........

........

בימים האלרונים מופצים באינטרנט עצומות להחתמת אנשים להבאת להקות לארץ ( תראו דוגמאות גם של להקת פופ שבטח כולכם חשבתם שהיא התפרקה http://www34.brinkster.com/westlove/vers2/petition.html וגם להקת פאנק שלא הרבה יודעים על קיומה http://www.spcometoisrael.coo.co.il/) ואני שואלת: למה אתם\אנחנו לא עושים עצומה כזאת, נכון לא בטוח שהיא תעבוד ולא בטוח שהם יבואו לארץ בגללה אבל יש יותר סיכוי.. כאילו אם אני הייתי מבינה קצת במחשבים והייתי יודעת איך לעשות דברים כאלו (פאקינג' פאקצות שאוהבות ואסטלייף יודעות ומבינות יותר ממני) הייתי עושה אבל אני לא יודעת.. אני דיי בטוחה שמישהו פה יודע איך לעשות, אז אם מישהו יודע אני אעזור לנסח את העצומה ואני אפיץ אותה ואהיה הכי ספאמית מעצבנת בארץ כדיי שהיא תגיע לכל חור ולכל פורום הכי מסריח שיכול להיות בו אפילו אחד שאוהב את מיוז.. נכון יכול להיות שזה לא יעזור אבל אפשר לנסות, לא?

L A D Y B U G 2

New member
צודקת בכל מילה../images/Emo45.gif

וגם אני לא יודעת איך לעשות עצומה.........צריך עצומה למרות הסיכוי הקלוש שזה יכול לקרות.....אני כבר מתחילה לחשוב שההודעה ששלחתי להם יעזור יותר מזה
אבל שווה לנסות!!!

NiKi†a

New member
ממ תראי..

קודם כל, חשבתי על יותר חסרונות מאשר יתרונות, מה שגרם לי לחשוב על ויתור מסויים בעיניין. קודם כל היתרון, מיוז יגיעו [בעזרת השם], מעריצי מיוז יהיו שמחים ומאושרים ונפסיק לבכות על זה שאנחנו רוצים לראות את מיוז בלייב. החסרונות בעיניין, דבר ראשון, אני לא יודעת לפתוח עצומה ולא נראה לי שמישהו מכאן יודע [בלי לזלזל כמובן]. דבר שני, כאשר כל העולם ישמע על עצומה למיוז מובן ששליש מהארץ, מה שאומר לפחות 2 מיליון פקצאות מכל רחבי הארץ ירצו לדעת על מה מדובר ויתחילו לשמוע מיוז, מה שיביא לפורום חבורות של בנות דביליות ובנים ערסים לשמוע מיוז ולהשתלט לי על הפורום! וכמובן שאני לא אסכים לזה
מואהאהאה דבר שלישי, עדין לא ראיתי עצומה אחת שהצליחה להביא את הלהקה המדוברת לארץ. עצומת לינקין פארק לדוגמא כבר פתוחה לפחות שנתיים ועדין לא ראיתי שום תוצאות [לא שאני רוצה לראות..], יש להם למעלה ממיליון חתימות ואני בספק אם הלהקה יודעת את זה. דבר רביעי, עד כמה באמת אתם חושבים שזה יצליח? מיוז לא להקה כזאת פופלארית בארץ [וטוב שכך!], גם אם נגיד לכל החברים שלנו ששונאים את מיוז לחתום לנו ורוב הסיכויים שהם יעשו זאת, לא נקבל כל כך הרבה חתימות, וגם אם נקבל מיליון, ונגיד שמיוז יגיעו..כמה כבר יגיעו להופעה שלהם כאן? אני אהיה מופתעת לגלות אם כמות המעריצים האמיתיים שלהם בארץ [לא כאלה שיש להם 2-3 שירים במחשב והם בחיים לא שמעו אותם] עולה על 5000. דבר חמישי, אם הם יגיעו, איזו תירוץ אחר נמצא להורים בשביל לטוס לחו"ל?
~וכאן כתוב משפט סיכום~.

