..............

..............

סבון נוזלי/סבון מוצק? מקלחת/אמבטיה? פריקים/ערסים? דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? שיער/קרחת? מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מזגן/מאוורר? עקב/שטוח? חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? צללית/בלי צללית? עדשות/משקפיים? רדיו/דיסק? מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? ברביות/מכוניות? בקבוק/פחית? לרוץ/ללכת? להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? וידאו/די וי די? אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? מלאכיות/פיות? שמיכה דקה/עבה? כרית/בלי כרית? אורביט/בזוקה? נייר טואלט עם כלבים/פרחים? שעון דיגיטל/שעון רגיל? טבעות/שרשראות/צמידים? מספריים/משייף? גופייה/טי שירט? מחשב נייד/קבוע? סדרות/סרטים? קולנוע/הזמנה מהבית? ספר/דיסקמן? קוקטייל/שוט? בדיחות קרש/שחורות? פריסינג/קעקוע? מוזיקה מזרחית/שחורה? דלת פתוחה/סגורה? לישון עם אור/בלי אור?

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק? לא משנה מקלחת/אמבטיה? מקלחת פריקים/ערסים?גם וגם
.מוזרה,הא? דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? גולה מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? גבות שיער/קרחת? שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטה וחצי מזגן/מאוורר? לא משנה עקב/שטוח? פלטפורמה חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? לא זה ולא זה צללית/בלי צללית? בלי עדשות/משקפיים? עדשות רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? פדיקור ברביות/מכוניות? מכוניות
בקבוק/פחית?פחית לרוץ/ללכת?ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה?שעווה-שאין כוח עם סכין. שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו לבד וקונדישינר לבד. וידאו/די וי די? DVD אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? 2 כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? אחד מלאכיות/פיות? גם וגם
שמיכה דקה/עבה?חורף-עבה קיץ-דקה כרית/בלי כרית? כרית אורביט/בזוקה? אורביט נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים.. חחחחח מזה?! שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטלי טבעות/שרשראות/צמידים? שרשרת,תלוי איזה. מספריים/משייף?
גופייה/טי שירט?לאדעת מחשב נייד/קבוע?לא משנה.עדיף נייד,לא? סדרות/סרטים? לאדעת קולנוע/הזמנה מהבית? בית ספר/דיסקמן? לא זה ולא זה קוקטייל/שוט? קוקטייל בדיחות קרש/שחורות? קרש פריסינג/קעקוע? פירסינג
מוזיקה מזרחית/שחורה? מזרחית דלת פתוחה/סגורה? לא משנה לי.. לישון עם אור/בלי אור? לא משנה לי..

עונה לעצמי

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי מקלחת/אמבטיה? אמבטיה פריקים/ערסים?ערסיפ דאודורנט ספריי/ספריי/גולה?ספריי מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות?גבות שיער/קרחת?שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית?וחצי מזגן/מאוורר?וואלה לאדעת עקב/שטוח?שטוח חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה?מיני צללית/בלי צללית?בלי עדשות/משקפיים?עדשות רדיו/דיסק?דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור?מניקור ברביות/מכוניות?מכוניווותתת בקבוק/פחית?פחית לרוץ/ללכת?ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה?סכין שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו?גם וגם וידאו/די וי די?לאדעת להשתמש בדיוידי חחחחחחח אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד?מתפצלות כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2?2 אבל אחד שכחתי סיסמא אז לא נכנסת מלאכיות/פיות?מה ההבדל שמיכה דקה/עבה?בחורף עבה בקיץ דקה כרית/בלי כרית?עם אורביט/בזוקה?בזוקה נייר טואלט עם כלבים/פרחים?וואלה יש גם עם פרחיםם?? חחחחחחח שעון דיגיטל/שעון רגיל?רגיל טבעות/שרשראות/צמידים?שרשרת מספריים/משייף?משייף גופייה/טי שירט?גופייה מחשב נייד/קבוע?קבוע סדרות/סרטים?לאדעת קולנוע/הזמנה מהבית?מהבית ספר/דיסקמן?וואלה לאדעת! קוקטייל/שוט?שוטטטטט בדיחות קרש/שחורות?שחורות פריסינג/קעקוע?פירסינג מוזיקה מזרחית/שחורה?שאלה קשהה... מזרחית נראה לי דלת פתוחה/סגורה?סגורה לישון עם אור/בלי אור?עם אור

