58 ביטים

esvee

New member
58 ביטים

ג'אז, רוק, פאנק, אמביינט, דראם אנד בייס, אלקטרו, סטרייט היפ הופ .. מה לא הרבה מהם במצב בוסרי, סאונד לא טוב (או בלי מיקס בכלל)... אבל לבקשת הרבה אנשים ששמעו הרבה מהדברים האלה החלטתי פשוט להעלות הכול לאינטרנט, שתהנו (או תעבירו לרסייקל בין) מהדברים האלה.... http://www.zshare.net/download/338944716974b6 כן, גם אני מסמפל. :) so.. enjoy i guess.

New member
תאמין לי אתה פיצוציה

כל ביט סוכריה

esvee

New member
:) :)

תן לי להזכיר לך סצנה מהבאטלים בג'י ספוט: "ערס! ערס! ערס! ערס! ערס! ערס!" דוחף דיסקים לגורי אלפי :p

ChRoNoNaUt115

New member
תשמע, אתה פשוט גאון.

יש פה כמה סימפולים חזקים. בכלל, הכל פה מטורף.

alkai

New member
פשש אהבתי...

תמשיך ככה, יוצאים לך אחלה דברים.

esvee

New member
לכל מי שפנה אליי ורוצה לקחת ביטים

GO FOR IT ל99% מהביטים האלה אין אפילו את הקובץ פרוייקט... אז אני לא יכול להכניס בהם שינויים (וגם אין לי זמן לזה) תהנו ותפנקו בלינק אם תקליטו משהו!

בריום רביעי הייתי אצל שמעון

aka Don Swizzi-O aka Swizzi והוא השמיע לי ביטים שהשאירו אותי עם הלסת שמוטה, אמרתי לו שהוא חייב לשחרר לנט אלבום אינסטרומנטלי, שיותר ויותר אנשים יכירו בכישרון הנדיר שלו. אז כן, הוא הגזים קצת עם כל הביטים האלה ואני חושב שהיה עדיף אם הוא היה מצמצם את זה ל12 קטעים שהם יצירות שלמות. לא חסרים מ"קטעי האווירה" האלה באוסף שהוא שם כאן - קטעים שלא צריכים ראפר ולא זמר כי הם פשוט מוסיקה טובה . תקשיבו לזה ותעריכו את הכישרון... כל הכבוד דו.

12356

New member
58?!?

יש לי תיקיה של 18 ביטים שלך וחשבתי שאני אספן נאמן
כנראה שפספסתי כמה על הדרך

למעלה