6/3/06 אתם כאלה חנונים!

6/3/06 אתם כאלה חנונים!

תתעוררו. יאו כמה עשיתי היום
. קמתי ב4 להסיע את אמא ואז יש לי אוטו יופידו! אז נסעתי לקחת את אחותי לצבא ואז הלכתי לעשות בדיקת דם. מסתבר שהם לא פתוחים ביום שני אז אחרי המתנה של 40 דקות נסעתי הביתה. אה כן, דפקתי חניה מושלמת! בין שתי מכוניות! לא חניתי ככה מאז השיעורי נהיגה
[כן, תמיד יצא שיש לי חניות אחרות.] אז זה כבר עשה לי ת'יום
. אחרי זה נתקעתי בפקקים של העיר ועקפתי הכל דרך מקום אחר [עזבו.] בסוף הגעתי למוצאי והייתי בבדיקה רפואית [אללי יותר מידי רופאים ביומיים:(.] ואז הסתובבתי לי בעיר בכיף וחזרתי הביתה. נפלה עליי רוח אומנותית משהו ומצאתי עצמי משקיעה במתנות לחברות שלי
מתנה אחת סיימתי [עשיתי לה קולאז' מתמונות של כל החברות שתשים על השולחן שלה בצבא..ואני הכנתי את המסגרת והכל וזה יצא כה חמוד!] עטפתי ושמתי ברכה כזו
ועכשיו אני מכינה הזמנות למסיבת גיוס
. אתם צריכים לראות את השולחן שלי! כיף! אה כן גם עשיתי כביסה
[יעלי
.] וגם סידרתי את החדר ופרקתי את המזוודה והחזרתי אותה למקום ומצאתי יאמבה חומרים מגניבים [נשמע טוב?] ועוד מעט אלך להתקלח ולהשלים את כל הסדרות VOD שלי ;[ אללי זה המון. עד כאן מיומנה של כרמית, חנונית למופת שמתרגשת עד מאוד לקראת גיוסה הקרב עד מאוד
.

Zorkius

New member
כל הכבוד כרמית, יצאת חרוצה...

"...אתם צריכים לראות את השולחן שלי! כיף!"- למה שלא תעלי תמונה לפורום? "...ולהשלים את כל הסדרות VOD"- מקווה שלא שכחת לראות lost... "עד כאן מיומנה של כרמית, חנונית למופת שמתרגשת עד מאוד לקראת גיוסה הקרב עד מאוד"- תזכירי לי מתי? להבדיל ממך אני הספקתי להתאמן לקראת הגיוס ולישון הרבה, כמה שיותר...

M r s J o n e s

New member
חנונים רולז../images/Emo47.gif.

חעחע עוד 4 ימים משכורת. מחר הולכים לקנות נעליים. צריכה להחליט מה לעשות לחברים שמתגייסים עוד שבועיים
. והיה שיעור נהיגה חיובי ביותר. ובא לי כבר יום הולדת רק בשביל לקבל אייריבר מאחי
.

miracle16

New member
טוב קניתי הרבה יותר מדי לגיוס..

קניתי היום עוד 9 גרביים(!). לא נראה לי שאי פעם היו לי 9 גרביים (כאלה שיש להם זוג כמובן..יש מלא בלי זוג) במגירה. ועוד 4 גופיות בקיצור מלא שטויות... וגם עלי נפלה רוח אומנותית היום בהמשך לאתמול. אז עשיתי תמונה ממפיות ואמא דרשה שאני אעשה עוד 2 כאלה כי זה יצא יפה ממש. והיה לי שיעור נהיגה ולא הולך לי בכלל וזה ממש מעצבן

JMSixfeetsmall

New member
אמממ...

היום היה לי סוף סוף יום חופש (כרמיצי, נעמס אפצ'י ושירה,אני מתגעגעת לשיחות שלנו, איזה באסה המקדונלדס האלה
) בכל אופן, קמתי ב8 וחצי, נסעתי עם אמא, אחותי וגיסתי לתל אביב, ראיתי את השמלת כלה של אחותי (כן, כן היא מתחתנת) וזו שמלה מהממת! אחר כך הלכנו לחפש לה נעליים, ומצאנו! קולולוי. ואפילו מצאנו לי שמלה (אני הולכת ללבוש שמלה! לא יאמן!) לא משנה שהיא עלתה המוווווווונים.. מחר אני הולכת לקחת אותה כי היו צריכים לתקן כמה דברים
ומחר חזרה לעבודה, אוף..

Dawson girl

New member
יא מזלטוב! ../images/Emo9.gif

גמני מתגעגעת אלייך
וחתונה של אחיות זה כיף יעלס! בחיי
אני אגב מצאתי שמלה די ברגע האחרון.. והיא עלתה רק 40 יורו באיזה סייל בחור שכוח אל בצרפת
מתי החתונה?

JMSixfeetsmall

New member
40 יורו זה נחמד!

השמלה שלי עלתה 1300, אמא משלמת חצי ואני חצי. החתונה עוד חודשיים וחצי בערך, ב30 למאי אבל חשבתי שבגלל שאני מתגייסת חודש הבא לא יהיה לי זמן למצוא שמלה וזה.. אז מזל שמצאתי כבר עכשיו

Dawson girl

New member
יא זה תאריך יפה

תתחדשי אגב
יש לי חברה שאח שלה התחתן והיא היתה בקורס של מודיעין באותו זמן.. היא לא ישנה יום שלם בגלל החתונה

M r s J o n e s

New member
יואווווווו יעלס מזל טוב../images/Emo24.gif.

אני כל כך מבינה אותך בקשר לשמלה
.גם אני לבשתי שמלה בחתונה של אחי,ונעלתי נעלי עקב(שננטשו אחרי החופה)
. מאיפה קנית את השמלה?
. ושאני בת.המרכזית אני באה לבקר אותך
. וורוניקה חוזרת עוד שבוע
. וזהו
.

JMSixfeetsmall

New member
../images/Emo24.gifיםםםםםםםםםם

בחתונה של אחי נראיתי כמו בטטה! השמלה שקניתי כזו שקסית, אללי.. קניתי בתל אביב, באיזו חנות בדיזינגוף. בואי לבקר אותי!!! משעמם לי! יא, ורוניקה כפרעליה, שתחזור כבר... לוגן כפרעליו!!!

גמני מתגעגעת ;[

בהחלט באסה המקדונלדס האלה... תתחדשי על השמלה
. דווקא הייתי היום בתחנה המרכזית, ואפילו קפצתי לקחת גלידה מהמקדונלדס... סניף חביב יש לכם שם
.

יאו איזה יום נהדר ../images/Emo9.gif.

בסוף נסעתי לת"א... היה הכי הכי כיף בעולם
קמתי ב 7 בבוקר, הגעתי לת"א ב11 וקצת. אכלתי, נהניתי והתלכלכתי
וחזרתי הביתה לא מזמן. אני כ"כ שמחה שהחלטתי לנסוע
.

למעלה