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי מקלחת/אמבטיה? מקלחת פריקים/ערסים? לא זה ולא זה :} דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? ספריי מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? גבות שיער/קרחת? שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטה וחצי מזגן/מאוורר? מזגן עקב/שטוח? יומיום שטוח, יציאה=עקב
חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? עד הברך צללית/בלי צללית? תלוי לאן :} עדשות/משקפיים? עדשות רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? לוידעת ברביות/מכוניות? ברביות
בקבוק/פחית? בקבוק לרוץ/ללכת? ללכת.. להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? סכין\שעווה :} שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו+קונדישינר וידאו/די וי די? דיוידי אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? אוזניות ליחיד כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? 1 מלאכיות/פיות? מלאכיות שמיכה דקה/עבה? עבה כרית/בלי כרית? כרית אורביט/בזוקה? אורביט נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים ח שעון דיגיטל/שעון רגיל? שעון רגיל טבעות/שרשראות/צמידים? הכל :} מספריים/משייף? גם וגם גופייה/טי שירט? טי שרט מחשב נייד/קבוע? נייד סדרות/סרטים? סדרות קולנוע/הזמנה מהבית? קולנוע ספר/דיסקמן? דיסקמן קוקטייל/שוט? קוקטייל בדיחות קרש/שחורות? שחורות :X פריסינג/קעקוע? פירסינג בטבור
וקעקוע ברגל :} מוזיקה מזרחית/שחורה? אמ גם וגם דלת פתוחה/סגורה? סגורה לישון עם אור/בלי אור? בלי

גמני..

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי מקלחת/אמבטיה? מקלחת לרוב, אין לי זמן לאמבטיה פריקים/ערסים? פריקים דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? סטיק מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? לא זה ולא זה שיער/קרחת? שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? וחצי מזגן/מאוורר? שניהם, תלוי במזג האוויר עקב/שטוח? שטוח חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מיני-ברכיים צללית/בלי צללית? בלי עדשות/משקפיים? הלוואי משקפיים רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? מכ'פת לי.. ברביות/מכוניות? מכוניות בקבוק/פחית? בקבוק לרוץ/ללכת? ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? שעווה שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו+קונדישנר, אבל בנפרד כן? וידאו/די וי די? דיוידי אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? מתפצלות, ככה אפשר ששני אנשים יקשיבו כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? 1, כמה כבר צריך? מלאכיות/פיות? ווי, לא זה ולא זה שמיכה דקה/עבה? תלוי בעונה כרית/בלי כרית? עם אורביט/בזוקה? אורביט נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים, הוא רך.. שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטלי טבעות/שרשראות/צמידים? גם וגם וגם מספריים/משייף? הא?
גופייה/טי שירט? גם גם מחשב נייד/קבוע? קבוע סדרות/סרטים? גם וגם קולנוע/הזמנה מהבית? קולנוע ספר/דיסקמן? גם וגם קוקטייל/שוט? גם וגם בדיחות קרש/שחורות? שחורות, לפחות הן מצחיקות איכשהו.. פריסינג/קעקוע? קעקוע מוזיקה מזרחית/שחורה? אוי אוי אוי.. לא זה ולא זה!! דלת פתוחה/סגורה? סגורה לישון עם אור/בלי אור? בלי

../images/Emo80.gif עונה

סבון נוזלי/סבון מוצק?מוצק מקלחת/אמבטיה?מקלחת פריקים/ערסים?פריקים דאודורנט ספריי/ספריי/גולה?גולה מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות?גבות שיער/קרחת?שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית?זוגית מזגן/מאוורר?מזגן עקב/שטוח?עקב חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה?מיני אבל לא יותר מדי.. צללית/בלי צללית?צללית עדשות/משקפיים?משקפיים רדיו/דיסק?דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור?מניקור ברביות/מכוניות?מכוניות בקבוק/פחית?פחית לרוץ/ללכת?ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה?מכונה שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו?שמפו+קונדישינר וידאו/די וי די?די וי די אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד?מתפצלות ל-2 כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2?1 מלאכיות/פיות?פיות שמיכה דקה/עבה?עבה כרית/בלי כרית?כרית אורביט/בזוקה?אורביט נייר טואלט עם כלבים/פרחים?פרחים שעון דיגיטל/שעון רגיל?רגיל טבעות/שרשראות/צמידים?שרשראות מספריים/משייף?מספריים גופייה/טי שירט?גופייה מחשב נייד/קבוע?נייד סדרות/סרטים?סדרות קולנוע/הזמנה מהבית?קולנוע ספר/דיסקמן?ספר קוקטייל/שוט?קוקטייל בדיחות קרש/שחורות?קרש פריסינג/קעקוע?קעקוע מוזיקה מזרחית/שחורה?מזרחית דלת פתוחה/סגורה?סגורה לישון עם אור/בלי אור?אם אור קטן

