Wild Horse זוועה ../images/Emo10.gif
טוב, צריך להודות על האמת שאחד הרכבתי ומסגרתי של החברה הזאת...
אבל לפני כמה ימים ראיתי בחנות פאזל של ונציה ב-32 ש"ח, 1000 חלקים. ידעתי מהפאזל הקודם של החברה הזו שהם לא מי יודע מה אבל בכל זאת לא כל כך גרוע. ויש להודות, 32 ש"ח זה זול מאוד ל-1000 חלקים. אז קניתי. ובכן, מתברר שיש סיבה לכל מסיבה. צרורות שלמים של חלקים מחוברים שאפילו לא חצי חתוכים בינהם!! פשוט הקרטון מאחורה הוא אחיד! הייתי צריך לקרוע אותם לבד ולהפריד, דבר שהרס חלק מהחלקים. נוסף על כך החלקים דקים מאוד מאוד (מאוד), דבר שגם כן פוגם בהנאת ההרכבה. מה גם שהתמונה נראתה לי די ממחושבת, וכעת כשבאתי לחפש באינטרנט את התמונה המדוברת נתקלתי באותה תמונה בדיוק (רק יותר בהירה) ומסתבר שהפאזל שייך לחברה אחרת
חוץ מזה שיש פאזל אחר של Ravensburger שדומה דמיון מטריד לתמונה המדוברת. בקיצור... אומנם 32 ש"ח זה ביזבוז מיותר אבל אפשר לעמוד בזה. ואני את הלקח למדתי: רק חברות מוכרות וידועות באיכותן (גם אם זה קצת יקר). ולעולם כבר לא Wild Horse למרות שהם זולים. (ויש סיבה טובה למה) אגב, את האריזות המדוברות של הפאזלים של Wild Horse ראיתי ב"הפנינג" בתחנה המרכזית בירושלים במחירים אטרקטיביים של 150 ש"ח לאוסף של 5 פאזלים, ו-120 ש"ח לאוסף של 3. אכן אטרקטיבי. לפעמים יש מזל ונופלים על פאזל זול ובסה"כ סביר, ולפעמים נופלים על הפנים