6.1.06

• פותח הנושא bodas
  • פורסם בתאריך

bodas

New member
../images/Emo132.gif פינת עידכון המדע

בפינת עידכון המדע של פורום ביולוגיה ומדעי החיים השבוע:
העולם חווה כבר התחממות גלובלית כמו היום, לפני 60 מיליון שנה
אם טרם השתכנעתם - הוכחה נוספת למורכבותן של מערכות אקולוגיות
הורמון נשי קובע "מוח זכרי"
מקרי מוות בעקבות שפעת העופות בטורקיה!
עידכוני ירחים... ועוד. בנוסף, תוכלו להציע את עצמכם ככתבים לעידכון
בואו ללמוד ולהחכים בפורום ביולוגיה ומדעי החיים. קישור לעידכון.

s h o o s h a

New member
הזמנה לאירוח

ביום ראשון 08.01.2006 החל בשעה 19:30 יתארח בפורום אומרים לא לאלימות ח"הכ רומן ברונפמן ויענה לשאלות גולשים. הגולשים מתבקשים למקד את שאלותיהם לנושאים הקשורים לפורום ולדרכים אשר לדעתם יש ליישם ולנהוג על פיהם. ניתן לשאול את מר ברונפמן לגבי פעילותו בתחום בעבר וכמובן מהן תוכניותיו לעתיד. חשוב כי נצליח ליצור דו - שיח עם מר ברונפמן ואולי יחד להגיע לתחילתה של דרך לפעולות אמיתיות לטיפול בתופעות האלימות בחברה הישראלית. הנכם מוזמנים כבר עתה לשרשר לכאן שאלותיכם למר רומן ברונפמן.

אוטם שריר הלב כפגיעה בעבודה

דיווח ומעט פרשנות על פסק דין מעניין של בית הדין הארצי לעבודה בירושלים, שניתן אתמול, בהודעה זו.

בואו להכיר את הכינה נחמה

בפורום משפחות ברוכות ילדים הגולשות מציעות פתרונות לבעיית הכינים.בואו לללמוד איך נפתרים מכינים ואולי גם לתת עצות משלכם.

hayonkoby

New member
פורום בת ים חולון נרתם לעזור לאיתי

מתוך אתר האינטרנט של איתי : שמי איתי הלוי. בחודש יולי שנת 2004, חודשיים לאחר יום הולדתי ה-26, התגלתה בגופי מחלת הסרטן במעי הגס. כשבוע לאחר מכן, עברתי ניתוח לכריתת 30 ס"מ מהמעי. בביקורת שלאחר הניתוח התגלה בגופי פיזור נרחב של גרורות הסרטן בבלוטות הלימפה. מחודש אוגוסט 2004 ועד היום אני עובר טיפולים כימותרפיים אינטנסיביים מסוגים שונים. בחצי השנה האחרונה ירדה יעילותם של הטיפולים באופן דרסטי ואני נאלץ לחפש פתרונות חדשים על מנת להמשיך ולהלחם במחלה. למרות התקופה הקשה שעוברת עלי, במהלך השנה האחרונה הצלחתי לסיים את לימודי התואר הראשון, ולפני כחמישה חודשים נישאתי לאישה שאני אוהב, הנאבקת יחד עימי על חיי. בחיפושנו אחר פתרון אחר ויעיל למחלתי, גילינו כי קיימות תרופות וטיפולים חדשניים שנמצאו יעילים במיוחד לסוגי סרטן הקשורים במערכת העיכול, ושאינם חלק מסל הבריאות כגון ERBITUX. משמעות החלטת משרד הבריאות לא להכניס תרופות מצילות חיים לסל, הינה גזר דין מוות עבורי, שכן עלות טיפול שבועית היא כ - 2400 דולר. קשה לבקש עזרה כספית מאנשים שאתה לא מכיר, אבל אני צעיר ואוהב את החיים. אני רוצה לקום כל בוקר לצד האישה שאיתי, רוצה לראות חיוכו של תינוק, רוצה להיות בריא. לכן אני נאלץ לבקש את עזרתכם: "אנשים טובים באמצע הדרך". משפחתי, אשתי ואני מודים לכל אחד ואחת מכם באופן אישי על תרומתכם למען מאבקי במחלה הקשה ובחירתי בחיים.

למעלה