CrazyAngel1

New member
../images/Emo27.gifעונהה../images/Emo37.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק
סבון נוזלי מקלחת/אמבטיה
מקלחת פריקים/ערסים
לא זה ולא זה
דאודורנט ספריי/ספריי/גולה
ספריי מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות
שניהם דחופים ביותר
שיער/קרחת
שיער
, ברורר מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית
כרגע אני מעדיפה מיטה וחצי מזגן/מאוורר
מזגן
עקב/שטוח
נממ כרגע שטוח
חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה
מיני צללית/בלי צללית
צללית עדשות/משקפיים
עדשות רדיו/דיסק
דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור
מניקור ברביות/מכוניות
לא זה ולא זה
אבל אם כבר-ברביות בקבוק/פחית
נממ לא יודעת
נראה לי שפחית לרוץ/ללכת
ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה
מכונה ואם כבר-מכשיר שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו
שמפו+קונדישינר וידאו/די וי די
די וי די אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד
אוזניות שמתפצלות לשניים כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2
2 מלאכיות/פיות
פיות שמיכה דקה/עבה
עבה
כרית/בלי כרית
כרית אורביט/בזוקה
אורביט נייר טואלט עם כלבים/פרחים
כלביםםם
שעון דיגיטל/שעון רגיל
דיגיטלי טבעות/שרשראות/צמידים
כולם
מספריים/משייף
שניהם, אני גוזרת עם מספריים ומשייפת אח"כ בשביל שיהייה אסטתי
גופייה/טי שירט
טי-שירט מחשב נייד/קבוע
נייד סדרות/סרטים
סרטים קולנוע/הזמנה מהבית
קולנוע ספר/דיסקמן
דיסקמןןן קוקטייל/שוט
וואט
בדיחות קרש/שחורות
פריסינג/קעקוע
שניהם
מוזיקה מזרחית/שחורה
לא זה ולא זה
דלת פתוחה/סגורה
פתוחה לישון עם אור/בלי אור
בלי

עונה

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי מקלחת/אמבטיה? שניהם פריקים/ערסים? אפחד מהם דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? גולה מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? שפם שיער/קרחת? שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטה וחצי מזגן/מאוורר? מזגן עקב/שטוח? שטוח חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מיני ועד הברכיים צללית/בלי צללית? בלי איפור עדשות/משקפיים? לא זה ולא זה רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? מניקור ברביות/מכוניות? ברביות בקבוק/פחית? בקבוק לרוץ/ללכת? לא משנה להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? סכין שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו ומרכך וידאו/די וי די? שניהם אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? מתפצלות כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? 1 מלאכיות/פיות? שתיהן שמיכה דקה/עבה? שתיהן כרית/בלי כרית? בלי אורביט/בזוקה? אורביט נייר טואלט עם כלבים/פרחים? לא משנה לי שעון דיגיטל/שעון רגיל? שניהם טבעות/שרשראות/צמידים? הכול מספריים/משייף? מספריים גופייה/טי שירט? גופייה מחשב נייד/קבוע? קבוע סדרות/סרטים? סדרות קולנוע/הזמנה מהבית? קולנוע ספר/דיסקמן? ספר קוקטייל/שוט? ----- בדיחות קרש/שחורות? קרש פריסינג/קעקוע? איכסההההההההההההההההההה מוזיקה מזרחית/שחורה? פופ דלת פתוחה/סגורה? פתוחה לישון עם אור/בלי אור? בלי

.

