5X1../images/Emo58.gif
אהלן, סוף כל סוף התחלתי לראות עונה חמישית אחרי איזה חצי שנה שלא ראיתי אף פרק. אז לפני שבוע וקצת ראיתי שוב את הפרק האחרון לעונה רביעית כדי להיות בעניניים. אז ככה - יצירת הפתיחה בהתחלה כל כך התרגשתי לשמוע את המנגינה. וואו. הם קצת שינו אותה לא? מסכן ג'ורג'
חוטף שוקים חשמליים. נורא!!! הפרק קצת נמרח אבל הדיאלוג שהכי אהבתי זה HI, you look great Thanx, i fell like shit ענק. הרג אותי הדיאלוג הקצר הזה בין דיויד לברנדה
הארוחה המשפחתית עם כל האחרים היתה נוראית.
נראה לי שכולם רצו לעוף משם. ואיך התרגשתי מהחתונה של נייט וברנדה. סוף כל סוף!!! מגיע להם כל כך (חוץ מהשברון שברנדה מההפלה) אבל בחתונות כמו בחתונות המשפחה מנסה להסתיר את כל החרא, לפחות ביום של החתונה. חבל שכולם הוציעו את כל הכעסים שלהם והתסכולים ביום החתונה של נייט וברנדה. גם ככה קשה לברנדה... השיחה בין ברנדה לליסה . אלוהים!!! אישה שיחה קשה. מסכנה ברנדה
מצד שני נייט כזה מממי, הוא ממש אוהב את ברנדה
פרק קשה. רינת, מקווה שזה בסדר שאני פותחת שרשור חדש
אהלן, סוף כל סוף התחלתי לראות עונה חמישית אחרי איזה חצי שנה שלא ראיתי אף פרק. אז לפני שבוע וקצת ראיתי שוב את הפרק האחרון לעונה רביעית כדי להיות בעניניים. אז ככה - יצירת הפתיחה בהתחלה כל כך התרגשתי לשמוע את המנגינה. וואו. הם קצת שינו אותה לא? מסכן ג'ורג'