60 שניות על מסחור

omritoto

New member
יש גם את גיל שיידי

שזה גם בא משורשי הסלם שידיות

Stinkin Fish

New member
זה שילוב של שני שמות המשפחה שלו

או משו כזה לא? ככה לפחות הוא אמר לי...

mc bige

New member
ראסמי אתה צודק

בקשר להתמסחרות של הרבה ראפרים.... אבל תאמין לי שהם לא רוצים להשאר אנדרגראונד והם רוצים למכור תקליטים ובשביל זה הם לא ישארו אמיתיים ותשים לב גם רוב מי שלא התמסחר ונשאר אמיתי בקושי מרויח כסף.. וכל הממוסחרים מרויחים מלאאאאאא.... אז אתה לא יכול לשפוט אותם על זה... כי אם אתה הייתה רוצה להרוויח המוווון כסף אתה גם הייתה מתמסחר.... וסאבלימינל מהדיסק השני שלו התחיל מאוד מאוד להתמסחר בקרוב נראה אותו גם בבפרסומת אל תדאגו אבל זה עדיין לא אומר שהשירים שלו ושל כל הממוסחרים לא יפים...

גילדורי

New member
אני אישית מעדיף להשאר אמיתי

להרוויח מעט, ושהיה לי קהל קטן. אם יש לי אשפרות בין להתמסחר ולהיות כוכב ענק לבין לעשות מוזיקה שלי אמיתית ושקהל מצומצם יאהב אותי אז אני בחור באפשרות השניה. אני כמו לירון, אני מעדיפ שקצת אנשים יאהבו אותי הרבה מאשר שהרבה אנשים יאהבו אותי קצת.

stas aka GhoSt

New member
../images/Emo45.gif

אין כל כך מה לומר... מה שאתה אומר פה נכון וחשוב כל מילה זהב ואני גם ממש מקווה שזה לא יגיע לפה בהצלחה לכולנו....

MC IdO

New member
אני מסכים...

אחי אני מסכים איתך בקשר למה שקורה בראפ בארצות הברית אבל בארץ זה שונה כי ישראל יותר קטנה מארצות הברית אז יש הרבה יותר סיכוי ששישמעו אותך... ונכון סאבלימינל מאוד התמסחר אבל הדיסק שלו יפה (אני מדבר על האור והצל)....

**yoav**

New member
אתה צודק, אבל.......

לדעתי זה לא עובד רק בכיוון אחד אפשר למצוא גם באנדרגראונד על ימין ועל שמאל דברים שהם חרושים ולא מקוריים... דוגמא מאוד בולטת לזה זה שהרבה ראפרים מהאנדרגראונד אפשר לסכם את הליריקס שלהם בשתי מילים - להיות אמיתיים... קח לדוגמא את השיר של אפו-רא - mic stance - שזה בין השאר שיר אנדרגראונד קלאסי - יש המוןןןןן אומנים של אנדרגראונד שכבר טחנו גם ת'כיוון הזה.... אני לא חושב שיש מה לעשות בקשר לזה - אי אפשר לצפות שכל אחד יבוא ויחדש משו, אמנים ממשיכים וימשיכו להיות מושפעים מאומנים אחרים.....

למעלה