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי. מקלחת/אמבטיה? מקלחת. פריקים/ערסים? פחח מה? דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? סטיק. מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? שיער/קרחת? שיער. מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטת יחיד. מזגן/מאוורר? מזגן. עקב/שטוח? שטוח. חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מכנסיים. צללית/בלי צללית? בלי. עדשות/משקפיים? אפאחד. רדיו/דיסק? דיסק. מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? אין לי מושג מה ההבדל בניהם... ברביות/מכוניות? מכוניות! בקבוק/פחית? בקבוק. לרוץ/ללכת? תלוי. להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? מכונה. שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו+קונדישינר. וידאו/די וי די? DVD. אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? תלוי. כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? יותר... מלאכיות/פיות? פיות. שמיכה דקה/עבה? עבה. כרית/בלי כרית? 1 קשה. אורביט/בזוקה? אורביט. נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים. שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטלי. טבעות/שרשראות/צמידים? צמידים+שרשרת. מספריים/משייף? מספריים. גופייה/טי שירט? טי שירט. מחשב נייד/קבוע? קבוע. סדרות/סרטים? סדרות. קולנוע/הזמנה מהבית? קולנוע. ספר/דיסקמן? שניהם. קוקטייל/שוט? שוט. בדיחות קרש/שחורות? שחורות. פריסינג/קעקוע? קעקוע. מוזיקה מזרחית/שחורה? שחורה יענו גם בלוז? אז כן... דלת פתוחה/סגורה? פתוחה. לישון עם אור/בלי אור? בלי.

Thade

New member
שלי ../images/Emo6.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי. מקלחת/אמבטיה? מקלחת. פריקים/ערסים? פריקים,אבל אמיתיים-לא וונאבי'ז. דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? ספריי. מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? אני לא צריכה. שיער/קרחת? מוהיקן. מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? יחיד. מזגן/מאוורר? מזגן. עקב/שטוח? עקב. חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? מיני. צללית/בלי צללית? בלי צללית. עדשות/משקפיים? משקפיים. רדיו/דיסק? דיסק. מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? מניקור. ברביות/מכוניות? ברבי. בקבוק/פחית? פחית. לרוץ/ללכת? ללכת. להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? סכין. שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו+קונדישנר. וידאו/די וי די? דיוידי. אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? ליחיד. כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? 1. מלאכיות/פיות? שדונים. שמיכה דקה/עבה? בקיץ דקה,בחורף עבה. כרית/בלי כרית? כרית. אורביט/בזוקה? בזוקה. נייר טואלט עם כלבים/פרחים? פרחים,כלבים זה חולני מדי. שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטלי. טבעות/שרשראות/צמידים? לא אכפת לי,כל עוד יש בזה ניטים. מספריים/משייף? משייף. גופייה/טי שירט? טישירט. מחשב נייד/קבוע? נייד. סדרות/סרטים? סרטים. קולנוע/הזמנה מהבית? הזמנה מהבית. ספר/דיסקמן? ספר. קוקטייל/שוט? קוקטייל. בדיחות קרש/שחורות? שחורות. פריסינג/קעקוע? קעקועים! והרבה! מוזיקה מזרחית/שחורה? אם כבר-אז שחורה. דלת פתוחה/סגורה? סגורה. לישון עם אור/בלי אור? בלי אור.

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifאני עונההה ../images/Emo9.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק?נוזלי
מקלחת/אמבטיה?אמבטיההההה
פריקים/ערסים?פריקים P: דאודורנט ספריי/ספריי/גולה?גולע מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות?נאמ..
שיער/קרחת?שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית?זוגית מזגן/מאוורר?מזגןןןןןןן עקב/שטוח?בטח ששטוח! חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה?עד הברכיים צללית/בלי צללית? עדשות/משקפיים?נאמ..משקפיים :) רדיו/דיסק?דיסק
מה רצוי יותר פדיקור/מניקור?בע. ברביות/מכוניות?מכוניותתתתתתתתתת!רק מכוניות
בקבוק/פחית?פחית לרוץ/ללכת?לרוץ. להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה?נאמ..מכונה זה יקר ושעווה זה נורא כואב אז..
שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו?עם קונדישינר אבל,כאילו לא באותו בקבוק
וידאו/די וי די?דיוידי אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד?מתפצלות ל-2 רולז!!
כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2?יותר מ-2
מלאכיות/פיות?הו,כמובן שפיות
שמיכה דקה/עבה?דקה כרית/בלי כרית?כרית אורביט/בזוקה?אורבייייט נייר טואלט עם כלבים/פרחים?כלבים P: שעון דיגיטל/שעון רגיל?דיגיטל טבעות/שרשראות/צמידים?שרשראות מספריים/משייף?מספריים גופייה/טי שירט?תלוי מחשב נייד/קבוע?קבוע סדרות/סרטים?סדרות קולנוע/הזמנה מהבית?קולנוע ספר/דיסקמן?דיסקמן,איזו שאלה :p קוקטייל/שוט?כלום P: בדיחות קרש/שחורות?^ פריסינג/קעקוע?קעקוע מוזיקה מזרחית/שחורה?איכ.כלום. דלת פתוחה/סגורה?סגורה לישון עם אור/בלי אור?בלי