ramoni

New member
אנחנו כבר הגענו למצב

שאם להקה בינלאומית תגיע לארץ בשביל להופיע, יגיעו המון אנשים. ואני לא מדבר על הופעות סטייל מקסימיליאן האקר ואלניס מוריסיס שנתנו הופעות אנטימיות במועדונים קטנים, אלה על הופעת פצץ, נדיר לראות בימינו להקות בסדר גודל כזה או אחר מגיעים לפה בשביל להופיע. אם מיוז תוא להופיע אני מבטיח לך שכל מי שחובב רוק אלטרנטיבי בארץ, יחליף חומרים. ויש גם אוכלוסיה לא קטנה שמצפה לאמן מח"ול למרות שהוא לא שומע אותו(כנראה זה מתיחס לציבור הפרמיטיבי אליו התיחסת) מגהדאט מגיעה לארץ להופיע בפסטיבל מטאליסט. ויהיו שם המון מעריצים אבל זה לא דוגמא, כי מגדאט היא להקת קלאט(שהתקלקלה כמו מטליקה במרוצת השנים) והיא עלולה גם למשוך אנשים בגיל של ההורים שלך. לגבי העצומות, תשמעי גם שה תמים כמוני יכול להקים לעצמו מפלגה, לאתור לבגץ, לשנות מוסכמה כזאת או אחרת, כל מה שצריך לעשות, ללכת לאגף האזרחי של המשטרה המקומית או אפילו להכנס לאתר הזה. עצומות לא משנות בהכרח, הן לרוב סוג של מפגן מניפולטיביות שלא הולך תמיד לפי הראש של השני.. וזה לכאורה נראה סריטה של אחראי העצומה. ישנם גם עצומות שהן חיוניות לכל אחד, כמו "אור ירוק" אבל עדין לא ישנו בגרוש... מכיוון שהן בעל רעיון שחוק שכבר נחרט בכולנו בכל וראציה אפשרית מאז שהכלי ההידרואלי הראשון הגיע ארצה, אפילו עם ססמה גאונית כמו "זה לא גורל, זה מחדל" עדין לא התחילו לתשתת כבישים, והוציא אלונים לנהגים מעירים וכו.. לינקין לא הגיעו ברגע ששמעו על הפאקצה הראשונה שחתמה על העצומה..

NiKi†a

New member
אז מה אתה מנסה להגיד בעצם?

שכל להקה שתגיע לארץ, יגיעו להופעה שלה מיליוני מעריצים ולא משנה אם הם אוהבים אותה או לא? זה תלוי, אנשים לא ישלמו 200 ש"ח בשביל כרטיס להופעה של להקה שהם לא אוהבים, אני לא לפחות. מגהדת' זה דבר אחר, אל תתן לי אותם כדוגמא, הם מופיעים במטאליסט והמון אנשים שלא אוהבים אותם באים בכל מקרה. למה? כי לא רק הם מופיעים שם, עוד המון להקות טובות אחרות. ואני לא אומרת שמגהדת' הם לא ה-להקה שרוב האנשים באים בגללה, כי ברור שהם כן. רק שמשתמע מפורומים אחרים, שגם אנשים שלא אוהבים אותם מגיעים. אך גם להופעה שלהם יש חסרונות ויתרונות, אני בטוחה שמשך הזמן שהם יפיעו לא ישתווה לזמן שהם היו אמורים להופעה בהופעה פרטית\רגילה. והיתרונות הוא שמי מגיע בלי ידע מוקדם על מגהדת'- יצא איתו, ושככל הנראה יהיה יותר קהל. אבל תקשיב, מגהדת' פה לא נתונה לוויכוח, יותר עדיף היה לדבר על להקה אחרת...מגהדת' להקה ענקית והיא כאחת ממיסדות המטאל, גם אם הם היו עושים הופעה במקום מבודד עדין האולם היה מלא
כך שמגהדת' היא דוגמא ממש גרועה למה שרציתי להעביר פה. אז עזוב. טוב תראה, על מה הויכוח? קודם תביאו את מיוז לארץ ואז נראה כבר :]

ramoni

New member
מהפה שלך לפה של מאתיו...

