60 שנים

60 שנים

הם היו נשואים. עברו חיים לא קלים, שניהם ניצולי שואה. זוכרת כמה קשה היה לי כילדה לראות את המספר המקועקע לו עד היד, זוכרת עד היום וזו תמונה שלא מרפה ממני. התחתנו, הביאו ילדים וגידלו אותם לתפארת, איבדו את ילדתם הבכורה בדרך ובכל זאת לא נשברו והמשיכו. הצליחו בחיים, הגיעו למנוחה ולנחלה, זכו לנכדים וגם לנינים וחיו בשקט ובצנעה את חייהם. לפני די הרבה שנים האשה חלתה בפרקינסון ולמרות זאת המשיכו לחיות. יודעת איך טיפל בה במסירות, איך ירד איתה כל יום לטייל ברחוב הראשי שלידם, מבצע לא פשוט בהתחשב בזה שמדובר בקומה 3 בלי מעלית. לא הסכים להכניס עזרה הביתה, המשיך לטפל בה, לטייל איתה, לרחוץ אותה ולבשל לה ולו. אחרי לחץ די מסיבי של הילדים שלו הסכים לקבל עזרה וגם אז - התעקש על עזרה בשעות היום ולא הסכים לעזרה בשעות הלילה, אז הוא היה ממונה בתחילה על הורדתה לשירותים ובהמשך על החלפת הטיטול שלה במידת הצורך. בשנים האחרונות גם הוא חלה ובכל זאת המשיך לדאוג לה, לא הסכים לעבור ניתוח הכרחי עד שלא היה ברור לו שיש מי שיטפל בה בהעדרו. 60 שנים הם היו נשואים ואתמול היא נפטרה, גאולה הוא קרא לזה , כי אמר שכבר הרבה זמן שהיא היתה חיה - מתה. אלוהים גאל אותה ואותו, ואותי לא עוזבת התמונה של איש בן 86, קורא קדיש מעל קבר אשתו יחד עם בנו וממרר בבכי תמרורים. תנצב"ה

ye44

New member
עכשיו את

מבינה את מהות הזוגיות
מי יטפל בך ? גם לילדים שלך לא תחלוף התמונה מהראש כיצד תתפגרי ערירית ולבד ואיזה תאילנדי או תאילנדית תחליף לך טיטול ,את רואה מה היופי שבזוגיות

אני דווקא חשבתי

עד כמה זה נדיר שגבר יבחר לטפל באשתו בחוליה במקום לשלוח אותה למוסד סיעודי ועד כמה מהכרותי עם הזוגות בסביבתי - זו לא תהיה הסיטואציה בעתיד... ואז חשבתי לעצמי עד כמה ברת מזל אני שאני לא נמצאת באותו המקום וגם אם אזדקן לבד (מה שלא סביר שיקרה אבל נניח) שתהיה לי את האפשרות אם להמשיך בחיי בצורה כזו או שלא. וסתם כדי שתיזכר בסטטיסטיקה הידועה - רבות האלמנות מהאלמנים בגילאים הללו כך שבד"כ הסיטואציה היא הפוכה והאשה היא זו שצריכה לטפל בגבר החולה

ye44

New member
זה מעולה

שאת עובדת על עצמך נפשית
תחסכי לעצמך כמה סוגים של
סחטיין על הבטחון העצמי אין ספק שלא תשארי לבד, תמיד תוכלי להרשות לעצמך פיליפיני
מעניין איזה
נורמלי יכול לחיות איתך

זה דווקא מאוד ברור

הרי גם לי מותר לשפוט אותך ע"ס הכרותי הוירטואלית איתך (ואל דאגה - לא אעשה לך אאוטינג כמו שאתה ניסית לעשות לי לפני מס' ימים והודעתך נמחקה). אם אתה - גס רוח, מלא בארס לשונים ממך, חושב שיודע הכל, לא נראה משהו (יש תמונה שלך בכרטיס של הפרדס אז זה ממש לא אאוטינג), מבוגר ממני, אבא גרוע... להמשיך ? מצאת מישהי שמקווה בשבילך שלא קנית באוקראינה, אני בלי שום ספק וללא עוררין אמצא ללא בעיה (כשארצה ואם ארצה כמובן) את הגבר איתו אהיה מוכנה לחיות בסוג כלשהו של זוגיות. אבל אתה יודע מה ההבדל המשמעותי בינינו? אני כשאזדקן אזכה לעשות זאת עם הילדים שלי, שיהיו שם בשבילי ויתמכו בי. אתה יכול להגיד את אותו הדבר על בתך ???????????????????

ye44

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"גיסתנו" תודה לאל ניחנתי בבטחון עצמי רב, כל אחד יכול להקליד את שמי בפייס יהודה דוד, אני לטעמך או לא, על טעם וריח לא מתווכחים
בניגוד אלייך שבאמת לצערך את בבעיה קשה
ובטחון הכתיבה שלך נובע רק מאחרי המקלדת והקלשאה של לא מערבבת חיים וירטואלים, אצלנו לא עובדת
אישתי בארץ לא פחות מגילך המופלג וכן היא נולדה באוקראינה והלוואי שהיית יכולה להיראות כמוה ולהיות נשית אבל זהו שלא כי גם את נגליית לעיננו ודי היינו מובכים בשבילך
בתי סביר להניח שתעבור לגור איתי, היא כבר היום רוצה אך האקסית השתבצה

ye44

New member
בפייס

yehuda david המציאות שלי זה החלום שלך זה בטוח,הבעיה שאין לך בטחון ב
כולך רעש וצלצולים

אהה

המציאות שלך היא הסיוט שלי אם כבר, או כמו שאני אומרת על אנשים מסויימים - במקל לא הייתי נוגעת בך
, ואותי בניגוד אליך לא מעניין לדעת מי אתה כך שאין שום סיכוי שאחפש אותך בפייס ו/או בכל מקום אחר. בטחון עצמי תמיד היה לי ותמיד יהיה, אוהבת את איך שאני נראית ומעולם לא הסתרתי את זה, יודעת בדיוק מי אני ומה אני שווה ומה לעשות - זה מקרין גם החוצה. מחזרים תמיד היו ותמיד יהיו - כרווקה, כנשואה וכמובן שכגרושה. חיה חיים מלאי עניין ותהפוכות ונהנית מכל רגע ורגע ורעש וצלצולים הם חיוביים מבחינתי - גם בחיים האמיתיים וגם בוירטואליים. עוד משהו שאתה רוצה שאענה עליו לפני ששוב אשתעמם ממך
??????????????????????????

למעלה