- 6 -

זולו60

New member
-6- סיגריות? מצדיעה לך

פורמה שלום אני ממש מעריצה אותך על היכולת שלך להשאר בתחומי המסגרת עשרות פעמים בעבר ניסיתי את השיטה הזו ותמיד נחלתי מפלה. עד שהגעתי למצב שברגע שרציתי להפסיק לעשן הייתי חייבת להיפתר מהסגריות שהיו לי בבית ולפעמים היו גם 5 חפיסות סיגריות (100 סיגריות) הצלחתי להמנע מעישון כמה ימים לפעמים רק כמה שעות אבל זה היה פחות ממצב שהיו לי בבית סיגריות. פורמה בשבילי זה נסיון הגמילה ה לא יודעת כמה במספר כי היו הרבה עשרות נסיונות. יש לי הרגשה שאם את עומדת בשיטה שמטפלת בהרגלים והתניות את תעמדי גם יפה בפרידה הסופית מהסיגריה. אולי אפילו אחרי שתעברי את היומיים הראשונים תרגישי שיותר קל לא לעשן בכלל מאשר לחשוב כל היום על הסיגריה הבאה. שהיא גם משאירה את ה"קולטנים" יותר קל לי מהימים הראשונים אבל עדיין קשה קראתי את ההודעה של מצליף בלשונו והתעודדתי. מי יתן וניפגש כאן כששלושה חדשי גמילה מאחורינו ונחנו נבקר לעודד את החדשים מה את אומרת? טוב לחלו הה? שבת שלום זולו 12 ימים

כל הכבוד ../images/Emo24.gif

על ההתקדמות ועל הנחישות הרבה אויררררררררררררררר ונשימות עמוקות . בהצלחה בהמשך. פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך מה לומר, צטט פתגם סיני עתיק.

פורמה

New member
תודה לכם!! אתם מוווותק!!

אז זהו זה. אתמול (שישי) חשבתי שזה היום שבו לא אעשן כבר. עדיין מ-6 סיגריות של יום לפני, היתה לי זכות להמשיך ולהוריד כל עוד זה יורד.... וברוב טיפשותי זה מה שעשיתי. כל אחת מהסיגריות היתה מיותרת לחלוטין והסיבה שעישנתי אותן היא לא הכמיהה לסיגריה, אלא הדבקות בלהישאר בקטגורית מעשנת למקרה ש... אבל זה היה טיפשי. אני כבר לא רוצה לעשן בכלל. אז חברים...: ************** היום זה מתחיל ************* לקח קצת זמן, אבל לפחות בדרך הזו השתכנעתי שאני באמת לא רוצה לעשן. היו לי כלליות ולא ניצלתי את כל הכמות שהקצבתי לעצמי לעשן, והיום עדיין מותר היה לי לעשן אבל אני באמת לא רוצה. בקשר ל"להחזיק קופסא", אצלי זה עובד הפוך. כשאני יודעת שיש לי קופסא בבית אז אני הרבה יותר רגועה. כי אז אני יודעת שיש, אבל אני לא רוצה לעשן... לעומת התחושה המלחיצה שאין קופסה כי אז אני עלולה להילחץ שאולי אני רוצה לעשן אבל הבעייה היא שאין לי סיגריות ואז אני אחשוב כל הזמן על השאלה אם לקנות סיגריות או לא לקנות סיגריות, כשהשאלה היא בעצם לא זו, אלא אם אני רוצה לעשן או לא רוצה. אגב, עכשיו אני נזכרת שכך אמא שלי הפסיקה לעשן (לפני הרבה מאוד שנים). היא לא זרקה את הסיגריות אפילו שנה אחרי שכבר הפסיקה לעשן, ויותר מזה, הן היו על מדף במקום בולט. מוזר משהו... אבל אני עכשיו מבינה למה. אז הנה אני מצטרפת אליכם היום. אתם מקבלים אותי..???? חחחחחחחחח קבלו עדכונים בסוף היום.

מבינה אותך לחלוטין!

גם אני עדיין שומרת את הסיגריות, זה כאיולו "הביטוח" שלי. הרבה יותר מפחיד אותי אם לא יהיו לי סיגריות - ומה אם אני פתאום אהיה "חייבת", איפה אני אתחיל לחפש? שיהיה על כל מקרה... חשבתי לזרוק אותן, לתת למישהו, אבל אמרי לעצמי, לאן את ממהרת? אם את באמת רוצה להפסיק את לא תעשני גם אם יהיו לך מילון קופסאות מול העיניים... אני מחזקת אותך!!! והלוואי שתצליחי, מחזיקה לך אצבעות! מה שמזכיר לי, שכשהפסקתי פעם, נכנסתי לקטע כ"כ אנטי סיגריות, אף אחד לא עישן לא על ידי, פתאום הסיגריות עוררו בי כ"כ הרבה גועל... אם את מרגישה שזה מיותר לך לעשן עכשיו אבל מפחדת כי זה יוציא אותך ממשבצת כלשהי, תמשיכי... לאט לאט ובטוח!

למעלה