602!!!

DivineComedy

New member
602!!! ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! הפרק הזה חרץ את גורל הסדרה והוא נגמר בדיוק כמו שרציתי שלא ייגמר!! אוףףף! ועוד בצורה קיטשית!!!!! חוץ מזה היה פרק ברמה בסה"כ, מצחיק למדי, אהבתי מאוד את הקטע שהתזמורת ניגנה את השנייה הראשונה של הפתיחה.

Angelus

New member
למה חרץ את הגורל? ../images/Emo58.gif 602

אני עדיין מתקשה להאמין שהם באמת ילכו עד הסוף עם התינוק. זה פשוט לא מתאים.. בכללי, משום מה מאוד פחדתי על קרלה שהיא נכנסה לניתוח - אי אפשר לדעת כבר עם הסדרה הזאת.
אבל מזל טוב להורים המאושרים. הפרק היה *יחסית* מצחיק, אבל עדיין חלש יחסית לרמה הרגילה. צריך קצת יותר אליוט בפרק הבא.. השגעונות שלה, או משהו. מספיק עם התינוקות, זה משעמם.
וכן, גם אני התלהבתי מהקטע שהתזמורת ניגנה את החלקיק שניה של הפתיחה.

DivineComedy

New member
הייתי כל כך עסוק

בלהתבאס מהסוף שלא שמתי לב שיש בכלל שיר. טוב עכשיו שמעתי בפעם השנייה אבל אין לי מושג (גם לא שיר משו)

DivineComedy

New member
חרץ את הגורל...

בדיוק בגלל מה שאתה אמרת. התינוק המעצבן. ונכון אמרת זה פשוט משעמם!!!!!!!!!!!!!!!!! לא נורא, הייתה סדרה טובה.

steelwater

New member
המממ../images/Emo58.gif

לא יודעת, בקשר לאם הם ילכו אם זה עד הסוף או לא, נראה לי הכי הגיוני ונכון וטוב לסידרה שלו. זה ממש הורס את הסידרה. אני לא חושבת שקים מעניינת מישהו שרואה את הסדירה הזאת יותר מידי. כמובן שיש המון אנשים שרוצים לראות את ג'ידי ואליוט בסוף וזה נראה לי פחות טוב עם קים בתמונה ויש להם תינוק. ביחוד שבסוף הפרק הזה הם מתנהגים כאילו הם מאוהבים. אז כמובן זה שהם אל יהיו ביחד ולא יהיה תינוק זה מה שהכי הייתי רוצה שיהיה, אבל כבר ראיתי איך הרסו תוכניות וקרו בהם דברים שממש לא חשבתי שיקרו בהם ושכבר הייתי בטוחה שמה שנראה שצריך לקרות יקרה. לכן אני לא יודעת אם להאמין לזה או לא.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif602

דווקא פרק מצחיק. וכן הקטע בפתיחה היה טוב. Sorry, Dr. Turk, No Ice Machines או כשקלסו ירד על ג'ק (?) ואמר לו שהוא לבוש כמו הומו. כולכם פה מעצבנים אותי. באמת שלא אכפת לי אם לג'יי.די יהיה ילד/ה או לא. זה לא מוריד מהרמה של הסדרה, לדעתי. אבל נראה לי שברור שיקרה משהו, ובסוף לא יהיה לו, כדי שאתם, תשמחו.

steelwater

New member
איך זה לא מעצבן אותך?../images/Emo58.gif

לא איכפת לך שהביאו דמות לא קשורה שנכנס להריון מג'ידי, למרות שכשזה קרה הם אפילו לא שכבו? אם כבר זה היה מאליוט. גם ככה יש יותר מידי הריונות ותינוקות בסדרה כרגע.

Ch3nf3l

New member
איך זה כן מעצבן אותך? ../images/Emo58.gif

ג'יז, אתם עד כדי כך בכיינים? לא. זה לא מטריד אותי. אם בא לכם שסקראבס תהיה stand-alone לכל פרק ובלי עלילה, תהנו.. מה אני אגיד לכם.. ואני מאמין שהריבוי תינוקות נוצר בכוונה. אל תשכחו שבפרק My Old Lady מעונה ראשונה אמרו ש-1 מתוך 3 בבית החולים מת. איזבלה טרק בחיים, הילד/ה של פרי וג'ורדן כנראה גם יצא בחיים וג'יי.די. ידפק, ואני מאמין שזה יעשה בסדרה מעולה כמו שהסדרה יכולה. אז תהיו בשקט. נמאס לי שכולם מתעצבנים מזה ועוד אומרים שהסדרה נדפקה. אם הסדרה נדפקה זה עוד היה בעונה 5, כשההומור הפך למוגזם מדי ולא תמיד מצחיק ורק את הפרקים הטובים זוכרים כשהשאר לא משהו (יחסית לסדרה, לא לשאר הסדרות).

steelwater

New member
אני מקווה../images/Emo58.gif

שזה מה שיקרה אם התינוק שלהם. ויש לי גם תיכנון מאד טוב ומפורט של מה שהייתי רוצה שיקרה. חחח יש לי פרק מעולה בראש. אבל אני לא יודעת אם זה יקרה או לא ולכן אני עדיין לא יכולה להרגיש טוב אם זה. אני לא רוצה שכל פרק יהיה Stand alone. כמו שכתבתי, יש מיליון ספיורים שאפשר לעשות בסקראבס ולשים את זה על הרבה פרקים.

