603!

katsooba

New member
603!

על ההתחלה אנחנו מקבלים את מנת האליוט שאנחנו זקוקים לה :) עם התפרצות משעשעת! הדמות של הטוד לא נרגעת לרגע :D סה"כ נראה שהפרק הוא שיפור משני הפרקים הקודמים של העונה שיר הפרק Lifehouse - All in All תעשו חיים :)

Angelus

New member
../images/Emo58.gif 603 - נחמד מאוד

היה פרק מאוד רגיל, וזה, למען האמת, גרם לי לאהוב אותו. ג'ורדן הייתה חסרה בפרק, אבל אני בטוח שעוד נראה ממנה.
ואני שמח שאליוט קיבלה את ההצעת עבודה הזאת, היא באמת אחת המוכשרות.
הא, וכמובן - קים.
החוצה! זה יהיה נחמד.. והשיר של Lifehouse ממש מתאים.

limors2

Well-known member
../images/Emo58.gifפרק טוב

לא היה ג'ורדן, אבל אליוט הולכת ונהיית שווה יורת ויותר
עם הצווחת "תפסיקו להרוס את הבדיחות שלי" וכל הקטע של להחזיק תתינוקת ששכחתי תשם שלה
היום עוד דברים שממש הצחיקו אותי- הנגינה על פסנתר בלי ידיים(
), הקופסת טיפים של דר' קוקס והמאפין המדבר
והיה דאג
אני מקווה שלא יתחילו להתעסק עכשיו עם תינוקות כל פרק
סדרות עם תינוקות זה רע! ויופי, שהחברה של ג'יידי תעבור לוושינגטון
אלא אם זה דרך שלהם להוציא אותו מהסדרה

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif603 - My Coffee

חחח היה פרק משעשע. - לא הבנתי בהתחלה את הבדיחה עם הקפה (אני אראה שוב) אבל כשכולם צעקו "מי אתה ומה עשית לטרק?" ואליוט התעצבנה אני נקרעתי. אני אוהב כשהם יורדים על סיטקומים. - הנאום של קוקס לקלסו בהתחלה, על גלידריה בחדר מתים. אין על הומור שחור. - דארת' ויידר בתור הארוך. - הנגינה על הפסנתר ללא ידיים! חחחחח.. ואז רואים את לטאת הכוח בכלוב. - טוד לוחש כדי שקרלה תניק את איזבלה. ענק!!! boob's milk is healthier. - הילד הקטן ששתה קפה עם ניקוטין. - כשכולם משלימים את ג'יי.די "ומה עשית עם טרק?" - דאג נכנס עם החולצה של המוכר ההוא. וסתם דברים אחרים... כיף לשמוע אמנם שיר שמכירים (בחייכם, שאני לא אכיר את לייפהאוס?), אבל אני אהבתי את סקראבס דווקא בגלל השירים שאני לא מכיר. להכיר להקות שלא שמעתי עליהן קודם. והשיחה בסוף בין טרק לג'יי.די.. הרבה זמן לא הייתה להם אחת כזאת.. אה, ואהבתי את הסוף. באסה לג'יי.די. :(

steelwater

New member
כן גם לי

טוב קראתי את התגובה הזאת שלך קודם אז זה יותר הזכיר לי חחח. לא יודעת המ הייתי חושבת אם לא הייתי קוראת.

NS101

New member
חבר'ה, יש לכם קישור?

בשביל שאוכל להוריד את הפרק הזה?

ISRWAR

New member
בעיקרון ..

אסור לפרסם כאן לינקים להורדה , אז דבר איתי בפרטי אם אתה עדיין מחפש .

