5x14

alonback

New member
5x14 ../images/Emo58.gif

וואחד פרק!!!!!! כנראה הפרק האהוב עליי בעונה הזאת רק הערה אחת, מה נסגר עם כל הבכי??? בוכים בסדרה הזאת יותר מאשר באנטומיה של גריי!!! זה כנראה היה הפרק הכי גרפי אי פעם בסדרה וזה כמובן מבורך. זה לא היה פילר שזה תמיד טוב וראינו קצת מסאם שכולנו (או לפחות אני) אהבנו מעונה שעברה. אם היו חוסכים לנו את קטע הבכיינות של דין (אוו אין לי נשמה ואני צריך עזרה, בוו אוו) אז היה הרבה יותר טוב אבל זה לא הפריע יותר מידי. אהבתי את קאס בפרק הזה (וכמו שכבר אמרתי את סאם) ובכללי היה פרק מצויין.

yt2104

New member
כרגע סיימתי לראות את הפרק ואני בהחלט מסכימה !

frhx

New member
חייבים בכיינות...

אם הם לא ישברו נפשית הם לא יגידו "כן" והרי זה ברור לכולם שהם יגידו...

gali109

New member
אחלה פרק אהבתי מאוד!

גמני חושבת שחייבים בכיינות כדי שישברו נפשית וזה יוביל אותם לומר כן אבל יותר מידי בכיינות יש כבר!

שנינוש 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

הפרק אכן היה נהדר (לא יאמן שהם שוב יוצאים לפגרה ארוכה מהחיים)! אם אני לא טועה הוא לא בדיוק אמר שלדין אין נשמה, הוא אמר שדין מת מבפנים, הוא גם די הסביר את עצמו- דין לא באמת חי יותר בשביל עצמו, הוא לא חי בציפייה למשהו או למישהו אלא רק מתוך הכרח ובגלל זה אפשר להגיד שהוא לא חי מבפנים. זה מה שאני הבנתי בכל מקרה. היו חייבים להוסיף תגובה של דין למה שה'פרש' (אפשר פשוט לקרוא לו רעב?) אמר. למרות שהייתי מצפה שלא יסיימו את הפרק ככה ויתנו לדין להגיב רק בפרק הבא או אפילו בפרקים יותר מאוחרים. בכל מקרה, זה דין, בכיתי ביחד איתו
נ.ב: חפרתי קצת עקב ההיעדרות שלי מהפורום
- לא ראיתי את הפרקים האחרונים ואני יודעת שלא הייתי עומדת בפיתוי לעשות לעצמי ספוילרים. אז אחרי המרתון שעשיתי היום היה לי חשק לכתוב P:

../images/Emo216.gifפרק חזק../images/Emo58.gif

מאוד אהבתי את הרעיון של הפרק..היה מעט מטריד
ככל שהזמן עובר מתחזקת בי המחשבה שאולי סאם הוא זה שיגיד "כן" ראשון..הוא תמיד נשבר(וגם אם זה לא לגמרי באשמתו..) ודין(עם כל ההתבכיינות!!) נשאר יותר חזק. השחקן ששיחק עם הפרש היה מעולה ומאוד מפחיד..
כשהוא אמר לדין שהוא מת מבפנים גרם לי לחשוב..איך זה שהוא "כלי"!?..איך מלאך רב עוצמה כמו מייקל זקוק לו מכל האנשים בעולם? ..אבל 2 האחים כבר דיי מחוקים נפשית..ככה שאני לא יודעת לאן הסדרה תזרום. בכל אופן..פרק מעולה..אהבתי מאוד את הרעיון(למרות שבתחלה הזוג שאכל את עצמו ממש אבל ממש הגעיל אותי..).. וקאסטיאל הרג אותי מצחוק

Maayang4

New member
../images/Emo58.gifפרק טוב

היה פרקק ממש טוב אבל לא אהבתי את הרעיון של הפרק.. זה דיי הגעיל אותי.. וזה לא היה לי חשק לאכול בכלל..חחח בסוף הפרקק וואיי דיןןן שהואא בוכה זה כול כך סקסייי ועוד פעם הסיפור של סאם עם ההתמכרות שלו לדם שדים..זה מעצבן אותי..מה ועשכשיו דין יעבוד לבד לזמן מה? איזה עצבים

משי22

New member
../images/Emo58.gif

חתיכת פרק לחג האהבה... אני חושבת שמעולם לא נגעלתי בעל טבעי כמו בפרק הזה. אבל זה לא סותר את העובדה שזה היה פרק חזק מאוד, מטריד מאוד, ומצוין. אהבתי מאוד את ההצגה שלהם של רעב. בניגוד לשאר הרעיונות שדי חוזרים על עצמם בספרות אפוקליפטית, אף פעם לא נתקלתי בצורה כזאת של הפרש "רעב". אז לפחות עד כמה שידוע לי, זה היה מקורי ומעניין. אהבתי את סאם ודין, כמו תמיד... כל הכבוד לסאם שעמד בפיתוי יחסית יפה מאוד. כואב לי נורא על דין, למרות שכמו שכבר הזכירו לפני, כבר הרבה זמן שכולם מנסים לשבור אותו. כנראה שהם בדרך להצליח. אני אוהבת אותו מאוד, יותר מכפי שזה הגיוני בשביל דמות דמיונית. אני שמחה שהייתה התקדמות בעלילה. אני הרבה יותר אוהבת את הפרקים האלה. מצחיק, אבל כן, כשסאם הרים את היד שלו לשאוב נשמות של שדים, זה עשה דה ז'וו נחמד כזה... סוג של התגעגעתי. עוד שישה שבועות עד הפרק הבא...

משי22

New member
פרטי הפרק ../images/Emo58.gif

שם הפרק: MY BLOODY VALENTINE עונה 5, פרק 14 יוצרי הפרק: Mike Rohl Ben Edlund שחקנים אורחים: James Otis Lex Medlin תקציר:
Sam and Dean go after Cupid (Lex Medlin), who Castiel says has gone rogue and is making people kill each other on Valentine’s Day -- ravenously! But Cupid claims it's not him, which leads the Winchesters and their guardian angel to another horseman Famine (James Otis) is in town​
פרומו לפרק: http://www.youtube.com/watch?v=aPINSIlHHE0&feature=related טריוויה: שם הפרק הוא כשמו של סרט שיצא בשנת 2009, בו שיחק ג'נסן אקלס. בלי ציטוטים, הפרק היה מדכא מידי...

E u r o s t a r

New member
../images/Emo58.gifפרק טובבב ביותררר

כל הזמן היו תפניות בקטע של מי עומד מאחורי האירועים עד שהבינו שמה שגורם לזה זה בעצם הרעב של אנשים למשהו קסטיאל התחיל לזלול המבוגרגים כמה משעשע
וכל הקטע שאיך סם נשבר היה צפוי אבל עדיין מעניין ומותח פרק בין הטובים ביותר העונה

למעלה