600 תמונות לישראל!

wakshlak

New member
600 תמונות לישראל!

אני שמח לבשר לחברי הפורום כי היום הוכנסה התמונה ה - 600 לישראל באתר סס"ק. לישראל הקטנה יש כבר ייצוג מכובד וראוי באתר, ולפי מספר התמונות ניתן לראות כי חוץ ממספרים יבשים יש גם מאות תמונות של מגדלים רבים בישראל, מבנים תחת בנייה וסקייליינים. רציתי להודות לכל אלה שנרתמו לעזרה לאתר ונתנו לישראל כבוד גדול באתר, וכעת בקהילת חובבי גורדי השחקים בעולם (וזה בדוק) אין אדם שלא מכיר את תל אביב או רמת גן ואת החשיבות שלהם בעולם. ולמעשה תמונות של בורסת היהלומים ברמת גן, מוכרות כמעט לכל אדם שקשור לנושא, (כבר שמעתי מאנשים רבים בעולם על אהבתם לאזור זה). אני מקווה שנמשיך לעבוד בשיתוף פעולה ובאיכות גבוהה שכזאת. העיקר היא לא הכמות אלא האכות, ואתם יכולים לראות שלא כל תמונה נכנסת לאתר ולמעט יוצאי דופן בודדים רוב התמונות של ישראל באכות גבוהה מאד ונותנים כבוד גם למגדלים וגם לישראל. תודה מיוחדת אני חייב להגיד לחברי הטוב ליאור, שתרם ותורם מעל ומעבר ועוזר לי במאות תמונות, פרטים, ושיחות עד השעות הקטנות של הלילה... המשיכו כך ושימרו על הרמה הגבוהה! בנוסף אני חייב לציין כי אני שמח שסוף סוף אנחנו נגלים לאזורים חדשים ומפתחים את מאגר המידע (כמו חיפה, הרצליה, באר שבע ועוד), אך כמובן שיש עוד הרבה לגלות גם במרכז (תל אביב, רמת גן וכו´). יום מצויין!!! בואו נשמור על האכות והרמה הגבוהה, אסף.

Secular

New member
אכן מזל טוב../images/Emo65.gif

בכל מקרה שכחת לשים את התמונה של הגלגל הענק של הסופרלנד.... אז הנה התמונה:)

danezeq

Member
../images/Emo104.gif

הציונות תנצח

TheIllustrator

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo9.gif

איזה חמודול האספסוף הזה!
טוב, בקיצור, תגובתי. אני חייב לציין שאני מופתע מאד לשמוע שר"ג ות"רא זוכות לייצוג מלא מבחינה עולמית. עם כל הכבוד למגדלים החביבים, הייתי בטוח כי רק אנו, הישראלים, במקרים בחלק זה של האתר. הרי... מה יש לאדון יפני, אמריקאי, ברזיליאני או הולדני לחפש בת"א, ועוד פחות מכך, בר"ג??? לכן אבקש מאסף לספר לנו, אם בכלל זה אפשרי, עד כמה נצפים הדפים של ישראל, ת"א ור"ג, ע"י צופים שאינם מישראל? כמו-כן, ברצוני לציין שוב את עבודתו הנפלאה של אסף על חלקה הנכבד של ישראל באתר, על עבודותו המאומצת להשגת פריטים ייחודיים לישראל(כמו הדיאגרמה של ת"א, מפה עתידית של האזוא ועוד!), על המסירות לאתר ולתוכן שבו ועל אופן העידכון המהיר של המידע והתמונות, אפילו בימים לחוצים שאין בידו זמן פנוי מדי. וכן... גם אני כאן ע"מ להודות על השיחות לשעות הלילה הקטנות, הדנות בעדכון פרטים ותמונות.
לסיום... תודה רבה אסף על המסירות והעבודה הנפלאה ועל הרמת חלקה של ישראל מ-2 בניינים בקום האתר, למאגר הידע הנפלא הזה כיום!!! קבל ח"ח והמשך ככה... כולנו תומכים בך ועומדים לעזר.

למעלה