.......
ונחזור לטיפולנו: לאב דוקא, הפופלאריות, להקה שמגיעה ארצה זוכה לחשיפה יותר תקשורתית מהרזומה הממוצעת שלה ותו לא. מעמד הלהקה לא נושא למיכוח פה, פשוט תביאי לפה להקה שבאה עכשיו אחרי הפוגה לא קטנה של גיחות לארץ, תעשה ללהקה הר מעכבר .. זאת הנקודה שאני מנסה להעביר בזמנו בתחילת העשור הקודם, באו לפה המון המון אמנים כמו פיל קולינס,מדונה, אליס קופר והאמנים שוליים לאותה תקופה כמו רדיוהד לא היה מה לבוא לכאן אלה מאשר לחמם את יו2( מה שבפועל קרא) והקנה לה מעמד הופעת מייןשואוז בארץ כמה שנים לאחר מכן(תקני אותי אם אני מתבלבל בן רדיוהד ללהקה אחרת). אלו לימים של אז. כיום אלמנט "הלהקה שבאה מחול" יספיק למלא מקום נידח עם 200 מרשרשים. עד לא מזמן הגיעה הנה להקה יוונית ששכחתי מה שמה, ויש לה קהל לויאלי מצומצם והיא מילתה את הפופעה שלה ב8000 נפשות, שזה פי4 ממה שציפו.

yeross

New member
בההה...

מה שצריך לעשות, זה לגרום לכך שכשמיוז יתחילו לתכנן את סיבוב ההופעות ל- cryptology, השם "ישראל" יזמזם להם באוזניים, ורצוי שלא בהקשר של מחבלים מתאבדים ואוטובוסים מתפוצצים... אז יש דברים שעוזרים,למשל הציורים של ליידיבאג שהגיעו אליהם, הבחור (fish in the sea) שפגש אותם לא מזמן וכו'. אז אני לא אומר שצריך להפציץ אותם (מי שיודע איך) בבקשות, צריך לעשות את זה בטקט, ועצומה זה לא רעיון רע. ואם למשל רק חמש וחצי אנשים יחתמו עליה, הם לא צריכים בכלל לשמוע עליה. זה לא יכול להזיק. אני מסכים עם רמוני. אין לי מושג לצערי כמה מעריצים יש ללהקה, אבל זו כן להקה מפורסמת ואם היא תגיע לארץ הרבה אנשים שאולי רק שמעו שיר אחד או שניים באמטיוי יירצו להגיע, פשוט מהסיבה שלהקה בינ"ל שמגיעה לפה זה אירוע נדיר. מה גם שגל האמנים שאמורים להגיע לפה + העובדה שהורידו את הסיווג של האיום הבטחוני בארץ יכול לזרז את ההגעה שלהם. ד"א, טוב לראות אותך שוב, רמוני. חופשה?

ramoni

New member
כן ואחד חופשה

רק שאני נוהג בראש חוצות להעביר את הרביצה מתחת לשמש עם מדי צה"ל וגלילון סהר , בעוד שמגיע יום חמישי קוראים לי לבית כי חסר מי יכסח את הדשא ומי לדפוק את הפגוש של המיצובשי של אבא.

O L g i T

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

O L g i T

New member
חחחח.. סיפור ארוך ../images/Emo3.gif

אבל אני לא הייתי שם אז... נועית
תספרי חיחיי

מין קטע כזה של ראסמוסיות.

באחד המפגשים כולנו היינו לבושות בשחור כך שכשראו אותנו מרחוק נראנו כמו נקודה שחורה. אז כל פעם שמישהי לא מצאה אותנו אמרנו לה לחפש את הנקודה השחורה.
בבבקשה בבקשה בבקשה?

למעלה