6 ערוצים ?!?

6 ערוצים ?!?

שלום לכם, אני מתבונן על טיסני 3D חשמליים ואני רואה שרובם דורשים מערכת 6 ערוצים. השאלה שלי היא מדוע ?! הרי טיסני 3D למנועי 46 לדומא מסתפקים ב4 (הגה : גובה, כוון, מאזנות ומנוע) זה לא אותו הדבר בחשמלי ?! יש לי מערכת 4 ערוצים מהטיסן שלי זה לא יספיק ?! או שאולי צריך מקלט 6 ערוצים ושלט 4 ?? מישהוא יכול לעשות לי לסדר בעיניין.... תודה!!

I t a y l

New member
אין בעיה להשתמש ב4ערוצים

שלט 4 ערוצים יספיק לרוב טיסני ה3D הקטנים, אומנם אתה מוגבל מעט מבחינת פונקציות (DR,EXPO וכו) אבל עקרונית אפשר להסתדר עם 4 ערוצים. במקרה ויש 2 בכנף (אחד לכל מאזנת) אפשר להשתמש בY קונקטור- כך שמקלט 4 ערוצים מספיק.

2ליאורב

New member
רק לצומת ליבחה

יש טיסנים שקימעת בילתי אפשרי לאטיס אותם בלי שלט דיגיתלי כי אם חריפים מידי בתגובות שלהם, והחיסרון ב Y קונקטור הוא שהם המעזנות לא בקו ישר (אם הטיסן או אחת אם השניה) זה הרבה מאוד עבודה כדי לסדר את זה.

frodo

New member
בכלל לא הרבה עבודה לקזז

ידנית סרוואים. גם להקטין טווח תנועה זה לא כזה סיפור, סה"כ מרחיקים את חיבור הפושרוד להורן מציר הסיבוב בהגה, ומקרבים את חיבור הפושרוד לציר הסיבוב בזרוע הסרבו. ההיפך אם מבקשים להגדיל את טווח התנועה. הקטן

2ליאורב

New member
נכון מה שאתה אומר ברובו

לפעמים אתה צריך ארבה יותר עגה ממצב טיסה רגיל בשביל לצת ממצבים קשים וגם לשנות טווח תנועה זה כן סיפור כי כשאתה משנה את המרחק מהסרוו (הגדלת או הקטנת הזרוע או המיקום של הפוש-רוד) אתה משנה את הכוח של הסרוו. אינה כתה ממאמר שפורסם בפורום וחובר ע"י שגיא אם זיכרוני אינו מתעה אותי הוא פורסם ע"י ערז " שכאשר מחוברת זרוע באורך 1 איניץ אל הסרוו, הוא מסוגל להרים משקל של 40 OZ. אגב, אם בחרתם להגדיל את זרוע הסרוו (כמו שמטיסי 3D רבים עושים) לזרוע של 2 אינץ' הסרוו יוכל להרים עכשיו רק חצי מהמשקל ! (20 OZ) באותו אופן, אם אתם עובדים עם זרוע של שני אינץ(משתמשים בחור הקרוב ביותר לסרוו לדוג') תוכלו להרים משקל כפול (80 OZ). מסקנה חשובה ראשונה- לא רק נתוני הסרוו חשובים. צורת ההתקנה, הקרבה /ריחוק של הפוש-רוד מראש הסרוו הם בעלי השפעה מכרעת על נתוניו!"

למעלה