5X1

varty

New member
5X1../images/Emo58.gif

אהלן, סוף כל סוף התחלתי לראות עונה חמישית אחרי איזה חצי שנה שלא ראיתי אף פרק. אז לפני שבוע וקצת ראיתי שוב את הפרק האחרון לעונה רביעית כדי להיות בעניניים. אז ככה - יצירת הפתיחה בהתחלה כל כך התרגשתי לשמוע את המנגינה. וואו. הם קצת שינו אותה לא? מסכן ג'ורג'
חוטף שוקים חשמליים. נורא!!! הפרק קצת נמרח אבל הדיאלוג שהכי אהבתי זה HI, you look great Thanx, i fell like shit ענק. הרג אותי הדיאלוג הקצר הזה בין דיויד לברנדה
הארוחה המשפחתית עם כל האחרים היתה נוראית.
נראה לי שכולם רצו לעוף משם. ואיך התרגשתי מהחתונה של נייט וברנדה. סוף כל סוף!!! מגיע להם כל כך (חוץ מהשברון שברנדה מההפלה) אבל בחתונות כמו בחתונות המשפחה מנסה להסתיר את כל החרא, לפחות ביום של החתונה. חבל שכולם הוציעו את כל הכעסים שלהם והתסכולים ביום החתונה של נייט וברנדה. גם ככה קשה לברנדה... השיחה בין ברנדה לליסה . אלוהים!!! אישה שיחה קשה. מסכנה ברנדה
מצד שני נייט כזה מממי, הוא ממש אוהב את ברנדה
פרק קשה. רינת, מקווה שזה בסדר שאני פותחת שרשור חדש

רינת4

New member
זה בסדר גמור ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif501

כן, שינו טיפה את מוזיקת הפתיחה: הוסיפו לקראת הסוף את העורב, כשנלוות אליו עוד כמה שניות של מוזיקה. אני מאוד שמחתי לגלות שקלייר ובילי הם יחד. חיכיתי לזה מאז עונה 2 אני חושבת. כנ"ל לגבי ניית וברנדה, למרות שהיה בחתונה טעם מר-מתוק בגלל ההפלה והכל, אבל נראה כאילו השניים יכולים להתמודד יחד מול הכל. ליסה - הייתה מעצבנת כרגיל. מה חדש? מה שכן הפתיע אותי זה קלייר ורות. היה לי נורא עצוב לראות את הסיטואציה הזו ביניהן, כי אני דווקא זכרתי שהכל ביניהן היה דווקא טוב. הסטירה הזו הייתה כאילו אני בעצמי קיבלתי איזו סטירת לחי. באמת. אוףףף...אני כל כך מקנאה בך שנשארה לך עונה שלמה לראות. גם אני רוצה

varty

New member
../images/Emo58.gif 501

כן, זהו. הרגשתי שהפתיחה טיפה שונה אבל עדיין מדהימה. מי ייצר את המנגינה הזאת? לגבי קלייר ובילי. כמה שבילי חמוד ויציב עכשיו הפנטזיה שהיתה לקלייר על בילי מובנת. כל מי שנמצא עם בילי גורם לי למצב של קריפי. הוא פסיכוטי ואם הוא לא ייקח כדורים או השד יודע מה לכו תדעו מה יקרה. זה די מפחיד. אפשר היה לראות בחתונה שבילי קצת מרוחק ומסתכל על ברנדה במבט פסיכוטי
אם אני הייתי קלייר הייתי נזהרת, מאוד נזהרת! איזה פחד! ליסה לטעמי הפעם היתה מעצבנת אבל בטוב טעם
הכוונה שסוף כל סוף ראינו מה באמת ליסה היתה צריכה לחשוב ולהגיד לברנדה בפנים. למרות שבעצם מה שראינו זה הפחדים של ברנדה ולא ליסה עצמה. אבל אהבתי שליסה היתה ביצ'ית. ברנדה היתה צריכה את זה לעצמה, היא היתה צריכה ניעור ומזל שניית היה שם בשבילה. קלייר ורות
הסטירה הזאת זעיזעה אותי לאללה. קלייר הוציאה את כל התסכול של בעלה הפסיכוטי והריחוק של קלייר. קלייר באמת הגזימה ולא היתה רגישה מספיק מול רות אבל התגובה של רות היתה לא צפויה. בדרך כלל רות שקטנה ומפנימה דברים פנימה. הפעם היא הוציאה את זעמה מול קלייר ואחר כך מול ניית, אמנם בשיחה אבל זה גם משהו. אנריקו, רואים כמה הוא אוהב את אשתו. אבל אשתו דחפה אותו לחפש מישהי אחרת. אשתו גם מאוד אוהבת אותו חבל שהיא דחפה אותו לחפש מישהי אחרת. הם נועדו לפרידה סופית , זה בטוח... חבל, יש שם אהבה ממש יפה. טוב, פרק שני בדרך. אני אראה אותו מתישהו השבוע. איזה פרק הם נמצאים עכשיו , עשירי לא? ויש רק 13 פרקים וזה העונה האחרונה...

ronre

New member
לריקו לא קוראים אנריקו !!!!!!!