DivineComedy

New member
לא בכיינים ולא נעליים.

עובדה שעם כל התינוקות כבר זה לא אותה הרמה!! וקים הזאת לא קשורה לכלום. מילא זה היה קורה עם אחת החברות שכבר הופיעו. וכן כשאני רואה שסדרה שמאוד אהבתי את כל העונות שלה פתאום הולכת לכיוון כזה, אז אני מתלונן... סו מי. הלוואי והתינוק ימות מוות מהיר בהקדם אבל זה לא יקרה כי כמו שלורנס אמר הוא בעצמו נולד לו תינוק לא מזמן, וזה הסיבה שהוא הולך לכיוון הזה.. מושפע מכל הבייבי סטף...יאק

DivineComedy

New member
ועוד שני דברים...

1. איך JD וזאת עושים ילד אם הם בכלל לא אוהבים אחד את השני. הרי הם מכירים שבועיים, לא מראים שום אהבה אחד לשני, אין להם שום מושג אחד על השני. מה הם חושבים שבזכות הילד הם יתאהבו? לא ממש מציאותי. 2. אני שונא את המסרים התת הכרתיים של יוצרי סדרות וסרטים אמריקאיים נגד הפלה! בהתחלה עוד איכשהו האמנתי שאולי זאת תהיה סדרה עם אומץ ללכת עם זה עד הסוף אבל אז הכניסו את הקטע (הממש לא מצחיק) של ישו המדבר ויותר מעניין הקטע שאחרי שג'ורדן מספרת להם על ההפלה שהיא עברה רואים שהיא כזאת נאנחת כאילו שעכשיו היא מבינה שעשתה טעות, אוי זה הרגיז אותי. מאכזב וחסר ביצים מצד ביל. מאכזב.

Angelus

New member
דווקא הקטע הזה קרע אותי מצחוק../images/Emo6.gif

של ישו
אבל אני גם מסכים איתך, אני נגד כל הסיפור.. מקווה שזה לא ימשך.

steelwater

New member
כן...../images/Emo58.gif

חחח מצאתי מישהו שמקביל לדעות שלי וחושב כמוני בעניין הזה! טוב לי שאתה פה וכותב את הדברים האלו, תודה חחח... תראה, גם אני שחבתי שאם יש סדרה שיכולה לבוא ולעשות דבר כזה ואז לעשות הפלה אז סקראבס יכולה להיות כזאת. אבל אפילו היא זה סיכון גדול מאד וקשה להאימן שזה יקרה. אבל לא איכפת לי. אני רק רוצה שלא יהיה את התינוק הזה. למרות שאלו מחשבות מגעילות. אני מבינה את זה שלג'ורדן קשה אם זה. זה ברור. זה מעציב אותה והכל אבל אני לא חושבת שהיא חשבה היא בחרה בחירה לא נכונה. אני חושבת שהיא די שלמה עם עצמה.

ליאוריש

New member
פרק טוב {ספוילר}

לדעתי טיפה פחות טוב מהראשון שמאוד אהבתי. אבל היו המון קטעים מצחיקים כן הכיוון של ג'יידי וקים לא נראה לי שמוביל לדבר טוב אבל עדיין יש את הגאוניות של סקרבס כל הקטע עם טורק תקוע במכונה וכל ההכנה ללידה בבית... ג'ק-מלך!!!! סקראבס עדיין התוכנית או אחת מהתוכניות הכי טובות בטלוויזיה!!!!

602 ../images/Emo58.gif

אוקיי אחרי שראיתי תפרק 4 פעמים ברצף.. אני באמת לא מבינה על מה אתם מדברים .. הפרק היה ענק !# ענק פשוט היה שם קטעים גדולים שנקרעתי .. u'r skin is winglly yaa well that shirt u'r wearing is gay הקטע עם טד הכל הכל הלהקה בהתחלה שהם רוקדים הסיפור של ג'ורדן!@ סקיי בלו פוודר בלו@! אהההההה פשוט ענק אני צוחקת לעצמי עד עכשיו.. ושמגלים איך השומר איבד תיד שלו! גדוללללל קיצר הסדרה גאונית .. אה.. ולאוורן#@$ חחחחחחחח אני הולכת לראות תפרק שוב~!@ אתם טועים! תראו שוב! :)

DivineComedy

New member
בלי קשר למה שנכתב למעלה.

גם אני ראיתי את הפרק 5 פעם עד עכשיו, ובלי קשר לסיפור של הילד, היה פרק חלש, אפילו הראשון היה מצחיק יותר. נכון שהיו קטעים טובים פה ושם אבל הסה"כ היה "בסדר" לא יותר

limors2

Well-known member
כן!!!! פרק מעולה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אני לא אוהבת תינוקות וילדים קטנים, אבל ג'ק פשוט גדול
הדבר היחיד שלא אהבתי בפרק היה הסוף שלו

למעלה