Danielle b3

New member
../images/Emo84.gifעונה../images/Emo178.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק
נוזלי
מקלחת/אמבטיה
מקלחת
פריקים/ערסים
פריקים
דאודורנט ספריי/גולה
אממ.. ספריי
מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות
שפם עם יש
שיער/קרחת
שיער
מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית
מיטה וחצי
(כמו שלי
) מזגן/מאוורר
מזגן
עקב/שטוח
שטוח
חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה
מיני
צללית/בלי צללית
בלי
עדשות/משקפיים
אממ..
אולי עדשות
רדיו/דיסק
דיסק ורדיו
מה רצוי יותר פדיקור/מניקור
אין לי מושג
ברביות/מכוניות
ברביות
בשביל לספר אותן פחח
לא יודעת בקבוק/פחית
שניהם
לרוץ/ללכת
תלוי
להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה
תלוי איפה..
שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו
שמפו וקונדישינר אבל לחוד
וידאו/די וי די
DVD
אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד
שניהם
כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2
רק אחד
מלאכיות/פיות
גם וגם
שמיכה דקה/עבה
תלוי
כרית/בלי כרית
עם
אורביט/בזוקה
בזוקית
נייר טואלט עם כלבים/פרחים
זה משנה
שעון דיגיטל/שעון רגיל
דיגיטלי
טבעות/שרשראות/צמידים
צמידים
מספריים/משייף
מספריים גופייה/טי שירט
גופייה
מחשב נייד/קבוע
לא יודעת
סדרות/סרטים
גם וגם
קולנוע/הזמנה מהבית
לא יודעת
ספר/דיסקמן
תלוי
קוקטייל/שוט
לא יודעת בדיחות קרש/שחורות
גם לא יודעת פחח
פריסינג/קעקוע
תלוי
מוזיקה מזרחית/שחורה
שחורה דלת פתוחה/סגורה
פתוחה לישון עם אור/בלי אור
בלי

MikeY fReAk

New member
רק למה אנטר אחרי כל שאלה?:\../images/Emo79.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי. מקלחת/אמבטיה? אמבטיה. פריקים/ערסים? נגד החלוקה. דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? גולה. מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? תלוי שיער/קרחת? אני בעד שיער בכלליות. לא מפריע לי קרחת, אלא אם כן אני מכירה מישו עם שיער שמוריד הכל. זה יראה לי מוזר, בטוחP: מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטה וחצי. מזגן/מאוורר? מזגן. עקב/שטוח? שטוח. חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? חצאית=השטן. צללית/בלי צללית? רק במקרים מיוחדים.. עדשות/משקפיים? משקפיים. רדיו/דיסק? לפעמים אין כוח לדיסק, אז אני סתם עם הרדיו. מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? :S ברביות/מכוניות? ברביות. בקבוק/פחית? בקבוק. לרוץ/ללכת? באמצע. להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? ג'ל. שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? היו הרבה פעמים שלא שמתי קונדישינר:p אבל בתכלס עם.. וידאו/די וי די? DVD אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? אוהבת יותר אוזניות קשת כאלו, אבל כרגע יש לי אוזניות שמתחלקות ל2, אבל שמתלבשות על האוזן. אלו שסתם תוקעים באוזן משגעים אותי! כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? יותר מ2.. מלאכיות/פיות? פיות. שמיכה דקה/עבה? כרגע-דקה.. כרית/בלי כרית? כרית. אורביט/בזוקה? לא יכולה עכשיו מסטיקים.. נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים. שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטל טבעות/שרשראות/צמידים? צמידים מספריים/משייף? מספריים גופייה/טי שירט? גופייה מחשב נייד/קבוע? מחשב נייד סדרות/סרטים? סדרות קולנוע/הזמנה מהבית? קולנוע ספר/דיסקמן? שניהם. קוקטייל/שוט? נמ.. בדיחות קרש/שחורות? קרש. פריסינג/קעקוע? קעקוע מוזיקה מזרחית/שחורה? לאזהולאזה! דלת פתוחה/סגורה? סגורה. לישון עם אור/בלי אור? עם.

