602!

limors2

Well-known member
602!../images/Emo58.gif

ג'ני ושיין, אבוי:| רציתי שהן יהיו ביחד בעונה הראשונה ואולי גם בעונה השנייה, אבל עכשיו זה הרבה יותר מדי מאוחר וזה כבר ממש לא בסדר
התגובה של אליס שהראו בפרומו לפרק הבא הייתה בדיוק כמו התגובה שלי
דילן מעצבנת אותי והיא תמיד עיצבנה אותי, חבל שהם החליטו להחזיר אותה. אבל הסצינה שבה אליס ניסתה בחוסר הצלחה לתקוף אותה הייתה ממש מצחיקה
והחלטתי שאני משמ אוהבת את טאשה
ואת הצחוק שלה
שמתם לב מה עבר על השיער של קיט? לפעמים הוא ארוך ופרוע ולפעמים הוא בתספורת שפרה מוזרה. מה, השפרה זה קסדה?
אבל נראלי שהדבר שהכי הפריע לי בכל הפרק, אפילו יותר מג'ני ושיין, היה שיער הפנים העבה של מקס
וההריון שלו
אבל שיער הפנים במיוחד

vitekriver

New member
דעותיי

אליס ואטשה ממש חמודות יחד ואני ממש מעריכה את המאמצים ששתיהן עושות בשביל להישאר יחד אבל אליס לא סתמה את הפה לרגע וממש הערכתי שטאשה דבקה באליס גם כשהיא לא סתמה אצל דן וגם כשהיה להן יותר נגד מבעד וגם כשאליס הלכה ודחפה את דילן זה היה קטע כזה מצחיק. אליס ממש חזרה לאליס שכולנו מכירים ואוהבים בפרק הזה לדעתי ולגבי סצינת הסקס שלהם אני רק רוצה להגיד שזה לא כזה מלא תשוקה ונוח כמו שזה נראה ובכללי המושב האחורי הרבה יותר עדיף אבל מצד שני האוטו של אליס קטן אבל לא נרחיב בנושא. דיעה: אני מאוד מקווה שהם יצליחו למרות שהכל נגדן שיין וג'ני טוב אני אתחיל בכך שגני ממש צדקה כשהיא אמרה לשיין שהיא מלאה בחרא ולמה היא היחידה שלא תשלם ובתגובה שיין אמרה לה שהיא משלמת. גני תמיד הצטיינה בלהגיד בדיוק מה שנכון בצורה הכי ישירה שיין מנסה לאורך הפרק ע"י כך שהיא מכינה לה וופלים (זה משמין) שוטפת לה את האוטו וכו וכו עד שג'ני מחליפה מנעולים מה ששובר את שיין והיא מפסיקה לנסות ובתגובה מחליטה לעזוב ואז הוידוי ה"מפתיע" גני אומרת לשיין שהיא התכוונה אליה שהיא שברה את ליבה וככה שיין מבינה שגני מאוהבת בה היא מתקרבת אליה והן מתחבקות עד לפה זה היה חמוד והחיבוק היה ממש מתוק ורואים שזה חיבוק עוטף כזה מכל הלב (אחותי רוצה שאני אציין שהן חברות ממש ממש טובות במציאות אז החיבוק הזה היה אמיתי) אבל לראות אותן מתנשקות רחמנא ליצלן זה כמו לנשק את אחותך!!! דיעה: איכס לא אני ממש לא בעד מקס וטום אני לא יודעת למה אבל אני אוהבת את הזוג הזה וקלטו איך החולצה נמצדת לטום לגוף, גבר סקסי אין מה להגיד מסכנים שניהם רצו להיות זוג הומואים בסוף הם סיפור קטן מהפרברים היא כשלמעשה היא הוא נכנס\ת להריון הבחור נלחץ כמו סטרייט מצוי בטלווזיה ובורח אך פה תפנית הבחורה נותנת לבחור בעיטה בביצים חחח אני אוהבת את הזוג הזה ותמיד אהבתי הם ממש חמודים ביחד ואני מקווה שטום יעמוד במילתו ויהיה לצד מקס והם יהיו משפחה מוזרה