steelwater

New member
../images/Emo58.gif603

אוקי, ראיתי את הפרק רק היום, ואני חייבת להגיד, ממש מאכזב! פרק חלש מאד. הוא היה ממש משעמם. זה עצוב לי. אני חושבת שאם זה לא היה סקראבס והייתי רוצה לגמוע כל פרק וכל המ שקשור לסדרה הזאת, אז אם זה היה סתם תוכנית בטלוויזיה אז אולי הייתי משתעממת ומעבירה ערוץ. בקושי צחקתי. הסיפורים הוצגו כדי משעממים והיה פשוט נמרח ומעצבן. לפחות קים אמרה שהיא עוזבת בסוף וזה היה ממש נחמד וכיף. אני מקווה שג'ידי לא חושב על לעזוב איתה! השיחה של טרק וג'ידי הייתה נחמדה אבל גם כל-כך סתם וקצת הזויה. לא היה בה כמעט כלום. יופי שהם אומרים אחד לשני שיהיה טוב. סבבה, זה נחמד, אבל זה לא כזה גדול ומרגש והגזימו עם זה ששמו את זה כאילו כסצינה חשובה בסוף הפרק. הייתי בשוק שאליוט הסכימה. חשבתי שאולי היא תיקח את המאחמה של דר' קוקס ובגלל זה לא תלך. למרות שזה לא בסדר שבגלל שפעם אחת הוא אומר לה משהו טוב אחרי שהוא יורד עליה כל הזמן היא פתאום תיקח את זה כל-כך כמשהו חשוב ובגלל זה לא תלך. אגב, מישהו מוכן להסביר לי מה זו המשרה של אליוט? איך יכול להיות שהיא תעבוד במרפאה פרטית אבל עדיין תעבוד בביה"ח? ואיך יכול להיות שאם מקבלים שם יותר כסף אז לא כל הרופאים רוצים לעבוד שם? קים עושה לי בחילה. איכס! כל פעם שאני רואה אותה בא לי להקיא, ולהקיא עליה. דר' קוקס היה מדהים ומצחיק כמו תמיד. אבל כל הקטע עם זה שהוא לקחת קופסאת טיפים היה ממש מגעיל לדעתי זה ממש נוראי. וגם שהוא העז לצעוק על קאבג' ולהגיד שלו מגיע לו טיפ! אידיוט. בכלל כל הקטע שהם לקחו כסף מאנשים זה היה מגעיל. יופי שהבחור שג'ידי איבחן ממש מהר מת לא ממה שהוא הראה לג'ידי אלה מיריית אקדח אבל זה עדיין לא מוציא את ג'ידי בסדר. קל להם לגרום לדמויות לעשות דבירם ממש לא בסדר ונוראיים ושיכולים לדפוק אותם אבל בסוף לעשות שהם לא אשמים במוות ובדברים אחרים שקורים ולהוציא אותם בסדר. לא כזה הפריע לי שג'ורדן לא הייתה. אני אוהבת אותה אבל זה בסדר שלא כל הדמויות, מהדמויות הלא ראשיות, יופיעו כל פרק. האמת שרציתי קצת שקט ממנה ומג'ק חחח. עכשיו לקטעים המצחיקים, ובהתאם, קפה. למרות שזה בכלל שוקו אבל אין של קפה אז לא חשוב חחח!
כשאנשים עומדים לטור בקפה ואז רואים שנפתח עוד אחד חחח! האמת שזו בדיחה ממש משומת כי היא גם הייתה בשרק 2 אבל כשהיא הייתה בשרק 2 כל-כך צחקתי ממנה והיא ענקית אז גם פה היא הייתה מצחיקה. זו בדיחה ממש טובה על הטיפשות של אמריקה והתמכרות שלה לכל מיני דברים ועל זה שבכל פינה יש סניף של סטארבקס וכ"ו אבל בגלל שכבר הכרתי את זה זה היה פחות מצחיק.
דר' קוקס בנאום על הגלידריה בחדר התמים חחח! לא הבנתי חצי ממה שהוא אמר אבל מה שהבנתי היה מצחיק וגם הרעיון היה ממש טוב.
אליוט הייתה ממש מצחיקה בכלל חחח.
כשהשלימו לאליו את הבדיחות.
כשהשרת רוצה למכור לדר' קוקס דיס קשל זמרת בריטית ודר' קוקס קונה חחח.
כשדר' קוקס והרופא המטופל של אליוט עובדים עליה שהוא מת חחח.
כשג'ידי אמר לטרק שהוא חיפש בלוני מים אבל לא מצא.
כל מה שהטוד עשה בקשר להנקה של קרלה חחח.
כשאליוט אמרה לתינוקות שג'ידי ילחם איתה על תשומת הלב של אביה.
הכדור שטרק זרק לאנשים.
שדר' קוקס שם לעצמו טיפ.
כל הבדיחות טור של הבית קפה. טד המתוסכל ודארת ויידר שלא הבנתי מה הוא אמר אבל זה שהוא עמד שם זה היה ממש מצחיק.
שג'ידי ביקש מעובדים בביה"ח לעשות לו מהקהלה כשהוא דיבר עם טרק. היו עוד דברים מצחיקים אבל אני לא זוכרת.

steelwater

New member
ועוד הערה חשובה מאד!../images/Emo58.gif

זה כבר פרק שלישי בעונה הזאת של סקראבס ועוד לא הייתה כמעט שום אינטרקציה בין דר' קוקס לג'ידי!

Angelus

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

ובכללי, קוקס מעצבן אותי מתחילת העונה. הוא פחות מצחיק..

Tollan

New member
הכי טוב בינתיים לדעתי |ספויילר|

(בעונה 6 כמובן) כל ההתחלה לפני השיר פתיחה הייתה היסטרית. הקטע שהתור מתמשך עד לסטארבקס אחר, ואז יוצא שטד עומד בסוף של שני התורים, ו"אליוט לא רואה אותה כמו של טלוויזיה ישנה כמונו" היה היסטרי. והכי הצחיק אותי שטרק אומר לכולם "Don't tell my daughter she has a vagina!" וJD מגיב ב"It may have allready come up...". רגע סקראבס קלאסי.

steelwater

New member
די צודק../images/Emo58.gif

האמת הקטע עם הוג'ניה ושג'ידי אומר It may have allready come up באמת היה קטע סקראבס קלאסי.

למעלה