד הדמויות הבולטות במיזיקל לדעתי. 3. אליוט נראית ממש טוב בפרק הזה... ממש טוב. הקול שלה על הפנים ובאמת אין לה הרבה שורות אבל מה שהיא עושה, היא עושה טוב. (אגב ידעתם שהיא מדריכת סקי וסנובורד בריל לייף?) 4. את טורק אני מכתיר (לא רק בעקבות הפרק הזה) כשחקן הכי טוב בסדרה. הוא כל כך טוב וכל כך משכנע שזה מדהים. היחיד שמשחק מושלם עד הפרטים הכי קטנים. פשוט שחקן מדהים. 5. סוף סוף היה אינטראקציה בין קוקס לJD (בשביל יעל) 6. ג'ורדן גם לא הופיעה בפרק הזה. 7. JD הוא היחיד שמדבר ולא שר בקרבת המטופלת. (באמצע הקטע של קוקס הוא מספר על קים והאפלטיני) 8. ישנם 7 קטעי שירה בפרק. הכי טוב לדעתי וזיקלית זה הקטע הקצבי בין JD ואליוט בסוף.מבחינת לירית הגאי סונג הכי טוב. 9. אין בפרק אף אחד מהדמויות הרקע הקבועות. דר מיקהד, קולונל דוקטור וכו'. גם המנתחים לא מוכרים. זהו לבינתיים.

Angelus

New member
האפלטיני../images/Emo6.gif

אבחנה טובה, המחלה אז כן מוציאה ממך דברים טובים, בסך הכל.

steelwater

New member
606 - גאוני!!!../images/Emo58.gif

אני לא יכולה לנשום, אני לא יכולה להתרכז ואני לא רואה טוב בגלל שהעיינים שלי מלאות בדמעות מרוב צחוק!!!!!! כן רק עכשיו, סוף סוף, אחרי שאני מחכה לפרק הזה מאז ששמעתי על פעם ראשונה לפני הרבה חודשים, שלחתי אותו להורדה ביום שישי בבוקר, הוא ירד היום בבוקר והלכתי לצבא, ורק היום בערב ראיתי אותו!!! וואו, פשוט וואו, וואו, וואו!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זאק צדק כשהוא כתב בבלוג שלו שזו תהייה החצי שעה הכי טובה שנראה בטלוויזיה, או במחשב, השנה. יו, הפרק הזה היה כל-כך ענק! הוא בהחלט נכנס לעשרת הפרקים הגדולים! אבל עדיין, פחות טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה. בררר אני לא יכולה לבחור איזה קטע היה הכי טוב והכי מצחיק! כולם שרים ורוקדים כל-כך יפה! איך כולם שם כל-כך מכושרים?!דאק, דונלד, שרה, ניל, ג'ון סי וכולם שרים כל-כך יפה! זה פשוט לא יאומן. אין פשוט אין. השירים הכי טובים הם Guy Love, השיר של דר' קוקס והשיר של ה-Poo. אבל זה בנתיים, עוד אין לי שמץ של מושג מה אני אחשוב. כרגע הפרק ברקע ואני מקשיבה לו בזמן שאני כותבת את ההודעה הזאת. איזה כיף שקים לא הייתה! זה היה כל-כך כיף. הפרק הזה היה פשוט מדהים וגאוני ברמות ופשוט הביצוע היה מדהים. לא האמנתי שזה מה שהם יעשו והם עשו את זה כל-כך טוב. איזה כיף שלמרות שעד עכשיו העונה הייתה די חלשה הם הצליחו לעשות פרק כל-כך גאוני. אני מקווה שזה אומר שיהיו עוד הרבה פרקים מעולים בעונות הבאות. רק בסקראבס אפשר לעשות דבר כל-כך טוב, גאוני ושונה. סקראבס היא אחת הסדרות הטובות אי פעם.

steelwater

New member
נכון, אחד הדברים הכי חשובים!|ספוילר

כמובן שחשבתי על זה וזה גרם לי לאושר ושבאתי לכתוב את זה אבל שכחתי! הייתה איטרקציה בין דר' קוקס וגי'די והמון!!!
תודה שחשבת עלי, זה מאד חמוד מצידך! אתה צודק בהמון דברים וכתבתה גם הרבה דברים שלא חשבתי עליהם. אבל אני ראיתי את זה רק פעם אחת ועכשיו זה ברקע לא מהתחלה חחח. דווקא מדונלד אני טיפה יותר מאוכזבת. אבל רק טיפה. הוא עדיין מדהים. לדעתי זאק היה ממש מעולה. אגב, גם הבחורה החולה גם הייתה ממש מתוקה וחמודה ושרה ממש יפה.

