60´, 70´ 80´ ובעצם עד היום...

roger

New member
60´, 70´ 80´ ובעצם עד היום...

אז ככה אני גילת ואני פשוט משוגעת על מוזיקה בכלל, ובעיקר על שירים ישנים כאלה. אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא אתר עם מילים לשירים ישנים, או שאם אתם מכירים שיר מגניב ואת רוצים לכתוב לי את המילים, אני מאוד אשמח... תודה מראש, והמשך יום נעים, גילת.... נ.ב- מי שמכיר את שיר הנושא מתוך הסרט "לאדוני באהבה", ויודע מי שרה אותו מוזמן להגיד לי..(אגב זה סרט די ישן...)

rizla

New member
היי גילת

ברוכה הבאה. אני מצטער אבל אסור לפרסם מילים בפורום (ככה זה)... אבל, בקישורי הפורום (בחלק העליון של המסך) יש כמה אתרי מילים טובים. בכלל, נראה לי שהרוב פה אוהבים שירים טובים משנות ה-60 וה70 המעולות. מקווה שעזרתי
את השיר מהסרט שרה לולו (LULU) חוצמזה, מה קורה לכולם? נהייה שקט פה...

@יעל@

New member
זה באמת סרט ישן

משנות ה 60. לפסקול קוראים בפשטות TO SAIRE IN LOVE (איך שכותבים "סייר" באנגלית") ושרה אותו איזה זמרת שקוראים לה לולו (שהיא היתה מפורסמת בתקופה ההיא) שהשתתפה גם בסרט. הסרט זכה לעיבוד גם בשנות ה 80.

ענת פ.

New member
אוקיי אני יודעת שהפורום הז הוא

ממש לא המקום... אבל בתור ילדה קטנה וטפשה אני רוצה(ומותר לי) לספר לכם מה גרם לי לכל מיני תסביכים משונים עם אותה להקה(רמז: ראשי התיבות שלה הם פעמים האות הראשונה בשם המשפחה שלי) הכל התחיל כשהייתי יותר קטנה וטפשה אפילו מעכשיו. כיתה ו´, גן החיות הלימודי בחיפה. כמה בנים שרים את "אנדר בריק אין דה וואל", ומכיוון שהם לא פחות קטנים וטפשים ממני, אין להם מושג מה הם שרים(לא המשמעות כי אם המבצעים) מצב מיידי של ענת- חוטפת התקפת עצבים!!!! כן כן! מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר המקולל הזה ידעתי שדברים טובים הוא לא יביא לחיים שלי, וכמו תמיד, האינטואיציה הנשית שלי צדקה. ככה עד היום: אני שומעת את השיר הזה, אפילו את התו הראשון(חוץ מהגיטרה השווה) וחוטפת התקפת עצבים. קפיצה בזמן, כשנה קדימה. כיתה ז´, ביצפר ליאו בק בחיפה. הנבואה מתגשמת! נדלקתי על מישהו שממש ממש אוהב את פינק פלויד, ולמרבה הצער הוא גם ח** של בן אדם. ובגלל שאני מיוחדת, מאז כל איזכור של שם הלהקה גרם לי לעוויתות מעיים. קפיצה נוספת, חצי שנה קדימה. הבית שלי, חודש ספטמבר בעקבות הבטחה לחברה שאני אקליט לה את "דארק סייד אוף דה מון" אני מקשיבה לדיסק. שמיעה ראשונה מזיזה לי את האוזניים קצת, ומשמיעה שנייה אני כבר
. אחר כך שמעתי את דה פיינל קאט וגם אותו חיבבתי, מה שהביא לי לשמוע את (וסלחו לי, את זה אני לא מוכנה לכתוב בעברית כי זה יהיה פשוט מגוחך) wish you were here.רק דבר אחד לא השתנה: אני עדיין בטוחה לחלוטין שקולו של ג´ורג´ ווטרס משתווה באיכותו לקולה של קרפדה... חוץ מכמה שירים מסוימים.אבל כמובן שאני לא אמת מידה, בהתחשב בעובדה שאני עושה פיתוח קול כבר שנה חמישית... טוב, תודה שנתתם לי לפרוק את זה, וסתם שתדעו, שלקח לי בערך חודש להבין שבכך שאני שומעת אותם וגם נהנית מזה אני לא עוברת על החוק, אז תנסו להבין אותי, ענת פ., ילדה קטנה וטפשה

SMILE 4 NOTHING

New member
ענתו´ש,

עם כל הכבוד שיש לי אליך,וסבבה לי עם הפריקה שלך,אבל לווטרס יש את אחד הקולות המדהימים והמרגשים בתולדות הרוק!אחרי ליאונרד כהן כמובן ועוד כמה יחידי סגולה..אז קצת כבוד,מה שהבן אדם הזה עושה עם הקול שלו זה מדהים! ע"ע THE TRIAL... ואם זה נשמע לך כקרפדה,חבל כי פיסםסת לדעתי את הקטע!תחשבי על זה, בן אדם לא סתם מעוות את הקול שלו.. :) PEACE,LOVE,EMPATHY

ענת פ.

New member
אבוי! לא התנסחתי כמו שצריך!

הוא שר ממש טוב... אבל קול זה עניין של טעם, ואני לא אוהבת את הקול שלו, חוץ מבכמה שירים מסוימים(לדוגמא money) ודבר שני- אל אל אל כי אני לא מבינה במוזיקה שלהם כלום

הדר6

New member
לא הקול של ווטרס יפה אלא

אלא המילים שהוא כותב רבותיי !!!! פשוט תענוג הבנאדם גאון !!! חפיף הקול שלו המילים אנשים המילים!!! חוץ מזה אני לא יכולה להתעלם מהאיזכור של לאונרד כהן !!! עוד בנאדם שכותב מילים מצויינות! אני אגזים ואמר שמבחינת מילים הוא ויתר טוב מפינק, חוץ מזה שהקול שלא והטון הדרמתי שבו הוא שר עושים למוזיקה שלו רק טוב! ענת , קבלי ח"ח על הפריקה !

למעלה