yaelush3

New member
חדשה ועונה.. ../images/Emo13.gif

סבון נוזלי/סבון מוצק?נוזלי מקלחת/אמבטיה?אמבטיה פריקים/ערסים?לא זה ולא זה דאודורנט ספריי/ספריי/גולה?ספריי מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות?גבות שיער/קרחת?שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית?מיטה וחצי מזגן/מאוורר?מזגן! עקב/שטוח?שטוח חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה?ארוכה צללית/בלי צללית?
עדשות/משקפיים?תלוי למי רדיו/דיסק?דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור?מניקור ברביות/מכוניות?מכוניות בקבוק/פחית?בקבוק לרוץ/ללכת?ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה?שעווה, ולפעמים סכין שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו?שמפו+קונדישינר וידאו/די וי די?די וי די אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד?יחיד כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2?אחד.
מלאכיות/פיות?פיות שמיכה דקה/עבה?בחורף- עבה, בקיץ- דקה. כרית/בלי כרית?עם אורביט/בזוקה?אורביט נייר טואלט עם כלבים/פרחים?כלבים...
שעון דיגיטל/שעון רגיל?דיגיטלי טבעות/שרשראות/צמידים?שרשראות מספריים/משייף?מספריים גופייה/טי שירט?טי מחשב נייד/קבוע?נייד סדרות/סרטים?סרטים קולנוע/הזמנה מהבית?בית ספר/דיסקמן?שניהם קוקטייל/שוט?
בדיחות קרש/שחורות?לא זה ולא זה פריסינג/קעקוע?אף אחד מהם מוזיקה מזרחית/שחורה?לא זה ולא זה דלת פתוחה/סגורה?סגורה לישון עם אור/בלי אור?בלי gute nacht!

עונה

סבון נוזלי/סבון מוצק? גם וגם מקלחת/אמבטיה? אמבטיה פריקים/ערסים? לא דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? ספריי מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? שפם שיער/קרחת? גם וגם מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? זוגית מזגן/מאוורר? חורף עקב/שטוח? עקב חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? ארוכה צללית/בלי צללית? בלי עדשות/משקפיים? משקפיים רדיו/דיסק? גם וגם מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? ?? ברביות/מכוניות? נו מה בקבוק/פחית? בקבוק לרוץ/ללכת? לרוץ אם יש כח להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? סכין שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו וידאו/די וי די? DVD אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? 1 מלאכיות/פיות? 2 שמיכה דקה/עבה? 1 כרית/בלי כרית? 12 אורביט/בזוקה? 12 נייר טואלט עם כלבים/פרחים? ? שעון דיגיטל/שעון רגיל? 2 טבעות/שרשראות/צמידים? 2 מספריים/משייף? 1 גופייה/טי שירט? 2 מחשב נייד/קבוע? 2 סדרות/סרטים? 2 קולנוע/הזמנה מהבית? 1 ספר/דיסקמן? 1 קוקטייל/שוט? 21 בדיחות קרש/שחורות? 1 פריסינג/קעקוע? 1 מוזיקה מזרחית/שחורה? 2 דלת פתוחה/סגורה? 2 לישון עם אור/בלי אור? 2

