6 דברים...

dolytush

New member
6 דברים...

אוקייי זה הולך להיות ארוך ומייגע....חח 1) תגידו אבל אתם מצפים שאני אאמין האיש הסרטן (המעשן) הוא אבא של מאלדר? אני אומנם ראיתי רק את כל העונה ה-3 וכמה פרקים מהעונות 1-2 אבל לא האמנתי שזה באמת נכון כאילו אתם לא זוכרים בפרק האנאסאזי שהמעשן פוצץ את קרון המטען שמאלדר היה עליו רק בשביל איזה קלטת דיגיטלית מחורבנת? תסלחו לי אבל אם זה נכון המעשן הזה חולה לגמרי וגם לפוקס לא היה קוראים מאלדר. 2)אם כבר העליתי את נושא הקלטת אז אתם יכולים להגיד לי מה עלה בגורלה? 3)וגם אני חושבת שמאלדר שם על סקאלי מההתחלה כאילו בפרק שקוויקווג ז"ל נטרף אז מאלדר שאל את סקאלי:"רזית נכון?" איזה טמבל אני לא מאמינה שאמר את זה דווקא בזמן כזה חח 4)לכל צופי הוט ביום רביעי שעה 22:20 ערוץ 8 סטודיו למשחק עם דיויד דוכובני המלך! לא לפספס! 5) יש לי מבדק ענקי באנגלית אז בבקשה תנו לי דרכים להתכונן אני לא מאמינה שתקעו אותי דווקא בדוברים של שכבת ז (וכן אני בכיתה ז' אבל שלא תבינו לא נכון אני תותחית באנגלית וגם מעריצה מס' 1 של תיקים) 6)בוודאי כולם שמתם לב לתסרוקותיה הרבות של סקאלי במהלך העונות אז החלטתי לעשות לה פינה מיוחדת.. יודעים מה? תראו בעצמכם:

1Shir

New member
תגובות

1) נו, אני כבר שנים טוענת שהמעשן חולה לגמרי ולא מאמינים לי פה
וקוראים לו "מאלדר" כי באופן רשמי מאלדר הוא האבא שלו. אני אפילו מניחה שהוא לא ידע שהוא לא אבא שלו. מה לעשות שהוא לא אבא ביולוגי שלו. אבל הוא כן האבא שגידל אותו. 2) סקינר מצא את הקלטת וסיכם עם מאלדר וסקאלי שהוא ישמור אותה אצלו. קרייצ'ק לקח אותה ממנו בכח בשביל המעשן, אבל אחרי שהמעשן ניסה להרוג אותו, קרייצ'ק השאיר אותה אצלו. מתישהו בעונה 3 קרייצ'ק נתפס ואני מניחה שאז הפקיעו מידיו את הקלטת... 3) הוא שאל אותה אם היא רזתה לא לשם השאלה, אלא כדי לפתוח איתה את הנושא של הקניבליזם שהתקשר למקרה שהם חקרו אז (הביג בלו). אז הוא לא טמבל! 4) ברור, פתחתי הודעה מיוחדת על זה, אין מצב לפספס. 5) מה ז"א דרכים להתכונן? לכי תקראי אתרי אינטרנט באנגלית של תיקים באפלה, איזה עוד דרכים יש?!

E V Tooms

New member
צודקת!

לי יש אנגלית די סבירה, והיא מגיעה בעיקר מאתרי אינטרנט שונים - בין השאר של "תיקים". קריאת אתרים של "תיקים" לא רק תהיה מרתקת יותר מכל דרך אחרת ללמוד, אלא גם תלמד אותך מונחים רפואיים שונים שאף המורים לא יכירו. אני כמעט בטוח.

Gilliana

New member
זה נכון לגמרי

המעשן הוא אבא של מאלדר - דה פקטו. מכיוון שראית רק את העונה השלישית - יש לך עוד דרך ארוכה כדי להגיע לחלק הזה בסדרה. למרות שרמזים די ברורים מפוזרים לאורך כל הדרך, ה-"הכרזה" על כך מגיעה רק בעונה השישית. ואם תספרי לנו מה בדיוק המבדק הזה, אולי נוכל להציע לך הצעות.

למעלה