5940 לעומת 5710

orenm8

New member
5940 לעומת 5710

שלום לכולם, אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על המכשירים הנ"ל. מהם ההבדלים העיקריים בין המכשירים הללו?, מלבד הזיכרון וה WIFI? ישנם עוד הבדלים שאני צריך לדעת לפני שאני רוכש? קראתי איפה שהוא שהערכה לא מגיעה עם תוכנת סנכרון, זה נכון? בהנחה שאני רוכש את ה 5710 , ומצרף אליו WIFI על SD הוא יתפקד בדיוק כמו 5940? תודה אנשים.

erezstr

New member
אז ככה

למיטב זכרוני, אלו אכן ההבדלים. בנוסף, ה- 5710 מגיע ללא TOMTOM. אם אתה מתכוון לרכוש כרטיס WIFI חיצוני אולי כבר עדיף לך לרכוש את ה- 5940. תוכנת הסינכרון (אקטיב סינק) מכיע עם כל מכשב כף יד ובכל מקרה, ניתן להוריד אותך חינם מאתר מיקרוסופט בגירסה העדכנית. המכשיר מאוד מומלץ. לי יש 5915 והוא "פגז" ארז

orenm8

New member
איזה דגם זה 5915?

זה כמו 5940 ו- 5710? תודה רבה על העזרה אורן

זה לא כמו 5710

הדגם הנקרא 5900 כשהוא משווק בארה"ב הוא נקרא 5915 וכשהוא משווק עם תוכנת TomTom ומפות אירופה הוא נקרא 5940, זה אותו דגם. ה 5710 הוא שונה ואתה כבר עמדת על ההבדלים בניהם. יום טוב

orenm8

New member
יש למשהו מושג,

היכן אני יכול לראות פיזית את המכשיר לפני שאני רוכש? אני חייב להתרשם פיזית לפני הקניה ברשת. באיזור העמקים כמובן. יום טוב,

iec

New member
5940 ו-5710 זהים חיצונית...

כל ההבדל הוא שעם ה-5940 תוכל לגלוש. אם אתה רואה את עצמך גולש תוסיף בסיביבות 600 ש"ח וקח את ה-5940.... אני לקחתי את ה-5710 ב-1780 ש"ח ואין לי צורך לגלוש ,כך שהוא עולה על כל ציפיותיי....מכשיר מצויין!

orenm8

New member
אני הבנתי כבר שהם זהים, אני רוצה

לראות אותם פיזית. והשאלה שלי האם מישהו יכול לומר לי איפה אפשר לראות/לקנות, לא באיזור המרכז. תודה

orenm8

New member
אני מעדיף באיזור העמקים(אני מעפולה), אבל

אם אין אז אפשר באיזור חיפה. אני פשוט לא יודע היכן לחפש. ד"א אשמח גם אם יש משהו מהאיזור שלי שיש ברשותו מחשב כזה שאפשר לראות רק כדי שאני יתרשם. שוב תודה

yaboosh

New member
אתה יכול לראות את המכשירים בבאג

יש בלב המפרץ. אתה יכול לנסות גם בביג בוקס יש חנות בנשר.

למעלה