60 שניות על דתיים

roei1983

New member
60 שניות על דתיים

לאחיי ואחיותי הדתיים ולכל באי הפורום : רק אצל דתיים יש סיכוי גדול שתשמע את העובדה שאתה מתחתן ממשהו אחר . רק אצל דתיים תמונות משיעור תורה יכולות להופיע באתר של מסיבות . רק באתרי היכרויות של דתיים לא תתפלא אם תישאל בשאלון הרשומות : "האם אתה מחטט באף בשבת? " רק דתיים יתקשרו במוצ"ש אחד לשני לשאול " לאן יוצאים הערב? " למרות שהם יודעים שיש להם בידיוק שני אופציות . תמיד בארוחה בערב שבת היין ישפך על הבגד הכי שווה . ותמיד זה יהיה על הבן אדם שמתעצבן הכי מהר... ג'בריש = הזמן בין נטילת הידיים בשבת עד שאבא חותך את החלה . אתרוג תימני זה פומלה עם פיטם , ושלא יעבדו עליכם. אחד המשפטים שדתיים שומעים הכי הרבה במסעדות : " אני הולך לקבל תעודת כשרות עד סוף השבוע " ו.."הכל כשר פה , רק אנחנו פותחים בשבת" . גפילטעפיש הומצא ע"י פסיכופטים סדיסטים חסרי טעם , ושלא יעבדו עליכם ! בשנייה שתחזיק יותר מ"ברכת לבנה" אחת זה הרגע שבו כולם יזרקו לך את שלהם שתחזיר לבית הכנסת . הירח יהיה תמיד מאחורי העץ הכי גדול ! כל עוד לא עברת את גיל 50 - דג מלוח על קרקר הוא מחוץ לתחום שלך . הסיבה היחידה שילדים באים לביהכ"ס ביום כיפור היא להטריף אותך עם שקית הבמבה שלהם , בדוק . פסיפלורה זה הפרי היחיד שלא יאכלו בר"ה כי לא ניתן להמציא מה יקרה לאויבנו אם נאכל את זה..

יפה ../images/Emo3.gif

זה יפה, למעט כמה בדיחות שלא הבנתי כי הן מפולחות קהל(דתי). אולי מנהל הפורום יסביר את מה שלא הבנתי.

majoreli

New member
מעולה!!!

בהחלט אהבתי! כאמור, חוץ מדברים שלא ממש הבנתי בתור חילוניה.. אולי נועם יסביר?

majoreli

New member
אהה סליחה בנצי חח

אולי גם כדאי לא להתעסק עם המנהל......

roei1983

New member
כן נועם תסביר..

אני גם מוכן להסביר , רק תאמרו מה לא הבנתם..

../images/Emo6.gif ע-נ-ק

זה באמת ענק!
אהבתי במיוחד את שתי העובדות על "ברכת הלבנה". זה כ"כ נכון!

roei1983

New member
אני יסביר

ברכת לבנה זו ברכה שמברכים כאשר הירח מלא מחוץ לבית הכנסת ( זה יוצא בד"כ בר"ח ובאמצע חודש - אם אני לא טועה ) וכדי לברך על הלבנה אתה חייב לראות אותה . ברוב בתי הכנסת יש דפים שקוראים מהם את הברכה . ומכאן הבדיחות עליהם .. כאשר תחזיק ביד יותר מעלון אחד של "ברכת לבנה" אז כולם יתנו לך גם את שלהם שתחזיר . ותמיד יהיה עץ גדול שיסתיר לך את הלבנה , מה שיקשה עלייך לברך עלייה . מקווה שהצלחתי לעזור..

roei1983

New member
כן , גם אני קיבלתי את זה במייל

וחשבתי שיהיה נחמד להעלות את זה כאן בפורמט של 60 שניות..

eyalros123

New member
נחמד

אגב אני לא רוצה להיכנס לפילוסופיות אבל ההגדרה האמיתית לדתי, לא לפי רבנים מושחטים היא אדם שמנסה לשמור על דרך ארץ (לא לגנוב, לשקר וכו') סתם לידע כללי

majoreli

New member
באמת??

אהה בעצם זה ברור, אבל חלק מלהיות אדם בעל דרך ארץ לפי הרבנים האלה זה לשמור מצוות דת וכל זה, לא? בגלל זה אדם חילוני אפילו בעל דרך ארץ הוא לא דתי בעיני הרבנים.... הבנתי נכון....?

למעלה