ומיוחדת. נכון הזקן ממש מוזר? אם מקס לא היה בחורה במציאות הייתי אומרת שהוא גבר נאה דיעה: אני ממש אוהבת אותם אז בהצלחה הלנה ודילן אני רוצה שניקח דקה ונסתכל על הלנה, טוב שהבחורה הזאת לא אלילה מהלכת על 2!!!!!!! השמלה הזאת פשוט הממת!!! מעניין מאיפה היא קנתה אותה (לירון אני באה עם שמלה כזאת לדייט) ואיך היא שמרה על איפוק כשהיא ראתה את דילן המוסכניקית המכוערת רוקדת עם מלא בנות אני נותנת לה קרדיט אם הייתי במקום הלנה הייתי חוטפת התקף קנאה אבל בסוף כשהלנה באה לדילן ודחפה אותה והוציאה הכל דילן צדקה מרחק דק מפריד בין אהבה לשנאה ודילן קלטה שהלנה שלנו עדיין מאוהבת במוסכניקית דיעה: למרות שלדעתי דילן לא בסטנדרטים של הלנה אני חושבת שהלנה מאוד מאוהבת בה ושהפעם כוונות דילן טובות אני ממש מאחלת להם הצלחה כי מגיע להלנה אהבה טיבטי אהובותיי לא חשבתם שאני ככה אוותר עליהן נכון? טוב איזה חמוד היה קטע הפתיחה שבט וטינה עשו אבן נייר מספרים לראות מי תשב בשולחן הבוגדים ומי בשולחן הקדושים? חמוד מאוד מאוד וגם ההתכתבות שלהן בסמס זה ממש כבש את ליבי אבל למה לעזאזל בט בפלאפון של טינה כ"בט פורטר" הלווו תכתבי משהו אוהב ורומנטי בט ממש עצבנה איך כשהיא התעלמה מטינה בזמן שהיא דיברה עם הבעלת גלרייה ההיא ואח"כ כשהן היו בבית איך טינה קנאה זה היה ממש חמוד קלטתן שטינה סוף סוף אמרה I LOVE U ממש חיכיתי לזה וכל הכבוד בט ישר הלכת לעיניינים ולהרגיע אותה תודו שזאת הייתה סצינת סקס קצרה אבל לוהטת!!!!!!!!! בקשר לאהובתיי אני חושבת שהקלי הזאת מה שמה בעלת הגלריה היא המבחן של הזוג שלנו אם בט תיפול מבחינתי הסדרה גמורה ואני לא רוצה לשמוע שום דבר עליה כי אני אתאכזב קשות אז לקראת סוף העונה נגלה האם בט תעבור את המבחן והן יהיו באמת תמיד ביחד משפחה יפה ומאושרת או שהיא תיפול ותוכיח שהיא וטינה כנראה לא נועדו כי היא בוגדת סדרתית ומגעילה אפילו גרועה משיין דיעה: אני מתה עליהן הלוואי וישרדו והלוואי ונראה חתונה בסוף דברים שרציתי להגיד נכון שהלנה סקסית בטירוף עם המשקפיים? בט הייתה לבושה בחולצה שיש לדודה שלי ממש דוחה ג'ודי פתטית אין מילה לתאר אותה דמות נלעגת ורואים שהיא עדיין מאוהבת בבט קיט, כמו כל 2 העונות האחרונות ממש מיותרת השמלה של טינה ממש יפה בול לעיניים שלה ניקי מראה את הפרצוף האמיתי שלה ואיפה אדל???? לא שהיא חסרה לי

Lady_in_Red

New member
וואו איזה פרק../images/Emo58.gif

מעניין אם מקס תשאיר את הילד... הם יענו הלכו בעקבות התומאס הזה שנכנס להריון כנראה.. ג'ני ושיין כל כך לא צפוי, כל כך הזוי. כל כך לא מתאימות יחד.. אבל מי יודע אולי זאת תיהיה הבחורה היחידה ששיין תשאר איתה.... העונה התחילה קצת צולע לדעתי(לפי הפרק הראשון) קצת פיהקתי. אבל עכשיו זה מתחיל לתפוס תאוצה. מקווה שיהיה טוב:)