NOGA 15

New member
בעעעעעעעעעעעעעעע

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי מקלחת/אמבטיה? מקלחת פריקים/ערסים? אני לא פריקית ולא רוצה להיות.. אבל מה רע בפריקים ? הם לא מזיקים... לעומת ערסים
דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? סטיק חח מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? למי ?
שיער/קרחת? ברור ששיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? זוגית ? מזגן/מאוורר? מזגן עקב/שטוח? עקב חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? תלוי למי.. צללית/בלי צללית? תלוי... עדשות/משקפיים? עדשות רדיו/דיסק? המממ שאן מה לשמוע רדיו מה רצוי יותר פדיקור/מניקור?עזבי אותי באימא שלכם אני הופכת תמיד בשמות ברביות/מכוניות? מה ?!? בקבוק/פחית? בקבוק יותר נטוח, פחית יותר טעים ?
לרוץ/ללכת? תלוי להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? מכונה שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? + וידאו/די וי די? אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? מתפצלות כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? אמממ... היה לי אחד עד אתמול [פו הדובב הכוסון גאאא] ופתחתי 2 כי הראשון לא עבד ובסוף כן.. אז 3 חחח מלאכיות/פיות? פיות ? שמיכה דקה/עבה? תלוי כרית/בלי כרית? ברור שעם...! אורביט/בזוקה? לאדעת נייר טואלט עם כלבים/פרחים? חחחח כלבים שעון דיגיטל/שעון רגיל? רגיל טבעות/שרשראות/צמידים? הכל... אבל הכי יפה צמידם מספריים/משייף? משייף גופייה/טי שירט? גופייה מחשב נייד/קבוע? קבוע סדרות/סרטים? סדרות ? קולנוע/הזמנה מהבית? לאגסעת ספר/דיסקמן? דיסקמן ?! קוקטייל/שוט? אה ? בדיחות קרש/שחורות? קרש חח פריסינג/קעקוע? קעקוע מוזיקה מזרחית/שחורה? מזרחית ברור דלת פתוחה/סגורה? סגורה לישון עם אור/בלי אור? בלי...?

עונהההה

סבון נוזלי/סבון מוצק? לא משנה לי מקלחת/אמבטיה ? כנ"ל פריקים/ערסים? לא פריקים ולא ערסים
דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? לא משנה לי מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? חחחח שיער/קרחת? שיער
מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטה זוגית מזגן/מאוורר? מזגן עקב/שטוח? מממ... חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? לא יודעת... צללית/בלי צללית? כנ"ל עדשות/משקפיים? אם זה ימשך ככה...התשובות שלי ימשיכו להיות : "לא יודעת" רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? אההה??? ברביות/מכוניות? מככוניות[אבל לא מצעצוע
] בקבוק/פחית? לא משנה... לרוץ/ללכת? ללכת וידאו/די וי די? DVD!!! אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? יחיד *מע* כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? אחד. כרית/בלי כרית?עם מחשב נייד/קבוע? ניידדדדד ניידדדדד!!!!!!!!!!!!!! סדרות/סרטים? סרטים קולנוע/הזמנה מהבית? קולנוע..[אבל...בדר"כ אני מורידה סרטים ככה שאין מה ללכת לקולנוע חח] ספר/דיסקמן? דיסקמן קוקטייל/שוט? שוט פריסינג/קעקוע?לא זה ולא זה
מוזיקה מזרחית/שחורה? היפ הופ לישון עם אור/בלי אור? בלי אור

מתוקה777

New member
עונה...

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי מקלחת/אמבטיה?מקלחת פריקים/ערסים?אף אחד אבל עדיף פריקים על ערסים זה בטוח דאודורנט ספריי/ספריי/גולה?גולה הכי נוח מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? שיער/קרחת?שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית?מיטה זוגית מזגן/מאוורר?מזגן עקב/שטוח?שטוח חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה?ארוכה צללית/בלי צללית?בלי עדשות/משקפיים?עדשות רדיו/דיסק?דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? מניקור ברביות/מכוניות?ברביות בקבוק/פחית?בקבוק לרוץ/ללכת?לרוץ להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה?שעווה שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו?שמפו+.... וידאו/די וי די?דיוידי אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד?אוזניות ליחיד כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2?1 מלאכיות/פיות?מלאכיות שמיכה דקה/עבה?עבה כרית/בלי כרית?כרית אורביט/בזוקה?בזוקה נייר טואלט עם כלבים/פרחים?פרחים שעון דיגיטל/שעון רגיל?רגיל טבעות/שרשראות/צמידים?שרשרת מספריים/משייף?משייף גופייה/טי שירט?גופיה מחשב נייד/קבוע?קבוע סדרות/סרטים?סרטים קולנוע/הזמנה מהבית?קולנוע ספר/דיסקמן?דיסקמן קוקטייל/שוט?קוקטייל בדיחות קרש/שחורות?שחורות פריסינג/קעקוע?פירסינג מוזיקה מזרחית/שחורה?שחורה דלת פתוחה/סגורה?סגורה לישון עם אור/בלי אור?בלי אור