קוראים לו פדריקו !!!!!

varty

New member
אהלן אהלן... :)

ראיתי את הקליפ האחרון עם ווהן. OMG!!! אני אראה מתישהו את כל העונה הרביעית. אולי...אמממ...אולי.

../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

עיצה שלי: לא כדאי לך.
ההתחלה של העונה הרביעית היא גולם קטן ומכוער.. ובהמשך שלה היא הופכת לעש לילה מכוער יותר.
אני ממליץ לך רק על פרקים 4x20-4x21. הם טובים מאוד! ההרגשה של אליאס חוזרת לסדרה. (בניגוד ל-4x22 המזעזע הזה, טפו טפו, חמסה חמסה, מלח מים מלח מים).

varty

New member
סבבה. זה מה שאני אעשה

שיצא הפרק הראשון של עונה רביעית, ראיתי חצי!!! ומאז נגמר הרומן עם הסדרה הזאת. את ווהן היתי לוקחת לעצמי אם הייתי יכולה...

חחח. הוא עזב את הסדרה.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

אני דורש ממך לראות את פרקים 4x20-4x21. באמת, זה לא שקורה בהם איזה טוויסט עדד כדי כך מפתיע.. אלא שההרגשה הזאת של אליאס חוזרת. את מכירה את זה? שאת רואה, ואת מרגישה שזה אליאס. בכל הדרה. אני בעוד שלושה ימים אחזור אלייך, ודיר בלאק אם תגידי שעוד לא ראית!

varty

New member
חחחחחחחחח

אני רק עוד שלושה ימים יוכל להתתחיל ל******* למחשב. שני הפרקים האלה אני אראה. תמיד סמכתי על הדיעות שלך , אולי כי הם תמיד דמות לשלי
ומי עזב את הסידרה??? ווהן. מה פתאום!

חח, כן.. הוא משחק בפרק 5x01../images/Emo168.gif

ופיניטו!
מוהאהאהאהא. אה, ובנוסף לזה- גם אם תהייה עונה 6 (פחחחח), ג'ניפר לא תשחק בה. תחליף אותה רייצ'ל ניקולס.

varty

New member
ברצינות אתה מדבר? ../images/Emo2.gif

מייקל ורטן לא יהייה בעונה חמישית???? זה בטח בגלל ג'נפר המגעילה הזאת. בטח הוא לא יכול לראות אותה ואת בן אפלק ביחד. מסכן
ולמה מחלפים את ג'נפר בעונה שישית, אם תהייה??? ומי זאת רייצל ניקולס

"מי זאת רייצ'ל ניקולס"..בדיוק!!../images/Emo6.gif

+
וג'ניפר תכלס עושה דאווין. נהייתה סלב ועוזבת את הסדרה שפירסמה אותה.
(שלא לדבר שהמשחק של מרגול עדיף על המשחק שלה בעונה 4. ג'יסס. למרות שבפרק 4x21 יש שיפור עצום
). די, תחזרי לפורום זוב"י. חזרי הבייתה.
אפילו נכין לך מרק עוף כמו בפרסומת של אוסם!

SoldieRonit

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

מה עשיתי לעצמי
זו פעם ראשונה שאני קוראת ספוילר -ועכשיו מרגישה שהרסתי לעצמי (ואני קוראת ספוילרים סידרתית ) ברנדה ונייט
הפלה
ליסה חיה
תשלימו לי את החסר - אם כבר התחלתי בהרס עצמי

רינת4

New member
את באמת רוצה לדעת..? ../images/Emo58.gif501

אני רק אגיד לך בקשר לליסה, אם תרצי לדעת עוד אז תגידי. את בטוחה שאת רוצה לקרוא? אני אתן לך כמה רווחים כדי להתחרט. בטוחה ב 100 אחוז??? ליסה לא חיה. היא מתה בכל רמ"ח אבריה. ברנדה פשוט דמיינה שהיא מדברת אליה, זה הכל|סגש|

SoldieRonit

New member
../images/Emo58.gif פוי ,מנגבת זיעה ../images/Emo178.gif

זה כזה הפוך על הפוך - אז בסוף לא הרסתי לי לגמרי
ומה עם ההפלה

למעלה