we know who A is! but we don't know who A is
מבולבלים? גם אנחנו!
אז מה היה לנו בפרק:
*A חוטף את השקרניות וכולא אותם בבית בובות.
*מונה חיה והייתה כלואה שם כל הזמן הזה.
*טובי משתף את פיטר/ורוניקה בסוד העניינים על החטיפה, מה שגורם להם לפנות לאליסון לתשובות.
*טובי/קיילב/עזרא משתפים פעולה בפעם הראשונה.
*מונה משחקת אותה "אליסון" ומספרת לשקרניות על המקום, איך A מעניש (הצופרים, מניעת מזון ושתייה, השמעות של האהובים בלופ בוכים... קצת מזכיר את משחקי הרעב עם העורבנים החקיינים
).
*אליסון מספרת לפיטר וורוניקה על A
הגיע הזמן באמת!
*טאנר חייבת התנצלות לכולם כי היא פשוט חושבת עקום.
*אנדרו מאזין לשיחה של ורוניקה עם מליסה וכנראה גם למה שמתרחש בדירה של טובי... אם הוא רלוונטי למסתורין אני ארביץ למישהו אני נשבעת! מן הסתם הוא משת"פ של A וכנראה גם קשור למקום המאורה עם המצלמות "campbell's farm" אותו שם המשפחה של אנדרו, מה שמעצבן זה שמכל שחקני המשנה היותר מעניינים בחרו בו (טוב על טעם וריח אין להתווכח אבל מי זכר בכלל את אנדרו עד 5B?!?
).
*ספנסר גילתה שלA יש שם! וצ'רלס רוצה שהשקרניות פלוס מונה יכינו נשף בסגנון אותו נושא שהיה למליסה ואיאן... אי שם בשנת 2005 מה שאומר A בגיל נבחרת הNAT שלנו (סוף סוף קשר!)
*קיילב מגלה את מיקום הוואן שלקח את השקרניות (חוות קמפבל) בעזרת ציוד המיחשוב של משטרת רוזווד. אלה שאנחנו מגלים שיש שם רק מאורת A חדשה מאובזרת מצלמות של בבית הבובות ומיקום השקרניות הוא לא נודע!
*התוכנית של ספנסר לגרום לפולס של EMP כדי לשתק את החשמל על מנת שהשקרניות יברחו מצליח לשנייה וחצי
*אנחנו רואים סרטון בו מככבים כנראה: גב' דילורנטיס, תינוקת כנראה אליסון וזוג בנים יש שיאמרו תאומים ויניחו שמדובר בג'יסון וצ'ארלס.
וכרגיל ספנסר מגלה את הסרטון ונפגשת לראשונה פנים מול מסכה עם צ'רלס
טוב אז ככה המוח שלי ניסה להבין את השטויות שנתנו לנו
http://safe-place-to-land.tumblr.com/post/114601402493/who-the-fuck-is-charles
סורי חבר'ה אבל אין לי כוח לתרגם וכן זה הטמבלר שלי שמוקדש לשקרניות אם מישהו רוצה לעקוב
כאן תיאוריה ממש מוצלחת ששלחו לי
http://pretty-little-liars-hints.tumblr.com/post/114603351993/theory-charles
אבל אני שונאת אותה רק כי אנדרו משחק בה תפקיד מרכזי וסורי אבל אם הוא יתגלה כביג A בחור שעד 5B היה דמות מיותרת אני אתעצבן... יש דמויות משנה שהיו יותר משמעותיים בעיני וקשורים למיסתורין מלכתחילה! כמו לוקאס/רן/מליסה/סיסי/ג'ינה/הולברוק/פייג' וכיו"ב...אנדרו הוא אף אחד ושום דבר! קיצר תקראו תיאוריה מעניינת
אז מי עוד מאוכזב מעונה 5B? ומהתגלות הA?