602../images/Emo58.gif
טוב אז ככה, כרגיל ראיתי את הפרק רק ביום שבת בערב חחח. אבל הפעם זה גם היה בגלל שסגרתי שבת. חשבתי שאולי הוא עוד לא ירד אבל לשמחתי הוא כן והיה ממש כיף לראות פרק חדש של סקראבס אחרי שסגרתי שבת. טוב, מבחינה רמה, היא במאת ממש טובה. יש הרבה דברים שאני אוהבת בעונה הזאת מבחינת רמת המשחק והדמויות והסיפורים וכל מיני. לא יודעת, עושה לי הרגשה טובה. אבל הבעיה היא שהעונה לא מספיק מצחיקה. היו קטעים ממש מצחיקים וקטעים מצחיקים נחמד רגיל כזה, אבל אני מצפה להרבה יותר מסקראבס. היו פרקים שלמים של סקראבס בעונה החמישית, הראשונה והשנייה שראיתי עד עכשיו שצחקתי פשוט כמעט לאורך כל הפרק. ירדו לי דמעות מרוב צחוק. זה היה כל-כך מצחיק. כרגיל, אתם יודעים שאני שונאת את כל הסיפור של ג'ידי וקים ואני
מאד מאוכזבת שהם החליטו לשמור את התינוק! אני יודעת שהדיבורים האלו הם מגעילים. לא הייית אומרת דבר כזה על מישהו חי באמת אבל זו סדירה וזה הורס אותה. באמת אין אהבה בניהם והם בקושי מכירים אחד את השני ואין בהם כלום. אז למה שהם יחליטו לשמור את התינוק הזה? היה לי עצוב שקרלה הלכה לניתוח קיסרי אבל האמת זה היה יפה שהם עשו משהו די שונה וקצת הכניסו יותר דרמה ומתח לפרק. האמת שבהרבה קטעים בפרק הייתי על קצות האבצעות מהפרק אבל זה היה בעיקר בגלל ההחלטה של ג'ידי וקים שלא ידעתי אם הם הולכים לשמור את התינוק או לא. מעצבן אוית שדר' קוקס מדבר ככה ליד הילד שלו. מה הוא אידיוט? הוא הורה כבר הרבה שני והוא ממש טיפש. שידבר כמו שצריך ליד הילד שלו. הוא ממש הורס אותו. אויל הוא לא מכה אותו כמו שאבא שלו עשה לו אבל הוא עדיין עושה לו דברים לא טובים בכלל. עכשיו משהו שחשבתי עליו. אני אל מבינה למה היה צריך את כל הקטע הזה של התינוק. העניין הוא שיש עוד כל-כך הרבה דברים שאפשר לדבר עליהם בסדרה הזאת ותינוק לזוג שבוקשי מכיר זה לא אחד מהם ולא צריך אותו. סמים, בגידות, מוות(למרות שעדיף שלא! רק שקים תמות חחח), יחסים הומוסקאסואליים(וזה שזה ליד מוות וסמים זה לא בקטע שזה דבר רע),נסיעות, טיולים, עבודה באיזה ביה"ח נידח באפריקה חחח ועוד. עכשיו לקטעים היותר מצחיקים וזה.
הלהקה בהתחלה הייתה אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי בסקראבס זה היה קורע. לא יכולתי להפסיק לצחוק חחח. זה היה גם ממש גאוני שהם ניגנו את הפתיחה.
כשאליוט צועקת Ice cheaps חחח!
כשטורק מקרר לקרלה את הראש. נכון שזה היה די צפוי ושכבר אליוט עשתה את זה בעבר, אבל זה עדיין היה מצחיק.
שג'ידי אמר Appletinis כל הזמן במקום Abortion חחח.
שג'ידי הזמין פחות מנת צ'יפס כי המתופף ההוא לא הפסיק לתופף.
בקטע עם החד קרן היה קצת מוגדם אבל אחרי זה שהוא אומר שזה גדול עליו מידי זה די הצחיק אותי.
הכאפות שנתנו לטרק.
כשטד בא להגיד לקרלה שיש לי וג'ניה יפה ושהיא קיבלה את זה כמחמאה.
שמתם לב שאליוט קראה לוג'ניה וג'ניה ולא משהו אחר? חחח אוי ועוש ההשוואה שהיא נתנה לזה חחח.
שגנבו להם את התיק חחח.
אחד הקטעים הכי גדולים בפרק היה שקלסו אמר לג'ק Yeah, and your shirt looks gay. והיו עדו המון דברים מצחיקים שאני לא מצליחה לזכור עכשיו חחח. השימוש ב-
בגלל שזה מה שג'ידי וקים היו צריכים שיהיה להם באותו הלילה חחח.