ו-2 הגרושים שלי ../images/Emo13.gif

בט, מאוד מאוד אהבתי את התגובות שלה, לדעתי היא משחקת פשוט מעולה. כשבט הלכה למשרד של פילס והייתה בשוק, התגובה הזו פשוט אמיתית. וגם כשהיא נפגשה עם בעלת הגלרייה, ה"כעין הסמקה, וההתפלאות" ממש עושה רושם שנלקח מREAL LIFE. וגם המבטים העמוסים על ג'ודי. אליס וטאשה - לא אוהבת אותם, אין להם כימייה ובאמת אין להם שום דבר משותף, סורי... הלנה ודילן דווקא נראה לי כן עוצמתי, הקשר שהיה בינן נראה לי עמוק מידי, בטוחה שנראה אותן ביחד. מקס ותום... לא שווים את שטח המסך. שיין וג'ני, גם אני לא רואה כאן קשר עמוק וטינה, אני מצפה שהיא גם "תתנצל", "תבטיח", ותתרום משהו לקשר שלהן. נראה שהיא מצפה לקבל, אך קשה לה לתת...

קיריל תהיי בריאה יא חפרנית

אני ממש אהבתי את הפרק ואליס ממש יפה ומגניבה כזאת אני מתה עליה. ומה זה הגועל נפש שבט לבשה?!? רציתי להקיא מהזקן של מקס שכל כך רואים שזה הדבקה פשוט גועל נפש. ואני בעד ג'ני ושיין למרות שזה נראה מוזר לראות אותן יחד. נ.ב קיריל יפה שלי לא ביקשו ממך לשכתב את הפרק

vitekriver

New member
סטרייטית שתקי זה לא מקומך

חחחחחחחח ואבא שלי תמיד אמר שצריך לחוות דיעה!!! אליס באמת יצאה ענקית במיוחד בקטע עם דילן לשם שינוי אני מסכימה איתך בקשר לבגדים של בט מקס איכסססססס ג'ני ושיין זה גילוי עריות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הזוג הזה יכשל נ.ב דיילת יפה ומהממת תהיי יפה ושתוקה חחחח

אני סטרייטית?!?!

מאמי לי אין חבר ואני זאת עם הנסיון מבין שתינו אם שכחת לרגע :) נ.ב תמיד חלמתי לשחק איתך ברופאה וחולה דוקטור לא יודעים מה יש לי

vitekriver

New member
את רוצה שנשחק ברופאה וחולה?

אין בעיה תביאי לי טופס 501 ותחזרי עוד שבועיים חחחחחחחחחחח ומאמי אל תתלהבי סה"כ נישקת תיכוניסטית ואת חשה בעלת ניסיון? וזה שיש לי חבר לא אומר כלום

FFTL

New member
|ספויילר|מסכימה עם כל מילה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני ממשממש אוהבת את טאשה ואליס, כבר מהעונה הקודמת!
וממש הצחיק אותי שאליס לא נתנה לטאשה לדבר בכלל בטיפול זוגי שלהן חחח
ושיעיפו למקס את הזקן המגעיל הזה!@#$%!@#% שיחזירו למה שהיה לו בעונה קודמת..שזה כזה קצת ונחמד!!!

LudaGirl

New member
הפרק שודר אתמול בערב?

כי אני לא מוצאת את זה בטורנטים.. ממש מבאס.. עכשיו קראתי את כל הספוילרים ועוד יותר בא לי לראות כבר..

limors2

Well-known member
רוצה לינק להורדה ישירה/טורנט?

אני מצאתי מלא טורנטים, כבר מהבוקר!

../images/Emo58.gif מה? ברצינות?

