6 שעות שינה בלילה

אושר מ

New member
6 שעות שינה בלילה

הפסקות של 5 דקות בשביל ללכת מכיתה לכיתה 4 מד"סים בשבוע לא כולל פעילות גופנית נוספת (מסעות ניווטים וכו') 5 א"גי בוקר בשבוע. מי אמר שהחיים קלים?

leeloo

New member
מפקדת טירוניות צפ"טיות בבה"ד 7

היא גם מפקדת צפ"טיות.. בבה"ד 7, אם החיילים ממשיכים אחרי הטירונות שם גם לקורס, אז המכ"ים/ות בטירונות הם גם המדריכים במהלך כל הקורס.. אבל בכל מקרה אני לא מכירה אותה. אחרי שאנחנו עזבנו רוב המפקדות שלנו עזבו גם כן. אחת הלכה לקצונה, אחת הלכה להדריך קורס מפקדים, אחד נסע לסיפוח ברמת הגולן, אחת עזבה לסיפוח במקום אחר, ומי שנשארה או שהמשיכה להדריך קורסי צפ"ט או צפ"ר או מת"ן.

אי שם במדור בטחון שדה בקרייה

יושב עכשיו חייל בתורנות, קורא את השרשור שלכם, ותולש את השערות שלו מהראש !!!. מילא לכתוב שם מלא של מישהו באינטרנט (אושר), אבל גם לכתוב איפה היא משרתת, באיזה תפקיד ומה הדרגה שלה?!?!? מתי תכתבו גם את הטלפון שלה ובאיזו מידה הנעליים!?!?! אה, והיא לא בבה"ד שבע. היא מזמן עברה להיות סמב"צית ביחידה 647 המסופחת לבסיס הלוט"ר הסודי בנצרת עילית.

אה, ואושר...

6 שעות זה די הרבה. תשאלי אותי. תשאלי את צימעס. 6 שעות רצופות זה גן עדן עלי אדמות.

zimes

New member
אם מישהו מבטיח לי

6 שעות שינה רצופות כל לילה בשנתיים-שלוש הקרובות, אני... אני... לא. אני לא מקבלת את התנאים (מסוג להעיף מהבית את מחרבי השינה שלי).

יסמין43

New member
אם צריך לבחור בין ילדים לצבא -

אני מעדיפה ילדים, ובגדול. איכס, רק להיזכר בתקופה הזאת!

_alon_

New member
אפי שנינו יודעים

שמדובר בדיסאינפורציה... או אולי ההודעה הזו היא בעצמה דיסאינפורציה? בכל מקרה אושר 6 שעות שינה, 5 אגים, 4 מדסים ואת מתלוננת? חכי שיתחילו המסעות, והניווטים בלילה - זה כיף אמיתי (לא נאמר בציניות). לצורך העניין, אני ישן כבר הרבה זמן גג 5 שעות בלילה, ושהמאמן שלי "זורק" חימום אצלנו שקול לכמה אגים בצבא. טוב, אני חייב לחזור לסוכן שלי (לא סוכן כזה שיעניין את איש הב"ש אלא סוכן במחשב, פרויקט סיום בקורס נושאים מתקדמים בבינה מלאכותית. הסוכן עוקב אחרי איש הב"ש... אבל זה סודי).

mto

New member
אושר

מה קורה אני רואה יש לך חיים טובים..אותי משחררים 7 שעות לפני ועד צריך ללמוד להתארגן לדבר עם ההורים... חח אבל בקטנה, מקווה שהולך טוב שלחי מסר עדכון. שבוע טוב

אושר מ

New member
גם אני צריכה ללמוד../images/Emo4.gif

יש לי שני מבחניםש בוע הבא. איזה חומר משעמם אפשר למות...

למעלה