../images/Emo58.gif603
אוקי, ראיתי את הפרק רק היום, ואני חייבת להגיד, ממש מאכזב! פרק חלש מאד. הוא היה ממש משעמם. זה עצוב לי. אני חושבת שאם זה לא היה סקראבס והייתי רוצה לגמוע כל פרק וכל המ שקשור לסדרה הזאת, אז אם זה היה סתם תוכנית בטלוויזיה אז אולי הייתי משתעממת ומעבירה ערוץ. בקושי צחקתי. הסיפורים הוצגו כדי משעממים והיה פשוט נמרח ומעצבן. לפחות קים אמרה שהיא עוזבת בסוף וזה היה ממש נחמד וכיף. אני מקווה שג'ידי לא חושב על לעזוב איתה! השיחה של טרק וג'ידי הייתה נחמדה אבל גם כל-כך סתם וקצת הזויה. לא היה בה כמעט כלום. יופי שהם אומרים אחד לשני שיהיה טוב. סבבה, זה נחמד, אבל זה לא כזה גדול ומרגש והגזימו עם זה ששמו את זה כאילו כסצינה חשובה בסוף הפרק. הייתי בשוק שאליוט הסכימה. חשבתי שאולי היא תיקח את המאחמה של דר' קוקס ובגלל זה לא תלך. למרות שזה לא בסדר שבגלל שפעם אחת הוא אומר לה משהו טוב אחרי שהוא יורד עליה כל הזמן היא פתאום תיקח את זה כל-כך כמשהו חשוב ובגלל זה לא תלך. אגב, מישהו מוכן להסביר לי מה זו המשרה של אליוט? איך יכול להיות שהיא תעבוד במרפאה פרטית אבל עדיין תעבוד בביה"ח? ואיך יכול להיות שאם מקבלים שם יותר כסף אז לא כל הרופאים רוצים לעבוד שם? קים עושה לי בחילה. איכס! כל פעם שאני רואה אותה בא לי להקיא, ולהקיא עליה. דר' קוקס היה מדהים ומצחיק כמו תמיד. אבל כל הקטע עם זה שהוא לקחת קופסאת טיפים היה ממש מגעיל לדעתי זה ממש נוראי. וגם שהוא העז לצעוק על קאבג' ולהגיד שלו מגיע לו טיפ! אידיוט. בכלל כל הקטע שהם לקחו כסף מאנשים זה היה מגעיל. יופי שהבחור שג'ידי איבחן ממש מהר מת לא ממה שהוא הראה לג'ידי אלה מיריית אקדח אבל זה עדיין לא מוציא את ג'ידי בסדר. קל להם לגרום לדמויות לעשות דבירם ממש לא בסדר ונוראיים ושיכולים לדפוק אותם אבל בסוף לעשות שהם לא אשמים במוות ובדברים אחרים שקורים ולהוציא אותם בסדר. לא כזה הפריע לי שג'ורדן לא הייתה. אני אוהבת אותה אבל זה בסדר שלא כל הדמויות, מהדמויות הלא ראשיות, יופיעו כל פרק. האמת שרציתי קצת שקט ממנה ומג'ק חחח. עכשיו לקטעים המצחיקים, ובהתאם, קפה. למרות שזה בכלל שוקו אבל אין של קפה אז לא חשוב חחח!
כשאנשים עומדים לטור בקפה ואז רואים שנפתח עוד אחד חחח! האמת שזו בדיחה ממש משומת כי היא גם הייתה בשרק 2 אבל כשהיא הייתה בשרק 2 כל-כך צחקתי ממנה והיא ענקית אז גם פה היא הייתה מצחיקה. זו בדיחה ממש טובה על הטיפשות של אמריקה והתמכרות שלה לכל מיני דברים ועל זה שבכל פינה יש סניף של סטארבקס וכ"ו אבל בגלל שכבר הכרתי את זה זה היה פחות מצחיק.
דר' קוקס בנאום על הגלידריה בחדר התמים חחח! לא הבנתי חצי ממה שהוא אמר אבל מה שהבנתי היה מצחיק וגם הרעיון היה ממש טוב.
אליוט הייתה ממש מצחיקה בכלל חחח.
כשהשלימו לאליו את הבדיחות.
כשהשרת רוצה למכור לדר' קוקס דיס קשל זמרת בריטית ודר' קוקס קונה חחח.
כשדר' קוקס והרופא המטופל של אליוט עובדים עליה שהוא מת חחח.
כשג'ידי אמר לטרק שהוא חיפש בלוני מים אבל לא מצא.
כל מה שהטוד עשה בקשר להנקה של קרלה חחח.
כשאליוט אמרה לתינוקות שג'ידי ילחם איתה על תשומת הלב של אביה.
הכדור שטרק זרק לאנשים.
שדר' קוקס שם לעצמו טיפ.
כל הבדיחות טור של הבית קפה. טד המתוסכל ודארת ויידר שלא הבנתי מה הוא אמר אבל זה שהוא עמד שם זה היה ממש מצחיק.
שג'ידי ביקש מעובדים בביה"ח לעשות לו מהקהלה כשהוא דיבר עם טרק. היו עוד דברים מצחיקים אבל אני לא זוכרת.