???

MadonnaFan

New member
???

מה הולך פה??? כמה ימים אני לא נכנסת לאינטרנט משיקולים תקציביים ופתאום מופיעים לי פה כמויות של דפים חדשים, ו... לונאטיק? ל ו נ א ט י ק? מה השם שלך עושה בכחול, תגידי לי? ואז אני מדפדפת לאחור, ומגלה שפנתר פרש (אבל ימשיך לבקר) והופ, הפסיכית (loony) שלנו הופת להיות מנהלת הפורום. דרך אגב, אני שכמובן נגד פרסומת סמויה אספר לך שאני גם מנהלת פורום, אבל כדי שזו לא תהיה פרסומת אז אני לא אגלה איזה פורום (מדונה! אופס, נפלט לי...) אז בהצלחה H-( אה כן! כמעט שכחתי לספר לך מההפתעה שנהייתה לי מלגלות שאת מנהלת הפורום... בספר שאני כותבת יש גזע שנקרא לונאים (זכר-לונא, נקבה-לונאית) וזה מלשון לונה- ירח, לא לוני- משוגע... טוב הגיע הזמן להפסיק לבלבל את השכל... *סוגרת את הדלת של התנור על האוזניים שלי* ^מעין^

Lady_Voldemort

New member
מ...מה...מהההה??????

מה מתי זה קרה לעזזל? כשחזרתי מהמחנה זה לא היה, נכון? אני לא היתי פה איזה יומיים מסיבת המחשב המטומטם האיטרנט הדפוק(אל תקנו פקרד בל!!!) מתי בדיוק פנתר פרש ? ומי הצטרף ולמה ואיך ומתי?

LuNaTiC

New member
כן כן, זה קרה...

אז אני המנהלת החדשה!! הוריי.. הממ.. שיהיה. יו איזה מגניב יש לך לונאים?? אני מתה על המילה לונה... שזה גם הכינוי שלי באיי סי קיו.. שבגללו אני קוראת לעצמי לונאטיק בפורומים.. (וגם בגלל הטירוף שלי, שנעזוב אותו בצד שניה)... לונה זאת מילה נהדרת! גם בגלל הפירוש וגם בגלל לונה מפיטר פן.. מישהו זוכר? נבר מיינד.. אולי תפרסמי פה את הספר שלך? וחוץ מזה... מישהי פה גם כותבת סיפור שהוא לא פאנפיק... שתיים בעצם - סיידר תפוחית - היא התחילה סיפור ממש ממש יפה לדעתי... וגם נגיני פוטר - גם לה יש התחלה של סיפור נהדר!! אוקיי סיונרה בינתיים -ענבל-

MadonnaFan

New member
נורא אהבתי...

את מה שנגיני פוטר כתבה... מעניין מה זה ``זהובה`` אני א חושבת שאני אתחיל לפרסם את הספר פה כי זה ספר עם התחלה אטית ואני לא חושבת שזה יהיה מעניין *מפהקת* ובפרט אם קוראים אותו על המסך... אל תיעלבו... אני מדמיינת את הספר שלי (שעדיין אין לא שם) ברשימת רבי המכר... כתבות עליו בעיתונים... םורומים של מעריצים לא שפויים שכותבים שטויות... ראיונות שבהם אני מספרת על כמה מדונה השפיעה עלי... טוב... אז... אל תיעלבו אוהבת אתכם! את כולכם! מאוד! מאוד! peace &love ^מעין הדלוקה על תניס חצי-עלף^

MadonnaFan

New member
נורא אהבתי...

את מה שנגיני פוטר כתבה... מעניין מה זה ``זהובה`` אני א חושבת שאני אתחיל לפרסם את הספר פה כי זה ספר עם התחלה אטית ואני לא חושבת שזה יהיה מעניין *מפהקת* ובפרט אם קוראים אותו על המסך... אל תיעלבו... אני מדמיינת את הספר שלי (שעדיין אין לא שם) ברשימת רבי המכר... כתבות עליו בעיתונים... םורומים של מעריצים לא שפויים שכותבים שטויות... ראיונות שבהם אני מספרת על כמה מדונה השפיעה עלי... טוב... אז... אל תיעלבו אוהבת אתכם! את כולכם! מאוד! מאוד! peace &love ^מעין הדלוקה על תניס חצי-עלף^ ^ומי שלא יודע מי זה-בוז^

למעלה