:):):):):):):):)

Lil M

New member
:):):):):):):):)

קקקנווו לייי שלישייה של דסקים די וי די ביחד של כמה מההופעות הכי טובות של אמ אני מתה כמה הוא מושששששששששששששששששששששששששששלללללללםםם!!! חח יש קטע שכל D12 מפילים את ביזאר וקופצים עליו ממש מתרסקים חחח אין זה עננקקקק!!!

Pink Angel1

New member
תתחדשי ../images/Emo13.gif

שלוש ביום אחד זה הרבה

לינקנית

New member
וואי תתחדשי כפרע! תהני ואני ממליצה

לך... לצרוב אותם או להעביר למחשב כי אם חס ושלום זה יסרט לך..וגם אם אני ירצה לראות חח שווה, לא!?

תתחדשי!!../images/Emo176.gif

פאק ביזאר נופל... חור ברצפה זה עושה
זה הדי וי די שהקופסא שחורה ויש E גדול ירוק עליה?

Lil M

New member
חחחחחח

לא זה לא זה... אין לי מווווווווווווושג איך להעביר אתזה למחשב!! מישו יכול להסביר לי?

אני יסביר..שאת מכינסה תדיסק למחשב

מופיעה לך עמוד ובו פעולות שאת רוצה לעשות עם הדיסק, ואחת מהפעולות היא להעביר את החומר שבדיסק למחשב.

Lil M

New member
חחחחח בטחחחח

סתם נראללךךךך!??!?!? חס וחלילההה!!!!!!!!!!!!!! אנלא נותנת לאמא שלי לגעת בהם שלא תפיל אותם בטעות!!! חחחחחחחחח אבל אם מישו יסביר לי איך אני אעלה אותם למחשב :):):):):):):)

LEnnA no 1

New member
נצל"ש

בבבבבבבבבבבבבבבבברררררררררררררררררררררררהההההההההההההה חברות שלי קנו לי פוסטרים של אם ליומולדת!!!! אני מתרגשת!!!! ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה סליחה, זה היה פרץ רגשות, פשוט בחיים לא היה לי פוסטר נורמלי שלו!

KingpinEX

New member
תתחדשי

גם אני לאחרונה הורדתי תדיסק של האנגר מאנגמנט טור

galileho

New member
תחדשי ../images/Emo13.gif

יש מצב את כותבת את השמות של הדי וי דיים
אני מחפשת די וי די שלו כבר הרבה זמן בנתיים יש לי רק 3 אני רוצה עוד
ואני טסה לארהב עוד יומיים

Pink Angel1

New member
כיף לך

לי אפילו אחד אין
אבל אני קונה את החדש... הוא הגיע כבר לחנויות

KingpinEX

New member
לא אמור להיות מפגש פורום?

אני יכל לצרוב למי שירצה...

galileho

New member
קניתי כבר תחדש ... ../images/Emo13.gif

למה את לא עונה לי באייסי

Lil M

New member
ממממ

זה באריזה שחורה ויש בתוכה את שלושת הדיסקים ורשום על האריזה בלבן EMINEM אבל כאילו שה-E השנייה הפוכה..את יודעת... ומתחת לזה רשום LIVE 2004 זהו... =\ לא יודעת אם זה עוזר..

bLAck hALo

New member
תחדשי :]

צפיות מהנות לי חסר רק את ה-DVD החדש.. אבל בקרוב נקנה :)

Pink Angel1

New member
מישהי יכול

להגיד לי איזה דיוידי יש של אמינם באיזור שלי יש רק אחד שהוא שחור ויש שם רק וידאו קליפים אז לא שווה לקנות... ויש את החדש איך נראים השלושה שאתם מדברים עליהם? מה יש בהם?

למעלה