יאבה דאבה דווו

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי. מקלחת/אמבטיה? ביומיום מקלחת ושיש יותר זמן אבמטייה. פריקים/ערסים? אממ..אני לא אוהבת לסווג אנשים =/ דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? ספריי. מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות? נמנמ..בדר"כ גבות יותר מפריע לי. עכשיו שניהם בסדר..וכאילו אין לי ממש שפם =|) שיער/קרחת? שיער מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? מיטה וחצי, אבל יש לי מיטת יחיד נפתחת. מזגן/מאוורר? מזגן עקב/שטוח? שטוח חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? ארוכה צללית/בלי צללית? בלי צללית עדשות/משקפיים? משקפיים רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? נמממ שונאת את שניהם. ברביות/מכוניות? ברביות..אבל רק להלביש בקבוק/פחית? בקבוק לרוץ/ללכת? ללכת להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? סכין..הכי פשוט ודורש הכי פחות זמן. שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? שמפו+קונדישינר וידאו/די וי די? דיוידי אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? ל2 כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2? 1 מלאכיות/פיות? פיות שמיכה דקה/עבה? עבה כרית/בלי כרית? כריות..והמון אורביט/בזוקה? אורביט כדי לרענן בזוקה בשביל בלונים. נייר טואלט עם כלבים/פרחים? פרחים..אני לא אוהבת לנגב עם כלבים ת'תחת, לא נעים לי. שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטלי טבעות/שרשראות/צמידים? צמידים מספריים/משייף? מספריים..לא מסתדרת עם משייף =/ גופייה/טי שירט? גופייה. מחשב נייד/קבוע? נייד יותר נוח קבוע יותר יעיל. סדרות/סרטים? סרטים קולנוע/הזמנה מהבית? הזמנה מהבית. ספר/דיסקמן? דיסקמן תוכדי קריאת ספר. קוקטייל/שוט? לודעת בדיחות קרש/שחורות? ארגג סיבכתם אותי..אנלא יודעת מה לבחור פריסינג/קעקוע? פירסינג מוזיקה מזרחית/שחורה? שחורה..למרות שאני לא מתה גם על שחורה. דלת פתוחה/סגורה? סגורה. לישון עם אור/בלי אור? עם קצת אור, לא מתוך החדר. בלילה אני משאירה ת'דלת של החדר פתוחה והאור נכנס מהמסדרון.

../images/Emo47.gif ../images/Emo6.gif !!! נרקיסיזם ../images/Emo3.gif יואו .

סבון נוזלי/סבון מוצק? נוזלי מקלחת/אמבטיה? אמבטיה
פריקים/ערסים? פריקים! דאודורנט ספריי/ספריי/גולה? צריך גם וגם
מה יותר דחוף להסיר שפם/גבות?
שפם
שיער/קרחת? שיער
אבל לפבלו יפה קרחת!!
מיטת יחיד/מיטה וחצי/מיטה זוגית? וחצי... מזגן/מאוורר? מזגן רייט עקב/שטוח? פלטפורמה חצאית מיני/עד הברכיים/ארוכה? עד הברכיים צללית/בלי צללית?
עם עדשות/משקפיים? משקפיים רדיו/דיסק? דיסק מה רצוי יותר פדיקור/מניקור? פדיקור
ברביות/מכוניות? מכונית
בקבוק/פחית? פחית . עושה טסססססססססססס יותר חזק
לרוץ/ללכת? ללכת
אני זקנה
להוריד שערות עם מכונה/סכין/שעווה? שעווה
שמפו+קונדישינר/שמפו וזהו? ברור שעם קונדישינרררררררר! קצת רכות!הלו! וידאו/די וי די? וידאו
אוזניות שמתפצלות ל-2/אוזניות ליחיד? מתפצלות כמה ניקים יש לי בתפוז אחד/2/יותר מ-2?
חחעחעחע מלא מלאכיות/פיות? אממ
? שמיכה דקה/עבה? עבה כרית/בלי כרית? ברור שעם! אורביט/בזוקה? קשה מאוד
נייר טואלט עם כלבים/פרחים? כלבים
שעון דיגיטל/שעון רגיל? דיגיטל טבעות/שרשראות/צמידים? גם גם גם מספריים/משייף? משייף
גופייה/טי שירט? גופייה מחשב נייד/קבוע? גם וגם סדרות/סרטים? גם וגם קולנוע/הזמנה מהבית? קולנוע ספר/דיסקמן? דיסקמן קוקטייל/שוט? קוקטייל בדיחות קרש/שחורות? קרש
פריסינג/קעקוע? גם וגם
מוזיקה מזרחית/שחורה? שחורה דלת פתוחה/סגורה? לישון עם אור/בלי אור?

למעלה