רק אני ממש, ממש, ממש בעד שיין/ג'ני? אני מחכה לזה מאז שהבנתי שכרמן לא הולכת לחזור, והי, מישהו כאן באמת חשב שכשג'ני אמרה 'You've broken my heart" בפינאלה של עונה חמש היא התכוונה לניקי? הזוג הזה היה צפוי ומתבקש ולגמרי עשה לי את הפרק. למרות שהייתי שמחה הרבה יותר אם שיין הייתה מתאמצת קצת יותר משבוע ועושה קצת יותר מלנקות לג'ני את האוטו. לא יודעת, הייתי שמחה לתהליך אמיתי של השלמה שם ולא רק "אני מאוהבת בך." ואז נשיקה, אבל לא תשמעו אותי מתלוננת. בכל אופן, כן, מאוד אהבתי את הפרק ואת שיין/ג'ני ורציתי להוציא את זה לכאן כדי שמישהי תיתן ייצוג לאלו שלא אוהבות בט'/טינה.
(ושאלה לא קשורה, למקרה שמישהי יודעת - איך קוראים לשחקנית ששיחקה את הבחורה שבט' זיינה בפרק 4 של עונה 2? (זו שהיא רקדה איתה במועדון כשהייתה בניו-יורק כדי לדבר עם הלנה ואז לקחה אותה למלון) אני מחפשת ומחפשת ולא מוצאת).

sweet bubble1

New member
שלום, אני חדשה.

אני קוראת סמויה כאן כבר כמה חודשים קוראים לי יעל ורציתי לציין שזה אחת הסדרות הטובות שיש בטלוויזיה למרות שבתכלס אין הרבה תוכן.(חחח). לאחרונה התחלתי לאהוב מאוד את ג'ני (השחקנית מיה קירשנר) , אני חושבת שהיא מדהימה ומוכשרת מאוד למרות שלאורך כל העונות היא שיחקה דמות לא מובנת וקצת פסיכוטית אפשר להגיד. אני נמצאת בעונה ה-5,ולמרות שג'ני נהייתה סנובית ומגעילה באופן קיצוני אני חושבת שזה ישתנה במהלך העונה - אני בטוחה. למרות שאני לא ראיתי את העונה ה-6 - שמעתי שג'ני ושיין הם זוג שם , ואני חושבת שזה הזוג הכי אמיתי ומקסים שנראה לעונה, כי זה קשר שמתבסס על חברות אמיתית. ולמרות כל מה שאומרים ששיין בוגדת וזה אני חושבת שהיא באמת מאוהבת בג'ני - וזה יהיה קשר מעולה. נ.ב- האם אפשר להשיג (בארץ) בלי תירגום או עם תירגום - לא משנה, עונות 1-2 של ישנן בנות (אני מחפשת כבר הרבה זמן),שמעתי שהשחקנית מיה קרישנר הוציאה ספר, מישהו יודע איך קוראים לו?, והיכן ניתן להשיגו? תודה מראש - יום טוב (וסליחה על החפירה).

FFTL

New member
נו זה היה ברור

שזה היה על שיין. ותאכלס הן חמודות.

Shiri from the block

Active member
אעעעעעעע../images/Emo58.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif ג'ני ושיין! ג'ני ושיין!!!!! נשיקה! סוף סוף!! אעעעעעעעעעעעעעע גם אותי אליס קרעה כל הפרק../images/Emo6.gif היא כזאת מצחיקה!!!! מקס באמת מפחיד. שיעיפו אותו כבר! נמאס. אחלה פרק! ממש נהנתי!../images/Emo99.gif

Love and pain

New member
פרק מעולה../images/Emo58.gif

אני קצת קוראת סמויהפה אבל זה היה פרק שחובה להגיב עליו:] אמממ אז אני לעומת רובכן מאד מאד בעד ג'ני ושיין,הן שתיי דמויות שמאד אהבתי מתחילת הסדרה ואני חושבת שהן יכולות לנהל קשר שהוא אמיתי ומלא באהבה כי מצד אחד הן חברות טובות ומצד שני הן זוג וזה נראה לי מקסים. אליס הצחיקה אותי מאד,במיוחד בקטע עם הפסיכולוג... לשם שינוי הן לא היו יותר מדי משעממות בפרק הזה ודווקא היה נחמד לראות את אליס שלא סותמת וטאשה שנראתה קצת מסכנה... בט,אוי אוי כמה מתח מיני היה שם בסצינה בגלריה עם מי שזו לא תהיה...[שותפה לשעבר(?)] התגובות של אליס,הלנה ובט לשיין וג'ני[הוצגו בפרומו]זה ממש ממש הצחיק אותי...הן הגיבו כאילו הן ראו חייזר או משהו כזה ובט בכלל הרסה אותי עם הצחוק חפרתי

למעלה