600 לנמוך קומה.

Hell ad

New member
600 לנמוך קומה.

הי אנשים, אני מחפש אופנוע 600 ראשון, בהתחלה חשבתי על הR6, אבל מרוב חפירות כמה שהוא לא סלחני ויתרתי. הלכתי על הCBR600F אבל הוא גבוה ומגושם מדיי בשבילי. שאלתי לי אליכם, איזה מה600תים הכי קטן (גם משקל וגם בגובה) ויתאים להיות 600 ראשון? (אופנוע לסופ"שים בלבד) טנקס, אלעד.

idandi

New member
ובלי נראה לי...

הRR הוא הכי קטן מבין האופנועים, תנסי לשבת עליו ותרגישי הבדל..

ישבתי עליו!ואילו רכבתי עליו...

רק נסיעת מבחן של 4 שעות. והמושב שלו, לפחות ב2004, היה יותר גבוה משל הR6 שלי.

Pumi

New member
מושב ה 600RR נמוך יותר, ותמיד היה

ב R6 הראשונים גובה המושב היה גבוה בכמה מ"מ מה 600RR (כולל זה שבבעלותיך). כשהגיע ההזרקה, גובה המושב השתנה וה R6 היה באותו הגובה כמו ה 600RR. כשהופיע ה R6R ב 2006, גובה המושב שלו נסק למעלה ביחס לאחרים (3 ס"מ בערך גבוה יותר). ה 600RR לא שינה את גובה המושב שלו מיום הופעתו. ל R6 הראשונים היה מושב במבנה אחר, וצר יותר מקדימה, ולכן הוא נראה לך נמוך יותר. בפועל זה שיש לך גבוהה יותר מה 600RR. עוד הערה: אם האופנוע שלך מכוון למתלה אחורי רך יותר, ושוקע יותר, אז הוא ירגיש הרבה יותר נמוך אם את רכבת על 600RR עם מתלה אחורי קשה מאוד.

יופי. ומכיוון שאני ממש לא עוקבת אחרי זה,

אז אמרתי בתגובתי ש"נראה לי". ובתגובה השנייה גם ציינתי את השנתון. האופנוע שלי לא עבר שום כיוונון של מתלים, (למרות שברור לי שזה היה עדיף). טוב לשמוע שכעת יהיה לי קל יותר לרכב על אופנוע חלומותיי
.

zontag068

New member
er6\n\f

הER 6 החדשים בגירסת עירום או בגירסה עם הפיירינג.. גם אני כנראה עובר לאחד חדש בקרוב... תבריי לגביו... של קוואסאקי

zontag068

New member
...

אם אתה מאיזור ת"א סע למטרו-ימאהה ... יסבירו לך הכל יחס אישי מעולה ... גש לנתי.תמסור לו שכפיר שלח אותך:) קניתי משם את הקטנוע XCITY 250 ,,, מומלץ בחום לעבור יתנו לך הסבר מפורט על הדגם של ה ER6

wavelet

New member
הונדה הורנט

לאשתי יש כזה (שנת 2002). היא בגובה 1.60, וגובה המושב 79ס"מ. משקל יבש 176ק"ג, כך שהאופנוע בהחלט מתאים לנמוכי הקומה/קלי המשקל שביננו. יש גירסה עירומה (CB600F, ללא "R") , וגירסה עם חצי פיירינג (CB600S), שנותנת הגנת רוח סבירה, אבל מסתדרת הרבה יותר טוב עם נפילות במגרש חניה מאשר הפיירינג המלא של הCBR. לגבי יכולות ספורטיוויות, זה לא CBR אבל כלי טוב מאד בתור אופנוע ארבעה-צילינדרי ראשון. המנוע מבוסס על מנוע הCBR, עם אותו מומנט, 95כ"ס ומאיידים (במקום 111כ"ס והזרקה), כך שבהחלט יש לו יכולות לא רעות. תנוחת הרכיבה רכונה קצת קדימה, אבל הרבה פחות מאופנועי ספורט hardcore, אז מתאימה לרכיבת sport-touring וגם לעיר. ההורנט היה הדו"ג הנמכר ביותר באירופה ב2001, ומס' #2 ב2002/3.

למעלה