steelwater

New member
הקטעים הגדולים../images/Emo58.gif

אני חולה על הקטע שגי'די ואליוט יושבים בפארק חחח! זה כל-כך מצחיק! שהוא מחבק אותה והולך איתה לשתות ומחזיק לי את השיער חחח.
ואז השיר הראשון עם האצבעות גדול.
ואז השיר של Sacred heart פשוט עצום! קלסו כוכב על בפרק הזה. הוא גדול פה ואני חולה עליו. דאג ממש מצחיק בשיר הזה וזה ענק שהוא בסוף משאיר את הגופה כי הוא לא מצליח להזיז אותה חחח.
דאג היה ג-ד-ו-ל בפרק הזה. לרוב הוא די מעצבן אותי אבל הוא היה גדול בפרק הזה וכל-כך מצחיק!
Everything comes down to poo ג-א-ו-נ-י!!!!!!! גאד, איך פאקינג חשבו על הגאונות הזאת?! זה היה שיר ענק. ג'ידי וטורק שרים על poo, והירוקדים, או גאד... "Our number 1 test is your number 2" חחח!
הפרק שוב ברקע ואני קצת רואה אותו ועכשיו שמתי לב "Excuse me miss Turkelton" חחח! אוי זה גדול!
A long year גם שיר ענק. קרלה שרה ממש יפה. כמובן גם הלהקה של טד שרה והיא שרה מדהים. חבל שהם בערך שרים רק בשיר הזה. טד וכלם שם שרים מעולה מעולה.
אוי טוד, גאון! פשוט גאון חחח! הריקודים של טורק ועלייה שלו לגהבים. וואו! פשוט ענק.
אחד השירים הכי גדולים בפרק זה השיר של דר' קוקס לג'ידי. זה כל-כך גדול מה שהוא שר לו! יש כל-כך הרבה מה לצטט ממנו. שג'ידי קורא להם "Bumper budies" חחח! "We got some Appletinis and poored them on our good parts" והשרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!
מה שמדהים בפרק הזה זה שהם זוכרים כל-כך הרבה דברים ישנים מכל העונות! השרת שר על הפני, טורק מדבר על אח של קרלה וכל מיני דברים כאלו וכ"ו.
בערך הבדיחה הכי גדולה של הפרק היא כשקרלה שרה לטורק שהוא סיפר לג'ידי שהתינוקת שלהם היא Blackexican. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! טוב די, יש עוד כל-כך הרבה דברים מצחיקים וכתבתי כבר המון! הבנתם שחבתי שהפרק היה ממש טוב ומצחיק חחח.

steelwater

New member
אה ועוד קטע ענק ששכחתי!../images/Emo58.gif

הקטע בסוף שגהיא מפסיקה לשמוע שירים וג'ידי שואל אותה מי שר הכי יפה זה קטע ענק חחחחחחחחחחחחחח!

MacMac7

New member
גורדגן לא הופיעה בפרק הזה כי היא

אחרי לידה. היא היתה באמת בהריון בתחילת העונה ומי שזוכר בפרק שקרלה ילדה והאח בא אל גורדן עם כיסא הגלגלים והיא אמרה לו "אני רק בחודש רביעי תלך מפה לפני שאני אוכלת אותך" היא בעצם היתה בחודש שמיני וכמה שבועות אחרי צילום הפרק היא ילדה.

אוקיי זהו זה! ../images/Emo46.gif

נמאס לי להיות היחידה פה שלא רואה את העונה החדשה
מי צורב לי פרקים על CD (כן! אין לנו DVD קורא צרובים
)ושולח לי לאנגליה?!

steelwater

New member
חחח יא מטורפת!

איזה סיפור מטורף זה לצרוב ושלוח לך עד אנגליה... אבל נראה לי שאני יכולה לעשות את זה בשבילך. תגידי, העונה החדשה לא אמורה להגיע מתישהו בקרוב לאנגליה?

You better!

And It's on ABC here and I don't get that- That's cables I could only get it when I go babysitting cause then I have VOD but then there's too much to watch
British VOD is awesome

mikmik000

New member
חחח תמיד יש דרכים לא חוקיות ../images/Emo8.gif

אם את צריכה עזרה בהורדה שלחי לי מסר ואני אשמח לעזור :)

וואי אתה יכול לקחת את ההודעה הזאת,

להדפיס אותה, ולקרוא אותה כל יום במשך השנתיים וחצי הקרובות כמעט, והיא עדיין תהיה רלוונטית

mikmik000

New member
LOL..

מקסימום תמיד אפשר להוריד פרק אחד כל פעם, לראות ולמחוק.

למעלה